Bildirim
tyt mat kampı
Giriş
-
mert hocanın da varmış. bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim -
ya da 111 videoluk eyüp b tyt mi başlamalıyım... -
Kamp falan bilmiyorum ama netleriniz 10 civarıysa veya 20 altındıysa ben özel ders mantığında yardımcı oluyorum youtubeda. Özel isim vermediğim için çok popüler olmuyor heralde ancak tyt ayt geometri ve 3d kitap çözümleriyle benle birlikte gdien bir öğrenci muhtemelen çok iyi yere gelir
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
sağolun hocam :) -
matematik temelin varsa kimseyi dinleme al acil gibi bir kaynak çöz bittiğinde denemelere geç sene sonunda 35 e çıkarsın ben böyle yaptım -
yarım yamalak biliyorum hepsinden az az 345 tyt mat alip bittikce çözim diyorum. çok zorlamasın ben bir kaç kaynak bitiririm sene içinde diye düşündüm. 345 mi acil mi alim ilk hocam ya da başka önereceğniz var mı. zorluk derecesine göre yazarsanız sevinirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightmareex -- 12 Eylül 2020; 18:32:13 >
ben once acil almistim %40 ini cozdukten sonra bi baktim herkes 345 almis bende aldim 1 ay icinde bitti zaten bence geregi yok sonradan acile dondum hala bitmedi tum testleri ama duyduguma gore acil kolaylastirmis kitabi daha iyi olmus bendeki 2019 basim baya zordu yerinde olsam acil alirdim bitince de mat denemelerine gecerdim geometri icin de birey b al
Hocam sizden Allah razı olsun. Sizi geç tanimama rağmen matematikte ortalama işler yaptım. İnşallah bu sene daha iyi olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler hocam birey b nasıl geometriye yeni başlıyorum bu sene çok zorlamayacak bir kaynak önerirseniz
Kanka okullar açılana kadar başla sadece mata temelin olsun yıl içinde de haftasonları tyt mat denemesi çözersin dönem sonunda veya sömestrda veya canın ne zaman isterse de tyt fene başlarsın ama 11 i sakın geri plana atma 2. dönem gibi de artık haftasonları tyt genel denemeleri çözersin yaza geldiğinde rahat 70-80 üstü netlere çıkarsın(temelin kötüyse) yazın da direkt ayt girer deneme çözer 12 konularını halledersin sonrası derece aq
hocam bende 11'im. 345 aldım matematikten 2 ayda bitirdim sayılır ( fonksiyonlar ve pkob kaldı). ama ben yavaş çözüyordum sen daha iyi yapabilirsin. eyüpb yi anlıyorsan izle. ben onla bitirdim tyt matı. şimdi de biyo çalışıyorum biraz. okul mevzuları karışık daha sen yardır şimdiden -
internet sitesinden cozumlerine bak cozen adam ayni konu anlatir gibi cozuyor youtube hocalarina bin basar
baktım şimdik öyle gerçekten eyw hocam -
sağolasın -
hocam eyüp b yi anlıyorum fakat bazen kopuyor bende :d ilk mert hocanın tyt matını izlicem az bişey zaten, konuyu temelden anladıktan sonra eyüp b dinlerim diye düşündüm.
En Beğenilen Yanıtlar

Kamp falan bilmiyorum ama netleriniz 10 civarıysa veya 20 altındıysa ben özel ders mantığında yardımcı oluyorum youtubeda. Özel isim vermediğim için çok popüler olmuyor heralde ancak tyt ayt geometri ve 3d kitap çözümleriyle benle birlikte gdien bir öğrenci muhtemelen çok iyi yere gelir
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X