Şimdi Ara

TYT MAT 35+ YAPMAK İÇİN KAF-1 ÇÖZÜLMELİ Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En baştan sağlam gitmek için Kaflara başladım Kaf-1 sıkıcı ve uzun gerçekten. Tyt 2018 de kaf-1 konularından hic zor soru cikmadi onceki ygslerde de çıkmıyordu fazla.

Sizce derece (ham ilk 100 mf) hedefleyen birisi (unide olduğum icin zamanim bol) kaf-1 i çozmeli mi yoksa youtube dan konu izleyip 345 falan mi cozmeli ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen sene kaf kullanmış biri olarak söylüyorum. Tyt sınav sistemiyle kaf1-2 öldü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kaf 1 e kesinlikle gerek yok.Kaf 2 için ise fonk 2. Derece denklemler polinom parabol olduğundan önemli bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 50günde5k

Geçen sene kaf kullanmış biri olarak söylüyorum. Tyt sınav sistemiyle kaf1-2 öldü
    Fonksiyonda falan eksik olduğum icin kaf-2 çözeceğim ama kaf-1 icin kararsiz kaldim.

Artik mutlak sorulari bile resimli geliyor yani saatlerce kasıntı rasyonel sayilar ebob ekok falan uğraşmak sıktı biraz kutuphanedeyim şimdi ara verdim

Ama bir yandan da derece istediğim için işi sağlam tutmak adına behzatla devam etmeyi düşünüyorum.

• Up kaf-1 çözen var mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

Up kaf-1 çözen var mi ?
    Ben
  • Gecen sene kaf1-2yle sinavin hicbir alakasi yoktu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT +90 için
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • +

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 1 Nisan 2021; 21:25:47 >
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Kaf1 in alakasi yoktu haklısınız ama kaf2yi yi harcamayın hemen fonksiyon parabol polinom için çözülmeli bence kaf 2.

• Kaf 1-2 çözdüm. Bence 2 Tartışmasız çözülmeli
  • Kaf 1 çözüp 35+ yapan görmedim , kaf 3 perm komb kaf 4 de de t, i harici malum adam şişirilmiş bir dur aksini iddia eden fosforcudur

• kaf 1 yeni bitti şu anda matta 20 - 25 arası yapıyorum ama bence vakit kaybı ben onu anladım ama yinede sen bilirsin üstad
  • Hocam kaf 1 çözdükten sonra piyasada kaf 1 konularıyla alakalı çözemeyeceğin kitap yok.Fakat şöyle bir şey var ki hakikaten konulardan dolayı çok sıkıcı.Köklü,üslü,mutlak ,çarpanlara ayırma çalışırken çok sıkılmıştım.Ama mecburen bitirdim.Ha soru tipi olarakta eski karekök tarzı bir kitap.Bence gerek yok kaf 1'e.Kalan zaman için konuşuyorum tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf2156 -- 19 Kasım 2018; 17:51:9 >
  • hiç kaf çözmedim alakamda yok 37yaptım. Artık kaf devri bitti ve piyasada çok güzel sbler var
    Acil
    Sarmal
    345
    Endemik
    Apotemi vs yani aşırı gereksiz kaf

• drpetrıchor44 D kullanıcısına yanıt
    3d çözüm Özgür Balcı
  • hayallereinanmak H kullanıcısına yanıt
    Aynen o bende var söylemeyi unutmuşum en beğendiğimi hörghkkj

• Kaf 1in ilk 6 konusu cok hosuma gitmisti. Onlari bitirdikten sonra tyt mati cozmustum 27 net gelmisti. Ama diger konular icin ayni seyi diyemem. Bazi sorulari bakis acisi kazandiriyor, islem yeteneginize etki edebilir bir de ama kesinlikle cok eski kaldi artik.

Bu arada kaf 1 konulari uzun demissiniz ama siz kaf3u falan elinize aldiginizda ne diyeceksiniz merak ediyorum.

• Şöyle söyliyim kaf 1deki konuları rahat çözüyosan hiç gerek yok ama kaf bence şöyle bir kitap çözüyosun ve sonra diğer kaynakları daha rahat ve hızlı çözüyosun konu anlatımı olayında eksiğin kalmıyor iyice pekiştiriyorsun ama zaten çözebiliyosan koca bir zaman kaybı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonYasaBükücü -- 19 Kasım 2018; 20:21:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircioluserhat1

Kaf1 in alakasi yoktu haklısınız ama kaf2yi yi harcamayın hemen fonksiyon parabol polinom için çözülmeli bence kaf 2.

Ben onlari 3teler diye dusundum bir an. Fonk parabolun gideri var evet.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.