Şimdi Ara

TYT MAT 20 NETTE TAKILI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2-3 aydır gram kıpırdama yok. Ne yapacağız agalar  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• geometri ve deneme

• soruların yarısını yapamıyorsun hoca hiç eksikleri kapatmıyor musun

• Eksik konum yok ki hocam

• Geometri 6 net, deneme çözmeye yeni başlıyorum

• neleri yapamıyorsun hocam. problem ise fasikül çözebilirsin.

• hocam konular eksik ki yarısı yok denemenin. bence bu netlerde sürekli deneme çözmek saçma. 1 sb daha öneririm eski çözdüğünüzden bir tık daha zorlayacak

• Matematiği sona bırakıyorsan çözme sıranı değiştir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ya şimdi yüzleş ya da martta herkes ayt basarken seve seve kendini temel kavramlar videosu izlerken bulursun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • deneme çöz kardeş

• Bilgi Sarmalı Problemler Fasikülüne yeni başladım hocam

• alpro hazelnut enjoyer kullanıcısına yanıt

Bilgi Sarmalı TYT Matı çözüyorum bir haftadır hocam

• Nepomniachtchi kullanıcısına yanıt

Türkçe 30.soruya gelince hemen tarih-coğrafya çözüp biraz daha türkce ile cebelleşip mata geçiyorum. Son kalan sosyal sorularını ve türkçeleri de en son çözüyorum

• taklayageldik T kullanıcısına yanıt

Korkutucu hocam

• yaşadım, yaşama.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim de problem eksiği var.Simdilik uslu sayılar köklü sayılara kadar geldim 345 tyt den.Bunlar da bitince problem kısımlarını çözeceğim.

• Ahmet_Hasim kullanıcısına yanıt
    pkob ve katı cisim hariç eksik konum olmamasına rağmen bende de durum böyle kendimde gözlemlediğim kadarıyla büyük ihtimal deneme anı zor soruları yönetememe gibi bir problemim var çünkü genel olarak türkçe kolay sorulduğu denemelerde matematik zor ya da bu durumun tam tersi oluyor. İkisi aynı anda yüksek gelemedi bir türlü. Sende de durum bu şekildeyse. Özgüven, psikoloji, süre ve pratik sorunları giderilirse olur bence. 20-25 netsen konular eksiktir diyorlar süresiz çözünce ve kendime özgüven aşıladığımda 30 olmuştu. Konu mu eksik başka şeyler mi bilemiyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bashaki -- 13 Ocak 2024; 14:56:49 >
  • bashaki kullanıcısına yanıt

Hocam durum bende de aynı. Ben artık önce ilk 12-13 soru, sonra 10 Geometri en son da geri kalan problem sorularını çözüyorum. Sınav aninı yönetmede yine de sıkıntı cekiyorum

• Ahmet_Hasim kullanıcısına yanıt
    Bende artık türkçeden sonra direkt matematiğe geçmeyi planlıyorum sosyal ve feni sona atıp tutuşarak bir şekilde çözerim herhalde ama matematik öyle olmuyor hem yapamadığım soru olursa beynim arka planda çözer herhalde sosyal bitince tekrar dönerim ya adı üstüne deneme doğru taktiği bulana kadar devam edelim ama ben konu eksiği konusunda sıkıntımız olduğunu düşünmüyorum çünkü tyt matematikte kusura bakmasınlar konu eksiği olamaz ilkokuldan beri gördüğümüz konuların görselleşmiş ve hikayeleşmiş hali hepsi tamamiyle ha spesifik bir eksiklik fark ettiysen ona bir şey diyemem fakat sorun pratiksizlik ve kısa süre zarfında zor soruyu çözememe durumu (soru bankasında yapıp denemede yapamıyorsan büyük ihtimal böyle çünkü deneme soruları daha seçici) uzun yazmışım kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bashaki -- 14 Ocak 2024; 0:18:3 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.