Şimdi Ara

tyt mat 15 net yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
8.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar oncelikle hepinize iyi gunler.baslikta belirttigim gibi bana 15 net yetiyor.Suan koklu sayilar,uslu sayilar, mutlak deger,temel kavramlar gibi konulardan soru cozmeme ragmen hatta karekok0 kitabinda bu konulari bitirdim netim hala 0 arkadaslar sorum su sizce 6ayda 15 net yapabilir miyim ? Ve bana onerileriniz var mi yapabilmem icin ? Gunde kac soru cozmem gerek ve yabanci dil sinavi icin hazirlaniyorum bu arada.mat yapamadigim icin dalga gecmeyip yardimci olursaniz cok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam problemler,geo bir de sayılar kas 20+ yaparsın.Basit bir soru bankası al otur çöz,pratiklik kazanırsın.

• Evet ancak benim geometri temelim yok.en basit konulari bile bilmiyorum.problemlere gelince sayi problemleri yapnaya calisiyorum 1 soru sitilini ezberleyince diger soru sitiline gelince yapaniyorum acaba 6 ayda yetismez mi biraksam mi sizce ?

• Matematik temelini atarken sürekli matematikle oynamak gerekiyor. Sürekli bişeylerle uğraş senin şuanda olduğun yollardan geçtim. İnsanın çok morali bozulur yapamıyorum yhaa .s diyip bırakmak ister insan ama bırakma 6 ayın sonunda sana 15-20 arasında bir netin garantisini veriyorum ama tabi sürekli uğraşman ve mantığıyla öğrenmen gerekiyor ben meslek liseli halimle başardım sende yaparsın kendine güven hocam

• florasanhasan kullanıcısına yanıt
    Peki bir sey sormak istiyorum.Gunde ne kadar soru cozdunuz ve sizce benim stratejim yanlis mi cok soru cikan konulara calasiyorum her konuya degil

• surisi S kullanıcısına yanıt
    Hocam bence problemler hariç tüm konulara çalışın çünkü konular birbiriyle bağlantılı hatta vaktiniz olursa problemleride bitirmeye çalışın

Soru sayım okadar fazla değildi ama her soruyu anlayarak çözüyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi florasanhasan -- 3 Ocak 2018; 12:13:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musahan17

hocam problemler,geo bir de sayılar kas 20+ yaparsın.Basit bir soru bankası al otur çöz,pratiklik kazanırsın.

Onları kasmışken 35-40 yapsın bari boşa gitmesin. Zaten zor soru o kısımlardan geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayt Matematik 15 Net İçin
    4 yıl önce açıldı
    Zor Sınavda Ayt Mat 25 Net
    3 yıl önce açıldı
    ayt matematik 15 net
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hacettepe istiyorum ben ancak matematik sikintim var.

• surisi S kullanıcısına yanıt
    Benımde hedefım 15-20 net :(
    İkinci sınavda hedef kaç net hocam matematıkten ? Ben 25 net hedefledım. Bence mat-2 daha kolay
  • Mat 2 yapmiyoruz ki hiz tyt sadece

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.