Şimdi Ara

TYT MAT 15 NET AYT MAT 10 NET GEREKEN KONULAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
3
Favori
31.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iyi geceler öncelikle hedefim tyt 60 net ayt 40 net hedef tm 80 bin istanbul iktisat tyt mat hedefim 15 ayt mat 10 net tyt fen 5 net bu netleri yapmam için hangi konulara çalışmalıyım ders ders bilgi verirmisiniz ciddi cevaplar için teşekkürler.

• up
  • tyt için sayılar dört işlem üçgen 20 net yaptırır

ayt için mantık diziler logaritma limit polinom parabol denklem eşitsizlik 10 net yaptırır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hedeftıp35 H kullanıcısına yanıt
    hocam üçgenler yok ben de zaten bu saatten sonra uğraşamam kaf 1 ve kaf 2 bitse kaç net gelir tyt ve ayt de. Bu iki kitapdaki konular ayt de 10 net yaptırır mı?
  • hocam içeriğini bilmiyorum kitapların ama tyt için sayılar üslü köklü falan halletsen 20 gelir

ayt için bu konulara ek olarak yazdıklarımı bitirirsen o da 15 -20 net gelir diye düşünüyorum

• hedeftıp35 H kullanıcısına yanıt
    hocam kaf 2 polinomda bitiyor yani pkbo mantık logartima diziler ve trigo limit türev integral yok diğer tüm konular var bu iki kıtapta
  • updlcabbar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zor Sınavda Ayt Mat 25 Net
    3 yıl önce açıldı
    Ayt Matematik 15 Net İçin
    4 yıl önce açıldı
    ayt matematik 15 net
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ben TYT'de ortalama 20-25-30 falan görebiliyorum. Denemeye göre değişiyor. Ama benim mat 1 olarak konu eksiğim yok. Sadece geometrim kötü. TYT'de net istiyorsan üslü, köklü, rasyonel, ondalık, faktöriyel, mutlak değer, problemler gibi konulara çalışabilirsin.
    Mat 2 için ise bende berbat durumdayım. Şu an çarpanlara ayırma tekrarları yapıyorum. Çünkü mat 2'de neredeyse her şey çarpanlara ayırmadan dönüyor. Onu bilmeden 10 net yapabileceğini sanmıyorum. Kısacası obeb-ekok, logaritma, karmaşık sayılar gibi konulara da çalışırsan yaparsın. Zaten daha öncesinde mat 1 bilginde olacak.
  • Hocam nerden çaloşiyosunuz mata ben tyt 15 ayt 10 yapayimda gerisi onemli değil tyt 60 net ayt 40 net obp 71 80 bin olur mu tm de

• ÇOMAR.SAVAR kullanıcısına yanıt
    Hocam emin olun TYT 15 net zor bir şey değil. Çalışırsanız yaparsınız. Aynı şey AYT matematik içinde geçerli.
    Daha çok gelecek sınava bağlı olsa da ben olur diyorum.
    Ben her kaynaktan çalışıyorum hocam. Şu anda da Mikail hocadan çarpanlara ayırma çalışıyorum. Bunun dışında Nejdet hoca ve Hocalara Geldik vb. birkaç kaynağım var.
  • türev integral hariç hepsine calısırsan emin ol tyt mat 20 ayt 15 felan görebilirsin
  • Faydalı konu, benim her ikisinden 20 net yapmam çok mu zor temelim var ama tekrar etmem gerek, ayt mat'ı 23 24 yaparsam hepinize yemek ısmarlarım, acil bir çözüm yolu gerek bana... çünkü ayt fen de de her birinden 5 6 yapmam gerek!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ravenK -- 16 Mayıs 2018; 14:48:25 >
  • Abdul aziz gürbüz izle süper

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.