< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TYT-AYT Hakkında yorum (2. sayfa)

-
-
Senin biyolojin yine soru tutturmus biyoda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Matta ilk soruda ondalıklı sayı sorusunda adam onda birler basamağıyla yüzde birleri karıştırmış salak dedim adama ben gittim yüzfe birleri birler basamağı anladım diyorum ulan normalde sayı 6.5 yanlışıda 6.05 olur nasıl cevapta olmuyor sonrasında düzelttim ama
Hocam sanırım siz 2.mezundunuz diye hatırlıyorum (tavsiye konunuz vardı sanki) bu sene de mi girdiniz
Ben saldım sınavı . Askerlik tecili için girdim bu sene , açıköğretim uzaktan 2 sene yazacağım ama bir kere daha sınava girmek farklı hissettirdi hiç stres yaşamamama rağmen
yirmi yıl önce sınava girdiğimde ilk yüzde derecem vardı, 2019 da odtü psikolojiyi kazandım, tyt'de zorlanmayı hiç beklemiyordum, matematikten anca 20 net çıkarabildiydim, ayt kurtarıcıydı yalnız, tyt'nin kötü olması sorun olmadı.
Bu sene yine girdim, tyt'nin süresini uzatmışlar bu yıl sorun olmaz herhalde dedim, matematiğe başladığımda 75 dakikam vardı, yine sallaya sallaya anca 30 soru işaretleyebildim matematikte asdasf, ama yarınki ayt kurtarıcı olur yine diye tahmin ediyorum. galiba en azından önceki yıların sorularını bir çözüp girmem gerekiyormuş.
-
Masanin kendisiyiz hocam afro.gif
-
3 ihtimal var. Ya bu forumdakiler süper sayısalcılardan,dereceliklerden,Einstein gibi insanlardan oluşuyor ya bazıları tiye alıp dalga geçmekle meşgul ya da benim matematiği hızlı ve doğru çözme becerilerim veya zeka düzeyim oldukça düşük. EA'yım 15 matematik işaretleyebildim. Denemelerde 25 civarında yapabiliyordum,3 aşağı 5 yukarı oynuyordu genellikle. Üstelik fen 1 o da çevre, gerçi ben feni bilmiyorum zaten. Türkçe ve sosyal yoğun sorulardan oluşuyordu ve zordu, gerçi herkesin zor algısı da kendine. Sınavdan başka bu hayatta bir şansı olmayan biri olarak bunu buraya yazıp çıkıyorum, yorumları okumayacağım. Saygılar, başarılar.
tyt için hiç moral bozmayın hocam, ayt daha iyi, iyi temeliniz varsa
-
Sınav yeri ayrı streslendiriyor hocam doğru
Tyt cacık etti bizi yarına odaklandık gecmis olsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eğer ayt de zor gelirse (%90 ihtimal) sıralamalar 2021 benzeri gelebilir. Daha az kişinin girmesi + 2020 pandeminin sınava girmemesi de etken
2021 gibi sıralama daha gelmez o zamanin sartlar olaganustu idi suan o dedigin calismaz,24 den iyi gelir ama tyt bazinda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Matı zordu. Denemeler gibi değildi, ne bileyim yani denemede zorlanınca da bir şekilde yapabiliyordum ama burada olmadı.
-
İlk defa girdim Türkçe çok fazla zamanımı aldı 2024 daha kolaydı sanki sorulara bakıldığında.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X