yok hocam yapamadım. biraz uğraştırıcı olduğu için en sona bıraktım ama yapamadım. belki 5 dakika daha sürem olsa yapardım emin değilim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TYT-AYT Hakkında yorum (4. sayfa)

-
-
AYT'den umutluyuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2024 yilini 120dkda cozdum zaman yonetimim cok iyidir ama asla yetismedi. Son 30 dakika fene basladim. Burada yok zart zurt kocluk veriyorum en kolay yildi diyenlere de aldirma. Matta geo isaretlediysen standart sapmadan kaynakli iyi bir siralama gelir. Sinavdan ciktim yolda zaten herkes diyor zaman yetmedi diye. Sadece sana ozel bir durum degil ustam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Forumdakiler süper zeka gibi sayisalda ilk 5binden kötü olan yok gibi buradakilere bakıp moralini bozma belki sen 20bine 30bine girecek potansiyelde birisindir
Super moral vermisin adama. Herkesin hedefi farklı.
Geoda zaten 5 6 isaretledim ben de galiba. Tek ümit ayt
2021 tyt 135 dakikaydi matematigi inanilmaz zordu. Ilk 5bindekiler falan 25 net birakmisti. Ayt matematik yine ayni 30- 35 civarinda olanlar derece yapmisti 35 ustu neredeyse hic yoktu. Ayt yi gormeden yorum yapmak dogru olmaz ama en iyi ihtimalle 2024×0.7 falan gelir
İyi hocam zaten ortalama 20-25 isaretlenmis mat. Dershanedeki arkadaslar oyle diyor. Insallah yarin da iyi gececek. Sizin seviyeniz kotu degil zaten yaparsiniz
hocam belirleyici olacak şey tamamen ayt. ösym eğer ayt matematiği 21 benzeri, fenle sosyalide diğer senelere göre 2-3 tık daha zorlayıcı sorarsa sıralamalar 2021 gibi gelmez ama ona çok daha yaklaşır
umarım ayt 2021 gibi gelmez
İnşallah hocam siz de yaparsınız
AYT KİTAPLARINI TERK ETMEYİN, ÖNDEYİZ KAZANIYORUZ, SAYILMAMIŞ NETLER VAR DAHA
Sınava çalışmamama rağmen benden daha kötü yapacan demiştim
-
15'i geçemezsin matta sen
Geçtim bile. Söylediğinin 2 katı Matematik netim olduğunu görünce ne yapacaksın, merak ediyorum. Sonuçların açıklanacağı günü iple çekiyorum.
Ayrıca günübirlik Boluya gittim sınav çıkışı. Güzel memleketmiş, biraz Bolu Dağının mis gibi havasını içime çektim. Senin yarın AYT var. Sana dışarı çıkmak yassak. Ders çalış. Belki oralardan bir şey kurtarabilirsin.
-
-
Sıralamamı bayağı yanlış hatırlıyorsun ve beni küçümsüyorsun. Ummadık taş, baş yararmış. Ayrıca AYTde başarılar dilerim.
-
Son Kale AYT
ALLAH BELANI VERSİN AYT
ayt de gümledi tyt daha iyiydi nalet olsun
Matematik zor muydu o kadar cidden
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X