Şimdi Ara

tyt genel deneme 3d vs HG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 345 i çözdükten sonra bu ikisi arasında kaldım çözüme zor dendi diye hatırladım HG aldım az önce de tam tersini gördüm değerlendirirmisiniz HG yi verip 3D mi alsam

HG:hocalara geldik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• 3 gündür Çözüm Yayınlarının denemesini çözüyorum.

Türkçe: Orta-Zor
    Sosyal: Orta (Din baya basit ama Felsefede bilgi gerektiren soru çok var)
    Matematik: İlk denemesi aşırı basit ama diğerleri gayet güzel. Seviyesi Orta
    Fen: Girdiğim en kötü fen denemesi. Saçma sapan soruları var.

Genel değerlendirme yaparsak senin yerinde olsam Hocalara Geldik denemesini çözerim. Onu da çözmüştüm bence Çözümden daha iyi. Çözümü hiç çözmene bile gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elw1s -- 15 Mayıs 2019; 13:2:26 >
  • elw1s kullanıcısına yanıt
    teşekkürler

• 3d çözmedim henüz ama 1 2 haftaya çözeceğim şuana kadar hg den ilk 3 ü çözdüm genel olarak yorumum matematik çok iyi çok kaliteli sınav tarzı tam,türkçe de aynen sınav tarzı yalnız ilk deneme çok ama çok kasıntı,sosyal de sınav tarzı ama biraz fazla basit özellikle felsefe din kısmı,fenin, ise biraz alakasız buldum biyo ve kimya kısmını(sadece biyo kimya çözdüm)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beausejour

3d çözmedim henüz ama 1 2 haftaya çözeceğim şuana kadar hg den ilk 3 ü çözdüm genel olarak yorumum matematik çok iyi çok kaliteli sınav tarzı tam,türkçe de aynen sınav tarzı yalnız ilk deneme çok ama çok kasıntı,sosyal de sınav tarzı ama biraz fazla basit özellikle felsefe din kısmı,fenin, ise biraz alakasız buldum biyo ve kimya kısmını(sadece biyo kimya çözdüm)
    ilk denemenin türkçesinde 14 yanlışım var. Zor değil aşırı saçma sorular koymuşlar

1.deneme sosyal 19. soru cevap C olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SevgilisiOlanMan -- 14 Mayıs 2019; 1:37:6 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt Genel Deneme Önerisi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.