Şimdi Ara

Tyt fizik ne kadar sürede biter?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Tamamen sıfırım diyebilirim 4-5 net civarı yapsam yeterli olur ne kadar sürer sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-18A056D29 -- 10 Şubat 2022; 22:28:18 >

• vip fizik çekap listesi var uzunluğu 21 saat 22 dakika, hadi 22 diyelim. 2x almasan bile bir haftada biter, 2x alsan not almak için durduğunda ekstra vakit kaybetmemiş olursun hatta. yanında da soru bankası veya deneme çözüp eksik tamamlamak için 1 hafta versen 2 hafta sürer sadece fizik çalışmayacaksan. çalışma sürene bağlı yani fiziğin üstüne kimya bile biter 1-2 haftada ama tabii ustalaşmak için bolca pratik gerekir konularda. dediğim süre sadece konu öğrenme süreci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

kimya şu an iyi gidiyor kimyasal türler arası etkileşimler bitmek üzere de fizikte uzun konular hariç günde 1 konu bitirilir mi sizce hocam 4 saat civarı ayırarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Autghust34 -- 11 Şubat 2022; 21:46:39 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt fen ne zamana biter ???
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.