Şimdi Ara

TYT FENİN AŞIRI DALGALANMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizde de bu var mı ya? Bakın mesela dün çözdüğüm 345 Fen denemesinde 17.5 net yaptım, bugün çözdüğümden 6.75 net yaptım. Diğer derslerde hep bir alt üst sınır var ama şu illet derste arası yok yani gerçekten ve bu kadar dalgalanması moralimi çok bozuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam tam konsantre olmadınız ya da 345 denemeleri kolay-orta-zor diye gitmiyo genelde orta seviyede pat diye zor bir deneme geliyo karşınıza

• Bilemiyorum hocam olabilir. Yani hep oluyor bu 345’te bir denemem süper bir sonraki fiyasko. Bir de zorluktan ziyade çok dikkat sorusu koyuyorlar. Sanki TYT Türkçe çözüyorum ya, böyle bi arada kalış yok yani. Umarım YKS’de şans benden yana olur.

• Gecen sene tyt sınavı geldi aklıma 8-10 net çıkarıyordum 1.25 geldi şok olmuştum 😂

• soru çözerek olmuyor. sınav anı önemli. yav ztn ağır konuları çıkartınca 14-15 soru ediyor. onları fullemeye bak. optikle fln ugrasılmaz artık

• ryanbabel8 R kullanıcısına yanıt

Allah korusun ya

• 345 ösym ayari en iyi deneme diyebilirim.geçen sene 3-4 net yapiyordum sene başı arta arta 10net ortalama yapabiliyordum.sınavda 17-3 geldi.ösym sınavları net soruyor ve zor sormuyor.bu sene msü de de 19-1 geldi bilgi sarmalda 12 net felan 345 15-18 arasi oynuyordu genelde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tyt netlerinde ani çakılmalar
    4 yıl önce açıldı
    ayt tytden yüksek geldi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tytde dalgalanmalarla uğraşmayım diye 2 ahftadır deneme çözmüyorum

• hocam tyt fenden tüm konulara bakmayıp bi de soru bankası çözmeden direkt denemelerle gitmeye çalışırsanız böyle oluyor.(en azından bende böyleydi) Ben sınava girmeden önce hiç soru bankası falan çözmeden full denemelerle gitmeyi deniyordum bi denemede 8 net çıkıyo diğerinde 19 net çıkıyodu.(sınavda 17-2 geldi)

• aynı sorundan muzdaripim yapacak bir şey yok deneme çözecez konulara baştan başlasak yetişmez ama biyoda tekrar yapacam o kesin

• micropatato kullanıcısına yanıt

HOCAM AYNI BENİ ANLATMIŞSINIZ HAHAHAJAH. UMARIM GERÇEK SINAVDA BENDE DE ÖYLE OLUR. ŞANS BİZİMLE OLSUN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QaptanYosun -- 7 Mayıs 2021; 3:2:49 >
  • QaptanYosun Q kullanıcısına yanıt

hocam valla bence sadece şansa bağlı yapıp yapmayacağınız eğer böyle devam ederseniz. Size tavsiyem normal biri gibi konu tekrarı+soru bankası+deneme yapmak daha mantıklı olur. Ama illa ben deneme ile devam etcem diyosanız şansınızı yükseltmek adına tüm yayınların denemelerine bakmaya çalışın. Ek olarak bu taktiği tyt sosyalde denemeyin işe yaramıyo :D (sınavda 12-8)

• micropatato kullanıcısına yanıt

Hocam gerçek sınavda en kötü 10 görürüm sanırım ya. Soru bankasına vaktim yok, ayt abanmak lazım artık hepten. Yine de sağ olun

• hocam çok doğru ben bazı denemelerde 18 leri bile görmüşken 2-3 bile görmüslüğüm oldu :D sallayın 345 adamdır

• QaptanYosun Q kullanıcısına yanıt

msü kaç yaptın hocam feni

• GenjutsuPlaviest kullanıcısına yanıt

mood

• ryanbabel8 R kullanıcısına yanıt

oha

• dün 14 yaptım bugün 7.25 yaptım. sürekli değişkenlik gösteriyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.