Şimdi Ara

TYT Fen tıkanıp kalmak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. TYT Fen 15 nete ihtiyacım var ama bölüm denemelerinde 10-12 aralığında sürünüyorum. Kimya ve biyoloji için hiç kitap bitirmedim desem yeridir. Sizce şöyle 1-2 hafta tyt fen kassam 15 nete sabitlemem mümkün mü? Tabii arada yine düşer ama en azından geneli 15+ gelmesi lazım. Bu durum moralimi çok bozuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• netler hangi dersten gidiyor? Kimya biyo dan ise bi haftaya bile tamamlarsın. Ama fizikte mantığı oturtmak zor oluyor. Bir de iyi yayınevlerinden çözüyorsan çok ilginç sorular soruyorlar.
  • TM'yim. 15 tatil başından beri Kimya-Biyoloji çalışıyorum. Baştan aldım. Çok detaylı çalışıyorum. Biyolojiden Selin Hoca Biyokamp(durdurarak not ala ala, anlamadığım yer olursa anlayana kadar dinliyorum baştan), sonrasında Palme Biyoloji Konu Anlatımlı'dan konuyu bir daha geçiyorum, eksik kısım varsa çıkardığım Pdf'lere not alıyorum. Sonrasında baştan sona okuyorum o günkü Biyokamp'ı. En sonda da Paraf YGS Biyoloji Soru Bankası var onu çözüyorum. Çok güzel oturuyor. Kimya'dan Kampüs kanalının TYT Kimya Oynatma Listesi'nden çalışıyorum. Devamında Biyoloji'de uyguladığım tekniğin aynısını uyguluyorum (Kaynaklar da yayın olarak aynı). Listede25 video var şuan, 30 videoda biteceğini düşünüyorum. 15 tatilin sonunda Biyokamp'tan Kaltım'ın başına kadar bitirmek amacım (Kalıtım 11. video, ben bugün Biyokamp-6'yı bitireceğim inşallah geriye 4 video kalıyor). Kimyada ise 6 video bitirdim, 15 tatilin sonuna kadar 4 video daha bitirmek amacım. Yani Maddedeki Değişimlere kadar gelmek. Sonrasında ise okulun ilk 1 haftasında kalan 5 Biyokamp videosunu bitirip, Kimya videolarını yayarak tamamlayacağım, bayağı verimli olacağını düşünüyorum. Tavsiye ederim.

• almanyalidoktor kullanıcısına yanıt
    Daha çok kimya ve biyolojiden gidiyor hocam. Bilgi Sarmal 25'li deneme. 15'ini çözdüm. Bir de okulda olduğumuz genel denemeler var.

• rotbalat kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dikkate alacağım.
    Başarılar dilerim.

• Hocam denemelerdeki kaçırdığın o soruları çok iyi öğren gelişirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hedef nedir hocam?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bogazicili_zekiye kullanıcısına yanıt
    MF 10K
    Üniversite ve bölüm fark etmez mecburi aileme bırakacağım(şimdilik)

• Anladım hocam tyt fen genellikle bilgiden ziyade yorum oluyor o yüzden konularınız bittikten sonra bol bol deneme çözün netleriniz artar diye düşünüyorum

• Hocam 10k hedefleyen mfden tyt fenden 15 i zor yapıyorsa ayt fen gg

• Elward kullanıcısına yanıt
    Haklısın o da 20 falan geliyor

• Elward kullanıcısına yanıt
    Kanka ben tyt fen yapamıyorum ayt fen yapıyorum arkadaşın dediği gibi 12-15 net arasıyım hep bazen oradan bile düşüyor ama aytde +32 net yapıyorum fizik düzeldikçe artacak umarım. Tyt soruları bana çok saçma geliyor hep yanlış yorumluyorum 1 öncülle her soruyu yanlış yapıyorum soruların dandikliği mi benim mallığım mı anlamadım. tyt bölüm fen denemesi çözerek aşarım umarım bu sorunu martta çözücem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.