Bildirim
TYT Fen Konu Özeti PDF
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Okul kitabından iyi özet yoktur evlat
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim hocam.(RAKİBİMMM) 😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dhdekiler rakibin değil hedefe doğru emin adımlarla ilerlerken arkadan itekleyecek el kitapçıklarıdır değerlendirmesini bilen zaten bir rakibi takmaz
Şaka yaptım dostum.Başarılarının devamını dilerim.😁
Bende azarlamadım zaten canım sıkılıyor sallıyom etrafa şimdi spordan yeni geldim bi yumurta kırıp proteinimi alayım sonra gece yatmadan önceue kadar gölgelenme konusunun videoları izliyim.
Pumpınız bol olsun hocam.💪🏻
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wordier -- 3 Ağustos 2022; 22:38:51 >
Okul kitabının yarısında boş yapıyor lna
Way aslanım spora mı gidiyorsun. Zargana olarak düşünmüştüm ben seni
Sonuç olarak bize sadece oradan sorabilirler ama. Demek ki sınavda da boş soruyorlarmış
Zarganayım zaten onun için spora gidiyorum ama biraz kilo aldım gibi. Senin fizik nasıl sabancılı kızları sepete ekleyebilecek misin?
Bas karbonhidrat bas.
Benim fizik iyi baya boyum pek uzun değil sadece. Genetiğim iyi. Sabancıda ücretsiz gymden de yararlanarak güzel bi vücut elde edeceğiz inş bakalım.
Hocam sabancının cengi miydi yoksa farklı bir bölüm müydü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X