Şimdi Ara

Tyt fen kaç haftaya biter?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Evet persembe gününden bu güne kadar yani
    pazar gününe kadar sadece tyt fizik çalıştım. Tam 7 konu bitirdim, ama 7.yi tam anlayamadım onu tekrar edicem. Geçen 11de de tyt kimya bitmisti onunda bir uzerinden geçicem. Biyolojim sıfır benim canımı sıkan yer bu. Evet durumum boyle, bu hızda çalışmaya devam edersem tyt fen kac haftada biter sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agopunkazı -- 13 Eylül 2020; 21:31:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yp

• Up

• günün büyük bölümü fene ayırırsan 1 hafta kimya 2 hafta biyoloji. ama tam olarak bitti diyemezsin üzerinden zaman geçtikten sonra tekrar edersin şimdi tam oturmayabilir çünkü

• Fizik ?

• Agopunkazı kullanıcısına yanıt
    temelin varmış fizikte 1 haftada biter

• Saolun hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    Ya hocam ağiz alışkanlığı olmuş. Konular anlaminda dedim. Devaminda tabi ki sınava kadar çalışma gerektiren bir şey tyt.

• 3 haftada kimya ve biyolojinin tamamı biter. Ondan sonra ara ara soru çözmek lazım, yapamadıklarının cevabıni öğrenmen gerek. Fizik temelin olmasaydı en az 5 hafta yani diğer dersleri de düşünerek bunu söylerdim ama temelin varmış yani sorular falan desek en az 2 hafta gibi bir süreçte biter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tyt fizikte 7 konu mu vardı ki

fizik bilimi, madde ve enerji, hareket, enerji, elektrik, optik,dalgalar aa 7 imiş

• quote:

Orijinalden alıntı: NEPENTHEnd

tyt fizikte 7 konu mu vardı ki

fizik bilimi, madde ve enerji, hareket, enerji, elektrik, optik,dalgalar aa 7 imiş
    Optik ile elektriği çıkar kalan konular 1 hafta sürer Max hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TYT fen için tüm derslere ayrı ayrı 2 hafta verip tüm konuları ve bir soru bankası bitireceğim demiştim, çok sıkıntı çıkmadan bitirebildim karşılığını aldığımı düşünüyorum. 2 hafta boyunca o spesifik ders dışında bir şeye çalışmadım ben öyle rahat ediyordum ama kişiye göre değişir tabi hepsini aynı anda da götürebilirsin. TYT fen adına önemli olan bitirmekten ziyade bilgilerin uçmasını engellemek, örneğin ilk kimya ile başladım tyt kimya konularını bitirip fiziğe geçince kimya için alan denemeleri çözdüm, fiziği bitirip biyolojiye geçince hem kimya hem fizik alan denemeleri çözdüm, tüm fen bitince genel fen bölüm denemelerine geçtim. Kısaca tyt fen bitmez sınava kadar deneme çözmeye devam etmen gerekiyor.

• yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    Sadece konu bitirdim ve deneme çözdüm 15 net geldi , biyolojide 2 konu eksiğim vardı. Eğer fullemek istiyorlarsa dediğiniz gibi en az 2 kaynak çözmeliler.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.