< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Tyt FEN’DE 16-17 üstü yapanlar

-
-
17-3 tyt2020
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raste -- 12 Ekim 2020; 20:46:13 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Knk konuları öğrenirken en ince ayrıntısına kadar mı öğrendin yoksa her konudan yüzeysel mi ve yüksek net yaparken her konudan ayrıntılarına kadar biliyor muydun bazen karşıma çok zor sorular çıkıyor çünkü yapamyınca konuyu baştan tekrar edesim geliyoe
up merak ettim
-
17-0
-
Şuan denemelerde 16-17 civarı yapıyorum. Yaz tatilinde 1 er kaynaktan konu dinleyip çözdüm tabi bazı konular sözel olduğu için unutuldu ama şimdi okulla beraber gidip fizikten 2-3, biyodan 2, kimyadan 1 kitaptan çözüyorum şuanda. Haftada 2 tane de deneme arıyorum bilgiler canlı kalsın diye.
TYT2020 17-2 yaptım. Ben ayrıntıyı tercih ediyordum çünkü özellikle öz güven ve konuyu kavrama konusuna yardımcı olduğunu düşünüyordum. Ayrıntıların hepsini elbette kafamızda tutamıyoruz. Kimya ve Biyoloji için ayrıntıları not tutup ara sıra okuyarak; Fizikte ise çok fazla soru çözerek hallettim. Ama sınavda ne kadar ayrıntı çıktı,o da tartışılır.
Tabi başka yorumlar da bekleyebilirsin, belki genellikle yüzeysel gidiliyordur. Yüzeysel bilmeden ayrıntıya da inesin gelmiyor zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Y. -- 12 Ekim 2020; 21:5:53 > -
yüzeysel ama optik ve kalıtımı iyi bilmeniz lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c keyfi bir sabittir -- 12 Ekim 2020; 21:29:35 > -
mesela evde sınav öncesinde hız ve renk in fen denemelerimde 11-12 nete kadar düştüğüm bile oldu nedeni yüzeysel çalışmam değil. konuların üstünden en az 2-3 defa geçmem gerekirdi ve bol soru çözmek gerek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raste -- 12 Ekim 2020; 21:32:47 >
Optik dalgalar elektrik mitoz mayoz kalıtım iyi bil kalani yuzeysel ogren gec , 2020 tyt 17-3 345 lerde ortalama 8 net yapiyordum denemelerin zorluguna takilma , 2 yanlis optik-dalga (hic bilmiyordum) 3. Sü dikkat hatası.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
19-1 yaptım tekniği şu fizikte optik ve dalgaya iyi çalış sonra çerez niyetine deneme çöz bir sürü fen tyt denemesi çözmüşümdür maks 5 dakikamı alıyordu çok işime yaradı
-
Arkadaşlar 12. sınıf ve tmyim 10-12 net civarı istiyorum tyt fenden son 1-2 ay çalışarak. Fizik hariç 9 10da iyiydi fenim temelim var yani. Bana en önemli, en banko soruları sölyeyebilir misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QaptanYosun -- 12 Ekim 2020; 23:20:11 >
Palmeleri coz cok kafani yorma sorularda zamanin kalirsa soru koklerini vs kontrol et 1 dakikada basarinin anahtari
deniyeceğim eyw
-
17 3 yaptim kalitim optik baglar dalgalar haric yuzeysel bil yeter uzerine deneme atarsin oh miss
Cheat Engine enable speed hack
-
Beyler hocalara geldik konsantrasyon tyt fen denemeleri ve palme tyt fen branş denemeleri nasıldır ?
Palme sarmal apotemi bunları öneririm
Palme fena degil digerini bilmiyorum 345 bak ama
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Cheat Engine enable speed hack |
Benzer içerikler
- koç ilk 100 bursu
- film indirme sitesi
- apotemi sosyal konu özeti pdf
- big four maaşları
- tyt türkçe kaç dakikada çözülmeli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X