Şimdi Ara

Tyt Denemesinde 71 Net Yaptım Ssli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sos 13.75
    Mat 24.25
    Fen 8.25

Çözüm 7nci deneme mavi seri
    Matı 30 a
    Tr 35
    Fen 15 e çeksem harika olacak
    sosyal yeterli

Yks lerde şuan
    25 mat 20 fen çakıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 aşağı 5 yukarı bende böyleyim peki sence 2 ayda 20-25 net arttırabilir miyiz?

• Ceomed C kullanıcısına yanıt
    İstenen yere bağlı 2 ayda bu netlerle Tıp olmaz çok zor.

Ama ilk 35-40k ya atabiliriz kendimizi tabi dolu dolu bilinçli çalışmayla.

Tr netim dil bilgisini bitirince rahat 30 + görür biraz çalışmayla 35 lere çekerim yapılamayacak bişey değil

Sosyalde sınavda tutup yorum sormaz bilgi sorarsa 5nette olabilir bel bağlamıyorum ki 2 ayda sosyal çalışacak vaktimde yok yani sosyali 15 vs hesaplamam beklentim 10net.

Matta geom tam yok oraya bastırıyorum şuan ordan bi +5 gelir netim 30 skalasına çıkar 30-35 aralığına sokarım.

Fen zaten biliyorum ama unuttuğum için zort böyle onlarıda yarın tyt bölüm denemeleri alıp kapatırım biyoloji kimya da fule yakın oynarım fizik gram çalışmadım son 2 ay belli konularına basıp %50-70 arasını çözüp geçsem yeter yani tyt feni 15 e çıkartırım

Ve önemli olan yks

Matamatik şuan 20-25 skalasında bunuda 30 a çekerim ama süre sıkıntım olmaması sayesinde 33-35 zorlayabilirim geoda kolay kitaplarla bitireceğimden süre bol olunca en azından temel kuralları bildiğimden çözme şansım olacak yks de yani 30-35 yapılır

Fende fiziğe nokta atışı yapıp 14 de 7-8 sorumu mis gibi alırım kimya ve biyoda 2 şer firede versem 30 net yapar

Yani min hesaplasak

30tr

10 sos

30 mat

15 fen

85 tyt

30 mat 30 fen desem 60 yks ilede bi 30-50k arası yakalarım şansıma bağlı iyi gelirse 20-25 lerde görülebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-07C238B73

İstenen yere bağlı 2 ayda bu netlerle Tıp olmaz çok zor.

Ama ilk 35-40k ya atabiliriz kendimizi tabi dolu dolu bilinçli çalışmayla.

Tr netim dil bilgisini bitirince rahat 30 + görür biraz çalışmayla 35 lere çekerim yapılamayacak bişey değil

Sosyalde sınavda tutup yorum sormaz bilgi sorarsa 5nette olabilir bel bağlamıyorum ki 2 ayda sosyal çalışacak vaktimde yok yani sosyali 15 vs hesaplamam beklentim 10net.

Matta geom tam yok oraya bastırıyorum şuan ordan bi +5 gelir netim 30 skalasına çıkar 30-35 aralığına sokarım.

Fen zaten biliyorum ama unuttuğum için zort böyle onlarıda yarın tyt bölüm denemeleri alıp kapatırım biyoloji kimya da fule yakın oynarım fizik gram çalışmadım son 2 ay belli konularına basıp %50-70 arasını çözüp geçsem yeter yani tyt feni 15 e çıkartırım

Ve önemli olan yks

Matamatik şuan 20-25 skalasında bunuda 30 a çekerim ama süre sıkıntım olmaması sayesinde 33-35 zorlayabilirim geoda kolay kitaplarla bitireceğimden süre bol olunca en azından temel kuralları bildiğimden çözme şansım olacak yks de yani 30-35 yapılır

Fende fiziğe nokta atışı yapıp 14 de 7-8 sorumu mis gibi alırım kimya ve biyoda 2 şer firede versem 30 net yapar

Yani min hesaplasak

30tr

10 sos

30 mat

15 fen

85 tyt

30 mat 30 fen desem 60 yks ilede bi 30-50k arası yakalarım şansıma bağlı iyi gelirse 20-25 lerde görülebilir
    He kardeş temel kurallarla geodan ful cekecen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• JackSmoke kullanıcısına yanıt
    %50 hesapladım

kolay kitaptan kastım birey a ki zaten karekök ten de bitiyot

• Keşke 20-25 binde olsak daha ne

• Ceomed C kullanıcısına yanıt
    şans + 60 gün full çalışma ile.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT +105 net Yapmak
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnşallah

• ayt de 45 yapıp tyt de nasıl 70 yapıyorsun kardeşim bizi mi yiyorsunuz ?
  • harbiden ayt'de 45 yapan adamın 80'in altını görmemesi lazım. tyt 75 yapıyorum aytde 20 yi göremedim daha
  • Bende tyt 75-65arası gidip geliyor ayt de bugünkü denemem hariç 35-40 gidiyordu bugün 30 yaptım ama bu aralar netlerim düşüşte anlamış değilim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.