Şimdi Ara

Tyt de 116-117 Yapanların SIRRI NE?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya gerçekten bu kadar iyi NET yapanların sırrı nedir? Gerçekten soruyorum nedir? Bir konu çalısırken çok farklı şeyler takılmıyor mu? Benim takılıyor ama kendi iğrenç hocalarım cevaplaması zor geliyor. Ya da hayvan gibi soru mu çözdünüz konuyu hemen bitirip?_ Kendiniz soru hakkında şu böyle olsa nasıl çözülürdü diyip hoca götürdünüz mü yoksa sadece soru bankadaki soruları mı çözdünüz kendiniz soru ürettiniz mi ?a

• Cok fazla pratik (yakın arkadasımdan biliyorum)
    + şans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labittimla -- 17 Haziran 2019; 20:25:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cin olmak
  • Ben yapmadım yapanlarıda kınım kınım kınuyorum şaka bi yana bence soğukkanlı olmak ve bol deneme bence bu şekildedir herelde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • labittimla kullanıcısına yanıt
    hocam çok fazla pratikten kastınız tyt mat için de geçerli mi ? Pratik derken neyi kast ettiniz?
  • + temel

• o neti yapan insalar 9dan beri universite sinavi icin calisiyorlar.sende dusunsene şuan onumuzdeki 3-4sene full tyt ayt calistigini sende fullersin işte sırrı bu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • functionmachine kullanıcısına yanıt
    Özellikle tyt mat
    Cerrahpaşa tıp ing okuyan arkadaşım günde 700-1000 soru cözüyordu.1 günde 1 kitap bitirdigini bilirim

• raaitben10 kullanıcısına yanıt
    Temelden kastınız nasıl bir temel?
  • functionmachine kullanıcısına yanıt
    Yani sınava hazırlanmaya başlarken daha az çalışarak(çünkü temelleri var işte temel de daha önceden biliyor olmaları bazı şeyleri işlem hızı yorum gücü vs)

• Benim türkçe 116 ya izin vermiyor bunlar ne yapıyor ya

• Okulda etütte evde girebileceğim bütün denemelere girdim en az 200 tane tyt olmuşumdur 11 in başından beri baya etkiliyor tecrübe

• mat fulledi diyelim neyse
    sosyal fulledi diyelim neyse
    fen fulledi diyelim neyse
    bu türkçede +36 yapmak harbiden neyin kafasıyla yapıyorlar ki
  • 116 117 net yapan adam sayisi 10 falan zaten. 110 net ustu yapan adamlar aşağı yukarı ayni seviyedir. Ondan sonrası icin şans ve dikkat hatasını 0a indirmek gerekiyor.

• Zeki ve caliskanlar ikisi ayni anda olunca garipsememek lazim stress yonetmeyi de unutmamak lazim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.