Şimdi Ara

TYT BAŞLANGIÇ VE SONUÇ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tyt deneme netleri 12nin başında 60 70 arası olupta sene sonu 100+ yapan var mı ? Hedefim ilk 3k ve şuan 60 70 arası yapıyorum matematiğim 25 üstü geliyor fen eksik baya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ucundan zorlar belki fen düzelir sıkıntı yok ama mattan 30-32 yapman lazım tabii 2019 standartlarında bir deneme için

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yaparsın hocam geçen sene ilk denememde 35-40 arası tyt yaptım 2020 tytde 94 netim vardı 345 de 108 görmüştüm.

• mati nasil hallettiniz hocam?

• İlk başta 3d tyt matla başladım (dershane vermişti) bana aşırı zor gelmişti birkaç sayfa çözüp bıraktım 345 aldım onu bitirdim sonra tekrar 3dye devam ettim bunları çözerken 2 problem kitabı bitirdim (sarmal ve özdebir) nisan mayıs ayları gibide 4 branş denemesi bitirdim.Sırasıyla sarmal,hız ve renk,345,3d.

• Kanka ben 12ye geçtim şuan ve 11 ikinci dönemden beri hız ve renk 345 bilgi sarmal bitirdim deneme olarak daha +30 göremedim 25lerde kalıyorum hep

• ben de 3d ile basladim testlerde 2 yanlis falan cikiyordu ama cok fazla yeni nesil vardi hocam, o yuzden biraktim temel kavramlardan sonra. 3-4-5 + acil yapiyorum su an. denemelerde yapamadigim, takildigim konular olursa o konulari 3d den temizleyecegim son olarak. sarmal problem nasil hocam? cok ovuluyor ama ortadan bir tik asagida gibi seviyesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E7C060AD4 -- 20 Temmuz 2021; 11:34:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ortadan bi tık aşağı ama gayet öğretici ve verimliydi bence.O bana kolay gelir dersen apotemiyle ilerler son 4-5 ay full branş denemesiylede ilerleyebilirsin.

• apotemi zorlar herhalde o kadar iyi degil seviyem. sarmal + apotemi yapacagim herkes ogretici diyor cunku sarmala, cozmemek kayip olur gibi. oraya endemigi eklemeyi de istiyordum ama yaparsam diger derslere vakit kalmayacak. dediginiz gibi son 4-5 ay tyt mat denemeleriyle ilerleyecegim. sag olun yardiminiz icin.

• 80 85 arası ile başladım 12'ye. 11de 60-70 arasıydı sanırım. Sene içi 85-95 son 3-4 ay içinde 90-102 (msü 100 küsürdü ya da 98 tam hatırlamıyorum ama 8k idi.) son 1-1.5 ay 95-105. Sınav 80.75 :D. Bu arada daha kötü tytler gelmiştir belki sene içinde tek tük. Zor denemeler oluyordu dershanede arada

Edit: Sınav çok zordu eueu demek istemiyorum ama benim enayi ve mal olduğum doğrudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyLuckyInteger -- 20 Temmuz 2021; 14:51:36 >
  • 49 dan 80 85 lere kadar çıkardım 1 yıl içinde ama sınavda 66 yaptım o ayrı

• MyLuckyInteger kullanıcısına yanıt

kanka bu seneki sınav için çok normal benim dediğim biraz 2020 netlerine ithafendi

• MyLuckyInteger kullanıcısına yanıt

İnşallah AYT ile kurtarmışsınızdır ilk 20kyı en azından.

• 102 ile başladım 345in bi denemesiydi 2021---> 88  

• 83 le baslamistim gerçek sınav 67.25

• 66 ile başladım sınavda 85 üstü bekliyorum

• Hocam ben tyt fen konularini bitirip deneme başlayacağım 1 2 aya. Sosyal ocakta bakarız 1 ay sonra yapıştır bi deneme branş denemesi olmasına önem göster. Tr paragrf başlamadıysan başla benim ilk kitap bitti bile. Matematik ilk 12 yi bitir, problem başla ve geometri gayret göster.

• bu seneki tyt boru gibiydi ama normal seviyeye inerse yaparsın

• Mat geo bitti benim konu olarak sadece bol soru çözüp hızlanmam gerek ve deneme

• 69 başladım 98 gördüm sınav 85 civarı

(ea)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.