TYT BAŞLANGIÇ VE SONUÇ

-
-
ucundan zorlar belki fen düzelir sıkıntı yok ama mattan 30-32 yapman lazım tabii 2019 standartlarında bir deneme için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yaparsın hocam geçen sene ilk denememde 35-40 arası tyt yaptım 2020 tytde 94 netim vardı 345 de 108 görmüştüm.
mati nasil hallettiniz hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk başta 3d tyt matla başladım (dershane vermişti) bana aşırı zor gelmişti birkaç sayfa çözüp bıraktım 345 aldım onu bitirdim sonra tekrar 3dye devam ettim bunları çözerken 2 problem kitabı bitirdim (sarmal ve özdebir) nisan mayıs ayları gibide 4 branş denemesi bitirdim.Sırasıyla sarmal,hız ve renk,345,3d.
Kanka ben 12ye geçtim şuan ve 11 ikinci dönemden beri hız ve renk 345 bilgi sarmal bitirdim deneme olarak daha +30 göremedim 25lerde kalıyorum hep
ben de 3d ile basladim testlerde 2 yanlis falan cikiyordu ama cok fazla yeni nesil vardi hocam, o yuzden biraktim temel kavramlardan sonra. 3-4-5 + acil yapiyorum su an. denemelerde yapamadigim, takildigim konular olursa o konulari 3d den temizleyecegim son olarak. sarmal problem nasil hocam? cok ovuluyor ama ortadan bir tik asagida gibi seviyesi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E7C060AD4 -- 20 Temmuz 2021; 11:34:41 >
Ortadan bi tık aşağı ama gayet öğretici ve verimliydi bence.O bana kolay gelir dersen apotemiyle ilerler son 4-5 ay full branş denemesiylede ilerleyebilirsin.
apotemi zorlar herhalde o kadar iyi degil seviyem. sarmal + apotemi yapacagim herkes ogretici diyor cunku sarmala, cozmemek kayip olur gibi. oraya endemigi eklemeyi de istiyordum ama yaparsam diger derslere vakit kalmayacak. dediginiz gibi son 4-5 ay tyt mat denemeleriyle ilerleyecegim. sag olun yardiminiz icin.
80 85 arası ile başladım 12'ye. 11de 60-70 arasıydı sanırım. Sene içi 85-95 son 3-4 ay içinde 90-102 (msü 100 küsürdü ya da 98 tam hatırlamıyorum ama 8k idi.) son 1-1.5 ay 95-105. Sınav 80.75 :D. Bu arada daha kötü tytler gelmiştir belki sene içinde tek tük. Zor denemeler oluyordu dershanede arada
Edit: Sınav çok zordu eueu demek istemiyorum ama benim enayi ve mal olduğum doğrudur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyLuckyInteger -- 20 Temmuz 2021; 14:51:36 >
49 dan 80 85 lere kadar çıkardım 1 yıl içinde ama sınavda 66 yaptım o ayrı
-
kanka bu seneki sınav için çok normal benim dediğim biraz 2020 netlerine ithafendi
İnşallah AYT ile kurtarmışsınızdır ilk 20kyı en azından.
-
102 ile başladım 345in bi denemesiydi 2021---> 88
-
83 le baslamistim gerçek sınav 67.25
66 ile başladım sınavda 85 üstü bekliyorum
Hocam ben tyt fen konularini bitirip deneme başlayacağım 1 2 aya. Sosyal ocakta bakarız 1 ay sonra yapıştır bi deneme branş denemesi olmasına önem göster. Tr paragrf başlamadıysan başla benim ilk kitap bitti bile. Matematik ilk 12 yi bitir, problem başla ve geometri gayret göster.
bu seneki tyt boru gibiydi ama normal seviyeye inerse yaparsın
-
Mat geo bitti benim konu olarak sadece bol soru çözüp hızlanmam gerek ve deneme
69 başladım 98 gördüm sınav 85 civarı
(ea)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- bursa uludağ üniversitesi yorumları
- 31 nasıl bırakılır
- altuğ güneş kimdir
- istanbul medeniyet üniversitesi yorumları
- yazın çalışılabilecek işler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X