Şimdi Ara

Tyt+ayt=yılları boşa giden gençler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12. Sınıf sıralamam 70k, bu sene gelecek sıralama aşağı yukarı 25k ama HİCBİR ANLAM İFADE ETMİYOR. Peki neden mi? Buyrun sebepleri;

1)70k sıralama yapıp okuduğun üniversite sonucu alacağın tek şey İŞSİZLİK

2)25k sıralama yapıp gideceğin yerde okuyacağın yıllar sonucu alacağın tek şey DEVLETİN SANA KOSKOCA ÜNİVERSİTE YILLARI İÇİN VERDİĞİ 20 BİN LİRALIK KYK BURSUNUN GERİ ÖDEMESİNİ VE FAİZİNİ ÖDEMEK İÇİN ÇEKECEGİN EZİYET.

HAAAA tabi çıkıp "DİŞ HEKİMLİĞİ OKU" diyen kardeşlerim olacaktır. Eyvallah okuyayım. Şehir dışında bir öğrencisin, eşşek yüküyle yapılan zamlara karşı direnip hayatta kalmak için mi çabalayacaksın yoksa eğitimini tamamlamak için mi yoksa hayatının EN GÜZEL YILLARININ ÇÖPE GİDİŞİNE Mİ DAYANACAKSIN?

Kim ne derse desin, bu ülkede tıp okuyan adam da, diş okuyan adam da, mühendislik okuyan adam da, matematik fizik kimya biyoloji gibi YURTDIŞINDA EL ÜSTÜNDE TUTULAN AMA BURDA NEDENSE HİÇBİRŞEY İFADE ETMEYEN bölümleri okuyan adam da tek birşey elde eder.

O DA HAYATININ EN GÜZEL YILLARININ KELİMENİN TAM ANLAMIYLA ÇÜ RÜ ME Sİ !!!

Sonra neden beyin göçü...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Reis fazla dusunme. Ben de gecen sene 63k yaptim bu sene 20-25 k bekliyorum. Dedigin gibi bi anlam ifade etmiyo sevinmedim acikcasi. Fazla dusunme delirirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işşizlik neden vasıfsız ögrenciden vasıfsız ögrenci neden kötü okuldan kötü okul neden ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Michel De Perneke M kullanıcısına yanıt
    Delirdim hocam delirdim artık. Sevinemiyorum bir türlü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.