Bildirim
Tyt ayt forumunun bana tavrı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Forumu terk etme zamanınız gelmiş Prens Esela Hanım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
milletin görüşüne hemen alınıyorsan yanlış yerdesin
-
Prens esela bence burada çok vakit geçiriyorsunuz. Daha önce de demiştik dermanını aslında. Evden çık yürüyüş yap kardeşim. Faydalı olur senin için. Depresyonun en büyük belirtisi alınganlık ve ağlama hissi -
ela mı bela kafalar fena -
Sosyal medyayı ciddiye almayınız Ekselansları. Yürüyüş ve koşu çok iyi gelecektir :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
burda kişiler yoktur gruplar vardır prenses. kişisel olarak alma -
medeniyet arayan Beyaz Show'a gitsin -
quote:
Orijinalden alıntı: merchienze
ela mı bela kafalar fenatatlı mı kırinç mi?
-
allah allah noluyo dedim bi tıkladım kendimi gördüm
anlaşılan çok fazla alınmışsın dostum. benim kişisel olarak seninle hiçbir sıkıntım yok ama bu başlığa yazılanları da okuyunca zamanında yazdığım şeyin asılsız bir ifade olduğunu düşünmüyorum.
bu arada üzdüysem kırdıysam seni affola
Forumu terk etme zamanınız gelmiş Prens Esela Hanım.
![]() |
Prens esela bence burada çok vakit geçiriyorsunuz. Daha önce de demiştik dermanını aslında. Evden çık yürüyüş yap kardeşim. Faydalı olur senin için. Depresyonun en büyük belirtisi alınganlık ve ağlama hissi
|
milletin görüşüne hemen alınıyorsan yanlış yerdesin |
Sosyal medyayı ciddiye almayınız Ekselansları. Yürüyüş ve koşu çok iyi gelecektir :)
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X