Şimdi Ara

TYT AÇIKLANDI 1.BASAMAK AÇIKLANDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gece süprize açık olun 21 Temmuz da ilk tyt gelicek yoksa ösym sunucuları hem tyt hem ayt yi veremiyecegi biliniyor e devlet etnik köken sorgulamada gördük ikisini ayni anda verseler ösymnin bilgisayarlarında yoğunluktan yangın yanar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayvanat9999 -- 20 Temmuz 2018; 15:3:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya bi dikt get

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nick-kişilik uyumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koznakban7

Ya bi dikt get
    Aga sanki konuya gecen senenin acıklanma linkini verdik fikir belirttim.

• TYT AÇIKLANDI 1.BASAMAK AÇIKLANDI
  • Ya hem tyt hem ayt sonuçları olacağı aklına gelebiliyor ama ikisini aynı ekranda verebilecekleri gelmiyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lol567 -- 19 Temmuz 2018; 23:12:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fikirde de mantık hatası var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2012 LYS Soru Dağılımı Listesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Var mantıkta fikir hatası

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hatasında fikir ve mantık var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geldi mi

• Geldi mi

• Dişhekimiolurmu kullanıcısına yanıt
    tyt geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: lol567

Ya hem tyt hem ayt sonuçları olacağı aklına gelebiliyor ama ikisini aynı ekranda verebilecekleri gelmiyor mu
    tyt başvuran sayısı ayt ye başvuran sayısından 300 bin fazla 300 bin insan düşün eli kolu olan insan o an hepsi internette senin benim gibi sürekli f5 basıcak siteye girip çıkacak elbette tyt önce açıklanacak hemde 21 temmuz en uzun gece de.
  • hayvanat9999 H kullanıcısına yanıt
    21 Temmuz?

En uzun gece?

Hmm.

TYT AÇIKLANDI 1.BASAMAK AÇIKLANDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ribas0 -- 20 Temmuz 2018; 14:39:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayvanat9999

tyt başvuran sayısı ayt ye başvuran sayısından 300 bin fazla 300 bin insan düşün eli kolu olan insan o an hepsi internette senin benim gibi sürekli f5 basıcak siteye girip çıkacak elbette tyt önce açıklanacak hemde 21 temmuz en uzun gece de.

Alıntıları Göster
    Kardeşim ayrı açıklarlarsa 2.3 milyon kişi bakacak sonuca sadece tyt için. Sonra ayt açıklanır 2 milyon da ona bakacak. Toplam 4.3 milyonluk trafik yarattın internette.

İkisini birlikte açıklarlarsa 2.3 milyon kişi bakacak. Sen boşu boşuna ayırıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: White Death

Kardeşim ayrı açıklarlarsa 2.3 milyon kişi bakacak sonuca sadece tyt için. Sonra ayt açıklanır 2 milyon da ona bakacak. Toplam 4.3 milyonluk trafik yarattın internette.

İkisini birlikte açıklarlarsa 2.3 milyon kişi bakacak. Sen boşu boşuna ayırıyorsun.

Alıntıları Göster
    70 lira :) Türevciler bilir.
  • hayvanat9999 H kullanıcısına yanıt
    ayt'ye girmemişse orası boş bırakılır? boşuna troll yemliyorum bende suç
  • quote:

Orijinalden alıntı: lol567

ayt'ye girmemişse orası boş bırakılır? boşuna troll yemliyorum bende suç
    Hayır ayt girmeyenin orası hiç olmucak bakınız ygs de barajı geçemeyen elemanlar ben o 300 bin kişi gereksiz kasıcak onları önceden verip yollucaklar demek istedim 21 Temmuz en uzun gecede espiriydi sonuçlar kötü gelince çok uzun bi gece olucak gibisinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ribas0

21 Temmuz?

En uzun gece?

Hmm.

21 Temmuz sonuçlar açıklanınca 2010 gibi geldiği için çok uzun gece olucak demek istemiştim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.