Şimdi Ara

tyt 2018 i çözdüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çözümlerine bakmamıştım geçen sene bu sene kitap filan da çözmedim pek
    tyt mat netim 24.75 geldi sürem bittikten sonra 25 dk filan uğraşınca 34 doğrum oldu dikkatten kaçanlar vardı geometriden çalışmadığım yerler var 2 tanesi oradan kaçtı
    türkçe 30.5 geldi
    sosyal 8 geldi arkadaşlar sosyali gerçek sınavda nasıl 13+yapabilirim lütfen biri yardım etsin
    fen 11.75 geldi 1 dikkatsizlik 1 optiksiz sınav gireceğim optiğe çalışmadım 2-3 soruda tekrar etmemekten kaynaklı sizce çok mu kötü sınavda 85+ yapabilir miyim

• Tavsiyeniz için teşekkürler hocam ama sınava 6 gün kaldı sadece matta süre sıkıntım var o yüzden her gün matematikten bölüm denemesi atıp üstüne sınava kadar deneme amaçlı 2 genel atsam olur mu ayt konularım bayağı eksik de onu kapatmaya çalışıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TYT matematik bölüm denemesi çözerek netlerimi ikiye katladım neredeyse. Mayıs öncesi 20'nin üstüne pek çıkamıyordum şimdi 30'un altına düşmüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam aytniz ne alemde

• Guest-1h062019 kullanıcısına yanıt
    hocam kaç deneme çözmüşsünüzdür ortalama olarak
  • tıp adayı kullanıcısına yanıt
    34-35

• nukleikasit kullanıcısına yanıt
    35-40 yapıyorum hocam matematikten dikkatsizlikten kaçan çok var ve geometriden çoğu konuya bakmadım hala biyolojiden de 2-3 sistem duruyor bitki de kimyadan elektrokimya ve organik duruyor sizce kalan sürede ayt matı yükseltmek için ne yapabilirim ve fiziğim berbat ayt kampüsü izlesem 102 soru fizik izlesem 7-8 net yapabilir miyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek video'da TYT-AYT Tarih!
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    vovv helal olsun hocam da ben 6 günde o kadar çözemem ki aslında süreden gidiyor daha çok süreyi kısaltırsam 30+ olacak inşallah bakalım sınava kadar deneme atacağım
    hocam matta 35 40 yapiyosaniz daha ne yukseltceksiniz

Tyt matematiği düşükmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1h062019 -- 9 Haziran 2019; 16:53:26 >
    e o ayt ile toplar

yanlış anlaşıldım toplamda ayt den yaptığım net o
  • Hocam ben normalde böyle şeyler demem ama yaptığınız netler tıp için yeterli değil gibi sanki. Özel okulda okumam diyorsanız acaba sınavdan sonra 1 haftalık filan bir kafa tatili yapıp sonrasında yeniden çalışmaya mı başlasanız.
  • biliyorum netlerim tıp için yeterli değil ama yine de iyi bir sıralama yapmam gerekecek çünkü babam çok tutucu biri böyle konularda, 2.seneme kalmama bile zor izin verdi eğer iyi bir sıralama yapmazsam evden bile kovabilir o yüzden en azından 35k aşağı bir sıralama yapmalıyım tabii bu durum altında yine zor ama eşekliğimin bedelini ödüyorum hakettim
    hocam ben 85 kusur tyt 50 kusur ayt ile 48k gelmisti

39 40 gosteriyor hocam 85 tyt 50 ayt ye.
    Ayt 40 larda olmalı sanki

• Septsept kullanıcısına yanıt
    oha o kadar dusuk mu yapmisim bi dk bakayim hocam

• Septsept kullanıcısına yanıt
    hocam tyt 70lerdeymis cunku 24 tr neti yapmisim

• Netlerimiz hatta eksik olduğumuz konular bile neredeyse aynı mezuna kalmak istemiyorum hedefim 40- 45 k ama yapamıcam gibi geliyor neyse konu takibindeyim belki güzel bir tavsiye gelir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.