< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TYT 120 AYT 80 NET YAPAN ÇOCUK (GERÇEK)

-
-
https://www.youtube.com/channel/UCkskSClD7XjQV2-rgGcHacQ
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Buna inanan Hulk'a da inanır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
19 saat çalışmak psikolojik açıdan sağlıklı değil la
Ayt çok çalıştı ise 77-80 arası olabilir bir şey diyemem ama 119 tyt
dogruysa da bana mı yapıyor sanki aaawww der yoluma bakarım
-
Bu ne olm robot mu bu
kodlanmış bot
-
mat sorularında işlemi yok amk. sağlam eğleniyor desem kitaplarda kötü değil paraya acır ama gerçek değil
edit: yemekte yemiyor galiba amk gerçek olma ihtimali arttı gözümde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thanyks22 -- 23 Mart 2022; 20:53:26 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
ekmek arası gördüm ben baslarda asdjasdj
-
bugün benim de karşıma çıktı ne kadar doğru bilemeyiz çocuk hala yayın yapıyor boşverin böyle kanalları kendi çalışmanıza bakın bence.
Hocaların açtığı canlı yayınlara katılırsanız oralarda da herkes AYT Mattan en düşük 35 yapıyor.
Bilemeyiz.
-
345 tyt mat deneme öneriyo karekodu açılmamış çok beğendim dio ben derse dönüyom boş şeylere inanmayın
hulk gercek mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ben bunları 8 9 saatte yapiyodum |
kodlanmış bot |
Bu ne olm robot mu bu
|
345 tyt mat deneme öneriyo karekodu açılmamış çok beğendim dio ben derse dönüyom boş şeylere inanmayın
|
mat sorularında işlemi yok amk. sağlam eğleniyor desem kitaplarda kötü değil paraya acır ama gerçek değil
edit: yemekte yemiyor galiba amk gerçek olma ihtimali arttı gözümde |
bi dh aslanıyla başkasını karşılaştırmayı doğru bulmuyorum bir kere youtubeye video atan biri 19 saat falan çalışamaz yemek yer tuvalete girer duş alır bırak ya |
bugün benim de karşıma çıktı ne kadar doğru bilemeyiz çocuk hala yayın yapıyor boşverin böyle kanalları kendi çalışmanıza bakın bence. Hocaların açtığı canlı yayınlara katılırsanız oralarda da herkes AYT Mattan en düşük 35 yapıyor. Bilemeyiz. |
Millet tr geneli deneme sonuc belgesini istemis, bakariz gibi cevaplar vermis
Baska sorulara verdigi cevaplara baktim 115+ yapan insan gibi degil Eleman muhtemelen bu kolpanin tuttugunu anladi. Youtubeden iki uc harclik alsam yeter kafasinda |
Çocuk özdebirde 59 net yapmış |
Benzer içerikler
- film indirme siteleri
- myp ile yatay geçişte 1. sınıftan mı başlanır
- kayseri dershaneler
- baykar online sınav soruları
- bilgi sarmal turkce brans deneme cevaplari 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X