Bildirim
Type-R FK2 Testi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
EP3 varken çöp.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
4.5 yıldız almış şaşırdımquote:
Orijinalden alıntı: Angelica
EP3 varken çöp. -
Yazacak eksi bulamamışlar abartılı tasarım demişler
Golf'e de sıkıcı tasarım yazsalarmış o zaman -
Belki en zevkilisi değil ama gelmiş geçmiş en iyi Type-R .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bildiğim kadarıyla yeni kasa araç çıkınca kasa kodu güncelleniyor.2006-2012 arasındaki Civic'lerin de kasa kodu FK2. Honda neden böyle bir şey yaptı bilmiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Verdandi Urd Skuld
Belki en zevkilisi değil ama gelmiş geçmiş en iyi Type-R .
Video için ise 10.dakikada ki K20A sesi yeter -
quote:
Orijinalden alıntı: Exitus112
Bildiğim kadarıyla yeni kasa araç çıkınca kasa kodu güncelleniyor.2006-2012 arasındaki Civic'lerin de kasa kodu FK2. Honda neden böyle bir şey yaptı bilmiyorum.
Video için ise 10.dakikada ki K20A sesi yeter
Bahsettiğiniz Civiclerin kasa kodu FN2. -
Type R FN2 oluyor hocam. 4 kapı 1.8 motor olanlar FK2 hocam aracımın şase numarası FK2 diye başlıyor -
quote:
Type R FN2 oluyor hocam. 4 kapı 1.8 motor olanlar FK2 hocam aracımın şase numarası FK2 diye başlıyor
Bilgilendirme için sağolun. Şimdi detaylı araştırınca da gördüm. Cidden Honda niye böyle bir şey yapmış? :D -
Bu tasarim gayette abartili. Yerinde bir degerlendirme olmus bence. Onceki kasa daha sade guzeldi.
Tasarım kişiden kişiye değişir, ben de abartılı buluyorum fakat şimdiye kadar hiçbir testte tasarımı eksi olarak yazmadılar, yazmaları da saçma tasarımını seven alır. -
Şase 1.8 şasesi olmasın Bizim millet bunu fırsat bilip TypeR şasesi bu araçtan yapıldı diye hemen araç fiyatlarını yükseltir.
-
Videodan sonra Hayallerimin arabası olduquote:
Orijinalden alıntı: spinattimyalnizligaquote:
Type R FN2 oluyor hocam. 4 kapı 1.8 motor olanlar FK2 hocam aracımın şase numarası FK2 diye başlıyor
Bilgilendirme için sağolun. Şimdi detaylı araştırınca da gördüm. Cidden Honda niye böyle bir şey yapmış? :D
Alıntıları GösterAyrıca 54.000 Euro fiyatı %90 Ötv olan lanet ülkede gayet iyi..
-
Geçen sahil yolunda gördüm gidene kadar izledim.
Arkada kocaman vauxhall team.com yazıyordu
Adamların yüzündeki ifadeden bile bu arabanın ne kadar iyi olduğunu anlamak mümkün. Tasarım masarım hepsi hikaye, adamlar araba yapmış. Bize de Allah sahibine bağışlasın demek düşüyor.
Bu ne abi? Basiyom basiyom iceri giryo diye diye bitti adam. Gircek tabi onden cekisli araba, sanki digerleri girmiyor.quote:
Orijinalden alıntı: Gökhan G.
Geçen sahil yolunda gördüm gidene kadar izledim.
Arkada kocaman vauxhall team.com yazıyordu -
Videoyu daha izlemedim ama epey beğenilmiş belli ki geçmişini de bir hatırlatmak lazım...
https://youtu.be/a9G7N0_M9Rc
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok güzel makina ya
Hayaller fk2 type r hayatlar 1.3 multijet
quote:
Orijinalden alıntı: CThirty
Bu ne abi? Basiyom basiyom iceri giryo diye diye bitti adam. Gircek tabi onden cekisli araba, sanki digerleri girmiyor.
Dene bakalım güçlü önden çeker bir araçls öyle oluyor mu olmuyor mu ön tekerler sarar direk virajın dışına doğru gidersin(understeer).Bu araçta ki diferansiyel virajda bsstıkça gücü içerdeki tekere veriyor bu yüzden içeri giriyor araç.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Bu tasarim gayette abartili. Yerinde bir degerlendirme olmus bence. Onceki kasa daha sade guzeldi.
|
Benzer içerikler
- nexen n blue s
- aküyü değiştirdim start stop çalışmıyor
- bedelsiz çarpma nedir
- otomatik vites araba
- yanlışlıkla ters yöne girmenin cezası
- volvo elektrikli jeep
- sıfır araba fiyatları
- yeni renault master
- ıd buzz fiyat
- xiaomi su7
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X