Şimdi Ara

Type-c monitör tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkta belirttiğim gibi type-c bağlantısından 65 w ile bilgisayarımı şarj edebileceğim. Aynı zamanda çözünürlüğü iyi olan bir monitör arıyorum. Günlük işler, film vs. izlenecek. Oyun oynamıyorum.

Samsung LC34H890WGRXUF Kavisli Monitör, 34", Freesync, 100 Hz, 4 ms, QHD (Type-C, HDMI, Display Port, USB Hub), Siyah
    amazon
    Samsung LC34H890WGRXUF Kavisli Monitör, 34", Freesync, 100 Hz, 4 ms, QHD (Type-C, HDMI, Display Port, USB Hub), Siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09M7JF1QL/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_NAWGZC3BQ90G8WWT7X07?_encoding=UTF8&psc=1

Fırsat: Dell 27 USB-C Monitör - S2722DC

Şu iki model arasınsa kaldım. Dell 4900 tl den bir kaç gün içinde 5600 lere geldi. Başka marka model tavsiyelerine de açığım.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eoktay -- 3 Ocak 2022; 1:21:49 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Son 1 haftada bu modeller de dahil piyasadaki neredeyse tüm USB-C monitörleri araştırdım. Vatan'da bugün fiyatı düşünce kredi kartı puan kazanımlarını da hesaba katınca Dell S2722'yi 5000 TL'nin altında bir fiyata almış oldum.

27 inch, 2K, 65W Type-C güç çıkışı bulunan en uygun fiyatlı monitor bu piyasadaki, 60Hz lik Samsung'ları saymazsak...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    34 inc monitör tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Monitör Önerisi (G-SYNC)
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.