Bildirim
Type C kulaklık önerisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bende Type C kulaklık alacağım hocam bende de Mi Mix 2S var.. yalnız Type C xiaomi kulaklıklar biraz pahalı fakat şöyle bir marka model buldum ama ne kadar güzel ses veriyor yada güzel iş görür mü bilmiyorum şimdilik ara sıra kutu içinden çıkan kulaklık dönüştürücü kullanıyorum ama dönüştürücüden ben memnun değilim ses kalitesine önem veren biri olduğum için çok boğuk oldugunu hissettiriyor..Dolayısı ile Tpye C yönelmek mantıklı olacağını düşünüyorum öneri gelirse bende değerlendireceğim internette bahsettiğim ürün. www.hepsiburada.com
Case 4U Letv Leeco USB-C ( Type-C ) Mikrofonlu Kulaklık Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/case-4u-letv-leeco-usb-c-type-c-mikrofonlu-kulaklik-beyaz-cdla-p-HBV000009M1F7
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X