Şimdi Ara

TYON GÖREVİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tyon görevini yaptım yaptıkdan sona bana kızarmış tavuk geldisanırım onu eslanta da bulunan kadına verecekmişiz götürdüm ama almadı.eslantadaki kadın sanırım beni lunar valley de bi adam var ona yönlendirdi sanki.

yani kısacası tyon görevini yapan varmı nasıl yapcaz??

• kadın nasıl almadı seni kaideyemi almıyor ::) ya 5m görevi değilmi lunardaki adama vercen o sana yüzük vercek bi exp vercek sonra town çek eslant entranceye git ordaki kadına ver al paranı
  • tavuğu aldıktan sonra lunar valleydeki adama vereceksin adam da sana yüzük verecek, o yüzüğü eslant gatedeki bayana götürmen lazım.

fd ilk geldiğinde 5m veriyordu artık 500k veriyor eslant woman, uğraşmaya değmez 1m exini aldıysan gerisi hikaye.

bu görev ke den beri var ke döneminde de 500k veriyordu. hatta mykoda oynarken bir arkadaşım "ne vericem lan bu yüzüğü karıya kendim takar kullanırım" deme saflığında bile bulunmuştur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpachino-tr

kadın nasıl almadı seni kaideyemi almıyor ::) ya 5m görevi değilmi lunardaki adama vercen o sana yüzük vercek bi exp vercek sonra town çek eslant entranceye git ordaki kadına ver al paranı

lunardaki adama verdım tavuğumu aldı exp ve yüzük verdi yüzüğü kullanamıyom kadın yüzüğümü neymiş anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: mpc

tavuğu aldıktan sonra lunar valleydeki adama vereceksin adam da sana yüzük verecek, o yüzüğü eslant gatedeki bayana götürmen lazım.

fd ilk geldiğinde 5m veriyordu artık 500k veriyor eslant woman, uğraşmaya değmez 1m exini aldıysan gerisi hikaye.

bu görev ke den beri var ke döneminde de 500k veriyordu. hatta mykoda oynarken bir arkadaşım "ne vericem lan bu yüzüğü karıya kendim takar kullanırım" deme saflığında bile bulunmuştur.

ok yüzüğü demek kadına vercem ok sağol dostum

1m exp vermedi ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliass

quote:

tavuğu aldıktan sonra lunar valleydeki adama vereceksin adam da sana yüzük verecek, o yüzüğü eslant gatedeki bayana götürmen lazım.

1m exp vermedi ama

Sana tavuğu veren adam 1m exp vermesi lazım malzemeden çalmışlar

• quote:

Orjinalden alıntı: QmG

quote:

quote:

1m exp vermedi ama

Sana tavuğu veren adam 1m exp vermesi lazım malzemeden çalmışlar

TÜKETİCİ HAKEM HEYETİNE GİTCEM

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cleaver +5 görevi
    17 yıl önce açıldı
    Japkoda 20m görevi
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar z ve r tuşuna basınca rogue sürekli ok atıyor ya.işte oku basit skill ile atıyor o basit skili değiştirme ihtimalimiz varmı ? örneğin onu counter strike skili yapmak istiyom
  • quote:

arkadaşlar z ve r tuşuna basınca rogue sürekli ok atıyor ya.işte oku basit skill ile atıyor o basit skili değiştirme ihtimalimiz varmı ? örneğin onu counter strike skili yapmak istiyom

Hayır z r hep boş atar.Sende 1 e koy counter i z1 yap.
  • quote:

Orjinalden alıntı: newton90

quote:

arkadaşlar z ve r tuşuna basınca rogue sürekli ok atıyor ya.işte oku basit skill ile atıyor o basit skili değiştirme ihtimalimiz varmı ? örneğin onu counter strike skili yapmak istiyom

Hayır z r hep boş atar.Sende 1 e koy counter i z1 yap.

z 1 yapıncada sürekli 1 e basmak zorunda kalıyom yaratık ölene kadar

• quote:

Arkadaşlar tyon görevini yaptım yaptıkdan sona bana kızarmış tavuk geldisanırım onu eslanta da bulunan kadına verecekmişiz götürdüm ama almadı.eslantadaki kadın sanırım beni lunar valley de bi adam var ona yönlendirdi sanki.

yani kısacası tyon görevini yapan varmı nasıl yapcaz??

ilk once lunar walleydeki guardla konus:D
    eti ona vercen yuzu karıya vercen:D
    eskiden 5m verirdi simdi cimri ko saolsun 500k:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.