Arkadaşlar tyon görevini yaptım yaptıkdan sona bana kızarmış tavuk geldisanırım onu eslanta da bulunan kadına verecekmişiz götürdüm ama almadı.eslantadaki kadın sanırım beni lunar valley de bi adam var ona yönlendirdi sanki.
yani kısacası tyon görevini yapan varmı nasıl yapcaz??
kadın nasıl almadı seni kaideyemi almıyor ::) ya 5m görevi değilmi lunardaki adama vercen o sana yüzük vercek bi exp vercek sonra town çek eslant entranceye git ordaki kadına ver al paranı
tavuğu aldıktan sonra lunar valleydeki adama vereceksin adam da sana yüzük verecek, o yüzüğü eslant gatedeki bayana götürmen lazım.
fd ilk geldiğinde 5m veriyordu artık 500k veriyor eslant woman, uğraşmaya değmez 1m exini aldıysan gerisi hikaye.
bu görev ke den beri var ke döneminde de 500k veriyordu. hatta mykoda oynarken bir arkadaşım "ne vericem lan bu yüzüğü karıya kendim takar kullanırım" deme saflığında bile bulunmuştur.
quote:
Orjinalden alıntı: alpachino-tr
kadın nasıl almadı seni kaideyemi almıyor ::) ya 5m görevi değilmi lunardaki adama vercen o sana yüzük vercek bi exp vercek sonra town çek eslant entranceye git ordaki kadına ver al paranı
lunardaki adama verdım tavuğumu aldı exp ve yüzük verdi yüzüğü kullanamıyom kadın yüzüğümü neymiş anlamadım
quote:
Orjinalden alıntı: mpc
tavuğu aldıktan sonra lunar valleydeki adama vereceksin adam da sana yüzük verecek, o yüzüğü eslant gatedeki bayana götürmen lazım.
fd ilk geldiğinde 5m veriyordu artık 500k veriyor eslant woman, uğraşmaya değmez 1m exini aldıysan gerisi hikaye.
bu görev ke den beri var ke döneminde de 500k veriyordu. hatta mykoda oynarken bir arkadaşım "ne vericem lan bu yüzüğü karıya kendim takar kullanırım" deme saflığında bile bulunmuştur.
ok yüzüğü demek kadına vercem ok sağol dostum
1m exp vermedi ama
quote:
Orjinalden alıntı: aliass
quote:
1m exp vermedi ama
Sana tavuğu veren adam 1m exp vermesi lazım malzemeden çalmışlar
quote:
Orjinalden alıntı: QmG
quote:
quote:
1m exp vermedi ama
Sana tavuğu veren adam 1m exp vermesi lazım malzemeden çalmışlar
arkadaşlar z ve r tuşuna basınca rogue sürekli ok atıyor ya.işte oku basit skill ile atıyor o basit skili değiştirme ihtimalimiz varmı ? örneğin onu counter strike skili yapmak istiyom
quote:
arkadaşlar z ve r tuşuna basınca rogue sürekli ok atıyor ya.işte oku basit skill ile atıyor o basit skili değiştirme ihtimalimiz varmı ? örneğin onu counter strike skili yapmak istiyom
Hayır z r hep boş atar.Sende 1 e koy counter i z1 yap.
quote:
Orjinalden alıntı: newton90
quote:
Hayır z r hep boş atar.Sende 1 e koy counter i z1 yap.
z 1 yapıncada sürekli 1 e basmak zorunda kalıyom yaratık ölene kadar
quote:
Arkadaşlar tyon görevini yaptım yaptıkdan sona bana kızarmış tavuk geldisanırım onu eslanta da bulunan kadına verecekmişiz götürdüm ama almadı.eslantadaki kadın sanırım beni lunar valley de bi adam var ona yönlendirdi sanki.
yani kısacası tyon görevini yapan varmı nasıl yapcaz??
ilk once lunar walleydeki guardla konus:D eti ona vercen yuzu karıya vercen:D eskiden 5m verirdi simdi cimri ko saolsun 500k:D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme