Şimdi Ara

TYCOON OYUNLARI TAVSİYE! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
89.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gercı tycoonların herpsı guzel ama aradan favorı lerım war tabı
  • Oyun almak için topik mi açılır yaa ROLLER COASTER TYCOON2 tavsiye ederim...

• arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkürler...
  • arkadaşım bence zoo tycon 1i al baya zevkli ama sakın mall tyconu 1 i alma adı üstünde oyun bir mal
  • Roller Coaster Tycoon Serisi
    Zoo Tycoon Serisi
    Fish Tycoon (O-game gibi bakacak bişey arıyorsunuz süper bir oyun, boyutuda çok küçük.)
    Transport Tycoon (Yapıldığı tarihe bakın, o kadar güzel bir oyun ki anlatamam.)
    Lemonade Tycoon (Telefonda bile oynanıyor.)
    Daha çok tycoon var prison tycoon bile duydum ama gerisi o kadar güzel değil. (3 boyutlu School Tycoon mesela)
  • oturmuş 1 haftadır transport tycoon oynuyordum ben de,bu konuyu görünce bi şaşırdım

transport tycoon herkese tavsiyemdir , özellikle eski oyunları sevenlerden oynamayan varsa denesin derim.
  • industry giant 2 tavsiye ederim

adı tycoon olmasa da konusu tycoon

ayrıca anacondanın tavsiyesi transport tycoon da süperdir..keşke yenisi çıksa
  • cartycoon 'u haırladım oyunu bitirmek için 3 uğraş sonrada tam kayıt yapacağın zaman oyun çakılsın
  • Link bilen varsa alperyazar@gmail.com a mail atabilirmi ( roler coaster serisnin herhangi birini netten çekmek için ) Yazdıklarım kural dışıysa lütfen beni uyarın
  • roller coaster linki için cvp geldiyse lütfen banada ulastırır mısın cok saolll
  • Tabiki Theme Hospital. Eski ama çok iyi bi oyun
  • Bildigim en iyi oyun TRANSPORT TYCOON... yok boyle bi oyun ya... bir swos iki bu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

Railroad Tycoon 3 en baba tycoon oyunlarından biridir...eğer oynamadıysan bunu deneyebilirsin...

http://www.oynasana.com/makale/686

Kesinlikle
  • quote:

Orjinalden alıntı: AreaOfEffect

Roller Coaster Tycoon Serisi
    Zoo Tycoon Serisi
    Fish Tycoon (O-game gibi bakacak bişey arıyorsunuz süper bir oyun, boyutuda çok küçük.)
    Transport Tycoon (Yapıldığı tarihe bakın, o kadar güzel bir oyun ki anlatamam.)
    Lemonade Tycoon (Telefonda bile oynanıyor.)
    Daha çok tycoon var prison tycoon bile duydum ama gerisi o kadar güzel değil. (3 boyutlu School Tycoon mesela)

fish tycoon u indirdim oynayamıyom yaw bi anlatırmısın nasıl oynandığını balıklar 100 yaşını geçti ama satılmıyo??
  • KESİNLİKLE PİZZA TYCOON DERİM
    pizza ile mafyayı birleştiren süper bir oyun
    Bu oyunu oynamayan kalmasın bence zamanında deli gibi sabah akşam bu oyunu oynardım hey gid günler hey

• madem konu pizza tycon dan açıldı bende pizza diyenlere bi kıyak yapiim bari

http://dl.abandonia.com/gamesyms/42942b1663a0adfea125d5efa5948768c91a354856b20b6261883383139/Pizza%20Tycoon.zip

iyi eylenceler
  • bu arada açamazsanız önce zipten çıkarın dosyaları

sonra PİZZA yazandan başlıyo
  • Harika oyunlardır tycoon serileri. Özellikle Transport Tycoon u çok oynardım küçükken, yenisi çıksa güzel olur.
  • yaw bide pizzada yeniyim pizzacılar yardım edermi o kadar bulduk oyunu
  • School Tycoon var. ZÜPER
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.