gercı tycoonların herpsı guzel ama aradan favorı lerım war tabı
Oyun almak için topik mi açılır yaa ROLLER COASTER TYCOON2 tavsiye ederim...
arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkürler...
arkadaşım bence zoo tycon 1i al baya zevkli ama sakın mall tyconu 1 i alma adı üstünde oyun bir mal
Roller Coaster Tycoon Serisi Zoo Tycoon Serisi Fish Tycoon (O-game gibi bakacak bişey arıyorsunuz süper bir oyun, boyutuda çok küçük.) Transport Tycoon (Yapıldığı tarihe bakın, o kadar güzel bir oyun ki anlatamam.) Lemonade Tycoon (Telefonda bile oynanıyor.) Daha çok tycoon var prison tycoon bile duydum ama gerisi o kadar güzel değil. (3 boyutlu School Tycoon mesela)
oturmuş 1 haftadır transport tycoon oynuyordum ben de,bu konuyu görünce bi şaşırdım
transport tycoon herkese tavsiyemdir , özellikle eski oyunları sevenlerden oynamayan varsa denesin derim.
industry giant 2 tavsiye ederim
adı tycoon olmasa da konusu tycoon
ayrıca anacondanın tavsiyesi transport tycoon da süperdir..keşke yenisi çıksa
cartycoon 'u haırladım oyunu bitirmek için 3 uğraş sonrada tam kayıt yapacağın zaman oyun çakılsın
Link bilen varsa alperyazar@gmail.com a mail atabilirmi ( roler coaster serisnin herhangi birini netten çekmek için ) Yazdıklarım kural dışıysa lütfen beni uyarın
roller coaster linki için cvp geldiyse lütfen banada ulastırır mısın cok saolll
Tabiki Theme Hospital. Eski ama çok iyi bi oyun
Bildigim en iyi oyun TRANSPORT TYCOON... yok boyle bi oyun ya... bir swos iki bu...
quote:
Orjinalden alıntı: Rapator
Railroad Tycoon 3 en baba tycoon oyunlarından biridir...eğer oynamadıysan bunu deneyebilirsin...
Roller Coaster Tycoon Serisi Zoo Tycoon Serisi Fish Tycoon (O-game gibi bakacak bişey arıyorsunuz süper bir oyun, boyutuda çok küçük.) Transport Tycoon (Yapıldığı tarihe bakın, o kadar güzel bir oyun ki anlatamam.) Lemonade Tycoon (Telefonda bile oynanıyor.) Daha çok tycoon var prison tycoon bile duydum ama gerisi o kadar güzel değil. (3 boyutlu School Tycoon mesela)
fish tycoon u indirdim oynayamıyom yaw bi anlatırmısın nasıl oynandığını balıklar 100 yaşını geçti ama satılmıyo??
KESİNLİKLE PİZZA TYCOON DERİM pizza ile mafyayı birleştiren süper bir oyun Bu oyunu oynamayan kalmasın bence zamanında deli gibi sabah akşam bu oyunu oynardım hey gid günler hey
madem konu pizza tycon dan açıldı bende pizza diyenlere bi kıyak yapiim bari