Ordaki Tıklayına bas indir. tam sürümmü bilmiyorum ama galiba tam sürüm.
arkadaşlar benide ekleyin ben valla roller oynadım demoydu çok küçükken bide game tycoon oynadım oyunu çözemedim sinir oldum arkadaşa verdim sıkıyosa çöz diye şimdi pişanım bi zahmet bulabilirseniz haber verin lütfen
Tmm aslında çözülmiyicek birşey yok kolay bir oyundu.
Beyler uzun uğraşlar sonucunda IG2 ve transport giant oyunlarını masa üstü bilgisayarda çalıştırmayı denemeyi bıraktım ve laptopa kurdum. Şimdi rahat rahat oynanıyor. Lakin ben ki ne tycoon oyunları bitirmiş adamamım oyunların en temel noktalarını çözemedim. Dolayısıyla oynayamıyorum.
IG2 de bir türlü üretime geçemiyorum. Mesala ağaçların ortasına odun kesme yeri kuruyorum. Odun üret diye de seçiyorum. Kamyon durağıda kuruyorum. Kamyonlarada burdan odun al fabrikaya götür diyorum. Ama kamyonalr her seferinde boş çıkıyor. Ne yapmak lazım? Muhetemelen üretim yerinde bir ahta yapıyorum.
Transport giant da ise bir tane tren istasyonu kurduktan sonra ikincisini ne hikmetse kuramıyorum. Kurmak imkansız diyor.
Bana yardımcı olursanız çok sevinriim.
Klüp kuruyoruz diye çıktınız ortaya. 2 gündür ne bi cevap veren var ne bi yorum yapan var.
quote:
Orjinalden alıntı: tigger_agc
Klüp kuruyoruz diye çıktınız ortaya. 2 gündür ne bi cevap veren var ne bi yorum yapan var.
çıkan bir mesajın ya da sözünü ettiğin şeylerin ss'lerini koyabilir misin?
Dostum oyunlar laptop da kurulu ordan internete giremiyorum. Ya zaten ss lik bi durum yok pek. Kamyon boş çıkıyor durktan. Odun yeri ağaç kesip üretim yapmaya başlamıyor bir türlü sorun o yani.
Arkadaşlar bende çok severim beni de listeye alırsanız severim ama bir sorum olacaktı. Ben arıyom arıyom FULL TYCOON oyunun yok full bulursanız bana yollayabilirmisiniz linklerini
quote:
Orjinalden alıntı: tigger_agc
Beyler uzun uğraşlar sonucunda IG2 ve transport giant oyunlarını masa üstü bilgisayarda çalıştırmayı denemeyi bıraktım ve laptopa kurdum. Şimdi rahat rahat oynanıyor. Lakin ben ki ne tycoon oyunları bitirmiş adamamım oyunların en temel noktalarını çözemedim. Dolayısıyla oynayamıyorum.
IG2 de bir türlü üretime geçemiyorum. Mesala ağaçların ortasına odun kesme yeri kuruyorum. Odun üret diye de seçiyorum. Kamyon durağıda kuruyorum. Kamyonlarada burdan odun al fabrikaya götür diyorum. Ama kamyonalr her seferinde boş çıkıyor. Ne yapmak lazım? Muhetemelen üretim yerinde bir ahta yapıyorum.
Transport giant da ise bir tane tren istasyonu kurduktan sonra ikincisini ne hikmetse kuramıyorum. Kurmak imkansız diyor.
Bana yardımcı olursanız çok sevinriim.
Transport Giant oynamış birisi olarak sorularınıza cevap bulabileceğime inanıyorum. Tren istasyonu hakkında ben de çok takıldım ama sonunda çözdüm. İlk tren hattını istediğiniz yere kurabilirsiniz ama sonraki hat bu hatta bağlı olmak zorunda! Bu da demektir ki ilk hattı daha sonra genişletebileceğiniz, uygun bir yere kurmak. Mesela endüstri bol olan bir yer, yakında o hatta yeni eklemeler yaparak uzatabileceğiniz bir hat. Bence saçma ve işi çok zorlaştıran birşey.
Industry Giant oynamadım ama TG ile aynı firmaydı sanırım değil mi? O zaman sorun da aynı olabilir. Kamyonlara odunu al derken dediğinize emin misiniz? TG'ta bunda da sorun yaşamıştım Kamyonlara sadece durağı işaret etmek yeterli değil. Bir çizelge oluştururken kamyonu dahil edip, sonra istasyonu seçip sonra taşımak istediğiniz malı seçip bir yerden "Bu malı çizelgeye ekle" tipinde özelliğe sahip bir düğmeye basmak gerekiyor. Son adımı yapmazsak kamyonlar sürekli boş çıkıyor. Böyle birşey olabilir.
Ayrıca TG'ta yine çizelgede, wait until fully loaded veya unloaded tipinde 2 düğme var. Bunlar da baya yararlı. Asıl Transport Tycoon'u oynamışsanız orda da aynı şeylerin olduğunu hatırlarsınız.
Rollercoaster Tycoon bir numaradır bence, ama geçenlerde Railroad Tycoon çıkmıştı, grafikleri detayları falan aşmıştı. Bilgisayarımda hala 2002 tarihli Rollercoaster kayıtlı oyunlarım durur.
Roller Coster 1 efsane zaten antika gibi
hah iyi hortlatmışsınız, arada bir hortlatmak lazım bu topiği
roller coaster gibisi warmı ya
1. oyun mükemmeldi
hatta indiriim hemen
Zoo Tycoonda efsanelerden
Monopoly Tycoon oynuyorum
Beni de ekle roller coaster en sevdiklerimdendir.
Belirttiğiniz tycoonlar dışında sim theme park (roller coaster gibi bişey ) ve new york city tycoon da var.New york u baştan yaratmak isteyen varsa duyurulur.Ben mall tycoon 2'yi de indirdim ama pek sevmedim... bence en iyisi gene roller coaster serileri özellikle roller coaster 3 O oyunda en beğendiğim özellikde kurduğun araca binebiliyorsun müşterilerin ne hissetiğini anlıyorsun süper bişi yaa