Şimdi Ara

Two Steps From Hell dinleyen?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Var mı bu grubu dinleyen, bilen, göre, duyan? Keşfedeli pek fazla olmadı ama ciddi manada bağlandım diyebilirim. Bir liste yaptım kendime şimdilik sürekli dinliyorum. Dinleyen varsa tavsiye parçası varsa iyi olur :)

Benim liste'nin görüntüsü aşağıda(Favori sıram değildir, en beğendiklerim bunlar sadece) Var mı sizden öneri?

Ayrıca konu aradım ama grubun bir konusu yok sanırım. Bir sürü film/dizi/oyun müziklerinde bu grubun imzasını görebilirsiniz, ilk defa dinlerseniz de müzikler çok tanıdık gelebilir :)

Two Steps From Hell dinleyen?

• Ara sıra dinlerim ama öyle belli bir parçam yok. Ara sıra iyi geliyor dinlemek. Fizik çalışırken falan. Vizeden 0 alacağım ama şarkılarla alakalı değil sorun
  • Bakalım duymadım
  • bende severim bunları çok kaliteli müzik yapıyorlar. alacakaranlık filmlerindeki müzikleri güzeldir.

• Dinlediğim tek şarkısı. Yani denk geldikçe dinlerim. Merak edipte diğer parçalarına bakmamıştım. Listende göremedim şarkıyı. Gayet iyi
  • yeni keşfettim bu grubu 320bit indirdim bütün şarkılarını müthiş
  • Ben dinliyorum. Çok güzel gerçekten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    THE LONG DARK
    7 yıl önce açıldı
    It takes two ve a way out
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mass Effect fragmanlarındaçalan müzikler bunlara ait. Ben de çok severim. Hearth of Courage favori parçam. Bayağı dinlerdim ama kanal değişirken baktım Survivor'da çalıyor. O günden beri bende bir soğuma oldu bu parçaya karşı :)
    Bu tür parçaları seven arkadaşlara Zack Hemsey de öneririm. Kendisi Inception'ın fragmanının efsanevi müziğini yapan şahıstır :)
  • konuyu yeni gördüm :) skyworld albümü cıkmıstır arkadaslar :)

favori parçalarım, winterspell, skyworld ve blackheart'tır...

blackheart'ı dinlerken insan bi duygulanıyor özellikle sevdiği insanlar insanın gözünün önünden geçiyor şöyle bir :)
  • Epic Music adına bir çığır açtılar denebilir.
  • Acayip merak ettim. Hemen yükleneyim bari
  • ara sıra çok iyi geliyor.Ruh haline bağlı sanırım epic müziğin böyle bişi olduğuna inanıyorum.Ardı ardına dinleyince çok bayabiliyor beyin artık müziği seçemiyor gibime geliyor arka fonda çalıyor.Koşuya,spora vs çıkıldığında tavsiye edilir bide youtube da fln sırf 12 saat epic müzik videoları var bunların çoğu da Two steps from hell.bence çok başarılılar dallarında
  • Ders çalışırken dinliyorum.
  • Marttan beri kimse yazmamış. Epik seven birinin Two steps from hell dinlememesi mümkün değil bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelmessos

Marttan beri kimse yazmamış. Epik seven birinin Two steps from hell dinlememesi mümkün değil bence.

2013'ten beri kimse yazmamış (Güzel şeylerin böyle popüler olmaması ne kadar üzücü.).
    Bu süre içerisinde birçok güzel albümleri (Miracles, Classics Vol. 1/2, Battlecry...) çıktı. Albüm olarak favorim SkyWorld(endüstriyel)/Battlecry(public), parça olarak da After the Fall (The Devil Wears Nada ve Invincible albümlerinde bulunur, ayrıca Mass Effect 3'ün trailerında da kullanılmıştır.). Bence saf epik korodan çok biraz vokal, biraz enstruman ile zenginleştirilmiş parçaları (ör. Red Tower, After the Fall, Enigmatic Soul, God of Lightning, Blackheart, Mythic, Ocean Kingdom, Breathe...) lezizdir. Blackheart hoparlörleri ve kulaklıkları severek test etmek için kullandığım parçadır. Yine Interstellar'ın trailerındaki parçayı da bunlar yapmıştır (Final Frontier, Thomas Bergersen'in solo parçası).
    Not: Genellikle beğendiğim parçalarda vokalist Merethe Solvedt veya Aya Peard oluyor. Tesadüf mü bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exiledFromBadmen -- 1 Ağustos 2016; 15:46:05 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.