Bildirim
Two Handed Sword yapilandirmam
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
SP farm mı?
Avrupa charlarında sp farma kesinlikle ihtiyaç yoktur.(Eğer 2 mastery kullanmassan.)Aslında 2 mastery açıncada fazla gerek yok.Yani kısacakıs farm yapıp zaman harcama.İlla yapcam diyosan 5 k yeterde artar bile. -
quote:
Orjinalden alıntı: CrimeIce
SP farm mı?
Avrupa charlarında sp farma kesinlikle ihtiyaç yoktur.(Eğer 2 mastery kullanmassan.)Aslında 2 mastery açıncada fazla gerek yok.Yani kısacakıs farm yapıp zaman harcama.İlla yapcam diyosan 5 k yeterde artar bile.
sp farma gerek yoktu taki ben kosmayi acana kadar 5 k ne anlamadim -
quote:
Orjinalden alıntı: MuRat.exe
quote:
Orjinalden alıntı: CrimeIce
SP farm mı?
Avrupa charlarında sp farma kesinlikle ihtiyaç yoktur.(Eğer 2 mastery kullanmassan.)Aslında 2 mastery açıncada fazla gerek yok.Yani kısacakıs farm yapıp zaman harcama.İlla yapcam diyosan 5 k yeterde artar bile.
sp farma gerek yoktu taki ben kosmayi acana kadar 5 k ne anlamadim
sanırım sp kascan dio 5k sanki çinli
-
sp farm her zaman gereklidir. -
sp farm sonradan barddan baska skilleri acmak icinde ise yarar bence -
bardda lvl 30 skill var canavar uyutma onu açarsan kervanını çok daha rahat yaparsın -
idare eder benimde 51 lvl 2 handed sword vardı hiç sp farma gerek duymamıştım -
dagger two handedden güclüymüs öyle diyolar ne olcak simdi -
quote:
Orjinalden alıntı: MuRat.exe
dagger two handedden güclüymüs öyle diyolar ne olcak simdi
öle bişi yok two handed asasini parçalar ama itemleri sağlamsa asasinler çok iyi skilleri çatır çatır dizebiliolar ama two handedler bi vuruyo tam vuruyo -
ben sp farm yapiyorumda dogrumu anlamisim bi test ediyim dedim bu simdi gap 3 mü oluyor ? dogru yapiyormuyum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanimavrupa -- 28 Eylül 2007; 11:33:02 > -
f
-
evet dogru oluyor ...
Ama hiç SP sıkıntısı çekmezsin bence bu kadar yeter ... Bard ı da kendi lv inde götürmek istiyorsan {{ki 10 lv düşük olsun tavsiyem }} lv up tan diğer lv e geçene kadar SP kullanma ..
Yani ,
33 tesin su an tüm skill leri ver ...
34 oldun level up ı %90 lara gelince yap
Böylece 80 de bile sp sıkıntısı çekmezsin -
4 gapla git arada sırada 6 ya çıkar gapı sp sıkıntın olmaz. -
quote:
Orjinalden alıntı: umbaba
evet dogru oluyor ...
Ama hiç SP sıkıntısı çekmezsin bence bu kadar yeter ... Bard ı da kendi lv inde götürmek istiyorsan {{ki 10 lv düşük olsun tavsiyem }} lv up tan diğer lv e geçene kadar SP kullanma ..
Yani ,
33 tesin su an tüm skill leri ver ...
34 oldun level up ı %90 lara gelince yap
Böylece 80 de bile sp sıkıntısı çekmezsin
sonunu tam anlamadim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X