Twitterist scriptini bitirdim ve günlerdir kullanıyorum bütün hatalarını sorunlarını giderdim Ve satışa sunmaya karar verdim şuana kadar twitter scriptlerinde gördüğünüz tüm özellikleri bir yerde toplamaya karar verdim ve en kullanışlı hale getirdim.
Twitterist'in Özellikleri
Admin Paneli için
#Toplu user ekleme ID:PASS şeklinde #Oto Favori ve Retweet #Sisteme giren kullanıcıların şifrelerini görme (OFFİCAL APİ İLE ÇALIŞIR) #Direk mesaj özelliği Sistemdeki kullanıcıların takipçilerine istediğiniz mesajı attırabilirsiniz #Mention Özelliği sistemdeki kullanıcılarınız anasayfadaki aktif olan kişilere istediğiniz tweeti mentionlatarak atttırabilirsiniz #Favori/Retweet/Tweet/Takip sıradan özellikler #Admin panelinde Bayi sistemi aktiftir #Sistem yapılan her işlemi log tutar ve sadece üst yöneticilere gösterir #Çoklu uygulama eklenmiştir #Blog eklenmiştir SEO yaparak sitenizi google'da üst sıralara taşıyabilirsiniz #Blogda her makaleye meta etiketleri vb şeyler
Kullanıcı için özellikler
#Sitenize giren insanlar tweetlerine favori çekebilir ve bu favori 25 limitle sınırlıdır #Kullanıcılar unfollow yapabilirler