Bildirim
Twitterda hashtag a nasıl mesaj yazabilirim?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: haytintek
twitter üyeliğini sil
Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır!!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hangi hastaga twit atacaksan o hastagın ismini ekliceksin.ismin nerde olduğu önemli değil.içinde geçsin yeter.bu şekilde 2-3 hastaga gönderebilirsin.örnek: #ankara hastag olsun bi twit atalım.
#ankara başkentimizi seviyorum.
#cimbom #beşiktaş #fener sporda centilmen olalım.
yazarsan bu twiti 3 hastaga gondermiş olursun.
Gönderdiğin hash tag içeren tweet kendi profilinde de gözükür.Zannediyorsam bunu soruyorsun ? -
quote:
Orijinalden alıntı: husocan11
hangi hastaga twit atacaksan o hastagın ismini ekliceksin.ismin nerde olduğu önemli değil.içinde geçsin yeter.bu şekilde 2-3 hastaga gönderebilirsin.örnek: #ankara hastag olsun bi twit atalım.
#ankara başkentimizi seviyorum.
#cimbom #beşiktaş #fener sporda centilmen olalım.
yazarsan bu twiti 3 hastaga gondermiş olursun.
Çok teşekkür ederim peki bu söylediğiniz başında # işareti olmayan hashtaglerde de geçerli midir?
evet geçerlidir.
quote:
evet geçerlidir.
bundan emin misin? # işareti olmadan hashtaglere yazılmıyor diye biliyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: mufettis74
quote:
evet geçerlidir.
bundan emin misin? # işareti olmadan hashtaglere yazılmıyor diye biliyorum.
Şu anda twitter kullanmıyorum. Ama o zamanlar denediğimde gidiyordu
Başında # olmayanlara hashtag denmez zaten. Ama örneğin sen şöyle bir tweet attın "şampiyon yeniköyükspor", birisi arama yerine yeniköyükspor yazarsa, senin tweetini arama sayfasında görür.
Hashtagler için de aynı şey geçerlidir. hashtagler ayrı bir sayfa değildir. oraya tüm kullanıcıların profilinde paylaştıkları şeyler toplanır eğer o kelime tweette geçiyorsa. -
Misal veriyorum. Moussa Sow trend topic de yer aliyor. Ama bir turlu yorum yazamıyorum. #moussasow yaziyorum olmuyor.
Peki attığım tivit sadece hashtag'de görünsün kendi profilim de görünmesin istiyorum,böyle bir şey mümkün mü?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X