Şimdi Ara

Twitterda anonim hesap açmak (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
1
Favori
13.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: radko

Twitter ip adres bilgilerini paylaşmıyor ki
    Twitter türkiyede ofis açmıştı.
    Devlet istedi mi veriyor bilgileri. Ki bu konuda sicili en kabarık sosyal medya platformu da Twitter'dır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetNY

Devlet istedi mi veriyor bilgileri. Ki bu konuda sicili en kabarık sosyal medya platformu da Twitter'dır.

Alıntıları Göster
    Yanlışınız var twitter ıp adres bilgilerini paylaşmıyor,Geçen avukatım arkadaşımla bu konuda sohbet etmiştik savcılık twittera başvuruyor fakat gizlilik vs diyerek ıp adres bilgilerini paylaşmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 7 Nisan 2019; 15:44:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar oha diyorum anonim hesabı kötü amaçlar için açmıyorum ki. Muhalefetim doğru ama twitterdaki gençlerin hepsi muhalefet zaten. Ayrıca asla küfür falan kullanmam.
    Amacım canım sıkıldığında keyfime göre tweet atmak (komik ya da ruh halime göre) ve hani tanıdık biri görür bir şey düşünür kaygısı olmadan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bogazicili_zekiye

Arkadaşlar oha diyorum anonim hesabı kötü amaçlar için açmıyorum ki. Muhalefetim doğru ama twitterdaki gençlerin hepsi muhalefet zaten. Ayrıca asla küfür falan kullanmam.
    Amacım canım sıkıldığında keyfime göre tweet atmak (komik ya da ruh halime göre) ve hani tanıdık biri görür bir şey düşünür kaygısı olmadan.
    Kardesim dogrudur da burda yazilanlar sadece senin isine yaramiyor yillar sonra insanlar arastirma yaparken karsilarina cikabilir. Birak ne ogreniyosak ogrenelim.

• Tamamdır hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: MehmetNY

Alıntıları Göster
    yazdıkların doğru değil.
  • Arkadaşlar o basında duyduğunuz sosyal medyadan hakaretten tutuklandı haberleri "facebook" dan yapılan yorumlar.

• MehmetNY kullanıcısına yanıt
    He he bulurlar. Cahiller basmış burayı :) ulan bulsalar fuat avniyi on kere tespit ederlerdi. Bulsalar şuan milletvekillerine ana avrat söven hrsaplar var onları bulurlardı. Twitter terör olayi olmadiği sürece ip bilgisi vermiyor ( terör olayında etlemin gerçekleşmesi lazim) kardeşim. Bilgin yoksa aç araştir. Twitter policy e bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: OturanKuş

He he bulurlar. Cahiller basmış burayı :) ulan bulsalar fuat avniyi on kere tespit ederlerdi. Bulsalar şuan milletvekillerine ana avrat söven hrsaplar var onları bulurlardı. Twitter terör olayi olmadiği sürece ip bilgisi vermiyor ( terör olayında etlemin gerçekleşmesi lazim) kardeşim. Bilgin yoksa aç araştir. Twitter policy e bak.
    La fuat avni denilen grubu yakalamadılar mı? Buldular adamları. Tek bir şahıs değildi zaten.

Yukarıda yazdım bak, git bak. İran'da adamın biri yakalandı. Tor kullandığı halde.

:) kardes troll musin? 2 sene bulamadilar darbeden sonra birinin telefonunda bulundu. Adam seneleece tweet atti ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OturanKuş -- 7 Nisan 2019; 19:7:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OturanKuş

:) kardes troll musin? 2 sene bulamadilar darbeden sonra birinin telefonunda bulundu. Adam seneleece tweet atti ;)
    La kardeş, fuat avni tor mu kullanıyordu? Nerenden sallıyorsun gözünü seveyim!
    Fuat avni'nin arkası sağlamdı, ya bu elemanın? Bu eleman ttnet'ten tor ağına bağlanıp twitter'a girecek. İp'si tor ağında takip edlebiliyor. Tabii Bu takipler Devletler düzeyinde olabiliyor ancak.
    Hem twitter'a girmesi için de çerezleri açması gerek. O şekilde de direkt ip'si gidiyor.
    Zaten burda muhabbet elemanın bunu yapıp yapmaması değil. Devletin istediğinde seni bulabilmesi.
    Burdaki asıl problem senin yerli isp ile tor ağına bağlanıyor olman. Yurtdışından bağlanan adamın bilgilerini burdaki devlet ordaki isp'den isteyemeyeceği için bulamazlar. Ama ttnet, turknet va kullananlar bilsinler ki ispler girdiğimiz her siteyi logluyor.

kardesim hastasin. Ben tor ile ilgili tek kelime ettim mi sana? Sen ne dedin twitter ip veriyor dedin. Ben de hayır vermiyor verse fuat avnininki verilirdi dedim. Niye kıvırıyorsunki efendi gibi yanılmışım de :) dansöz çok su aralar buralarda :)

• Arkadaşlar hdplilerin yoğun olduğu bir topluluğa pkk ve terör sempatizanları hainler diye sosyal medyadan yazsak suç mudur? ıp adresimizi bulurlar mı?
  • solent S kullanıcısına yanıt
    Coğu kez IP'nin kolaylıkla bulunabilir fakat son yıllarda Hindistan ve Türkiye'deki Internet Servis Sağlayıcıların yaygın şekild kullanmaya başladığı carrier grade NAT kullanan bir yerden bağlanıyorsan aynı IP'yi yüzlerce kişi kullandığı için IP'nin bulunması zor olabilir . Proxy ve VPN'den bağlanırsan, onlar da coğu kez orjinal IP kayıtlarını tutuyor ve herhangi bir durumda kayıtları her yere verebilir. IP'nin gizli kalması için en güvenilir yol Tor ağı.

Fakat Twitter, Youtube vs artık hesap açarken GSM no istediği için GSM no verdiğin yerde IP'nin gizli olmasının bir anlamı yok.

GSM no isteyen yerler güvensiz yerlerdir. Sohbet odamıza gelirsen daha yardımcı olmaya çalışırım:

GSM no tabi ki istenmez :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasayı yan yatır

twittera milyonlarca insan giriyor ayni anda

su haberlere inanmayin ya. TTNET'e gidip boyle bi adam twittera girmis mi bak bakayim diyecek TTNET'te o milyonlarca kullanici arasindan suclu twitter sahibini bulacak oyle mi

ulan komiksiniz ya. Twitter IP adres vermiyor, isim soyisim ile hesap acip kendi fotografinizi kullanmadiginiz surece sizi ancak CIA falan bulur. konustugun mantigina uyuyorsa, troll degilsen acikcasi uzuldum senin icin.
  • GSM numarasi vermek zorunda degilsin. ayrica GSM numarasi versen bile gizlidir, kimse bulamaz.

Twitter'da hic kimse ile paylasmaz.
  • Kim olduğunun belli olmamasını istiyorsan temp denilen geçici mail kullan. Ben temp mail ile kaydoldum. Eğer GSM doğrulaması yapmak istiyorsan yine bu iş için sahte GSM numaraları var.

Temp mail

https://temp-mail.org/en/

SMS doğrulama

https://receive-smss.com/
  • Spama düşmüş olabilir bak bakalım

• Kelise kullanıcısına yanıt
    En son 2-3 yıl evvel Tivit hesabı açmayı denediğimde GSM istemişti. Belki şifre unutunca hatırlatma yolu olarak da olsa, zorunlu sekilde istemişti ondan eminim cunku GSM girmeden devam secenegi yoktu ve Tivit hesabı açamadım. 2-3 yılda belki o kısım değişmiştir ve GSM zorunlu değildir onu kontrol etmedim.

Aynı sekilde Linked-in, Youtube, Face de GSM istiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.