Şimdi Ara

Twitterda anonim hesap açmak (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
12.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • elude . in adlı email i öneririm. Yeni email alırken GSM kesinlikle istemiyor, hatta şifre unutma vs durumlar için yedek email dahi istemiyor dahası hesap açarken proxy, tor, vpn'den bağlanıyorsanız "bu network ten bağlantıları kabul edemiyoruz" gibi error da vermiyor. Uzun lafın kısası 100% özel email açabiliyorsunuz. Son birkaç yıldır elude . in 'i (boşlukları birleştir) kullanıyorum ve kafam cok rahat. Buna yakın bir de yandex mail var o da kullanıcı gizliliği açısından iyi, GSM vs cok dayatmıyor, proxy girişlerinde de hiç şikayet etmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

Coğu kez IP'nin kolaylıkla bulunabilir fakat son yıllarda Hindistan ve Türkiye'deki Internet Servis Sağlayıcıların yaygın şekild kullanmaya başladığı carrier grade NAT kullanan bir yerden bağlanıyorsan aynı IP'yi yüzlerce kişi kullandığı için IP'nin bulunması zor olabilir . Proxy ve VPN'den bağlanırsan, onlar da coğu kez orjinal IP kayıtlarını tutuyor ve herhangi bir durumda kayıtları her yere verebilir. IP'nin gizli kalması için en güvenilir yol Tor ağı.

Fakat Twitter, Youtube vs artık hesap açarken GSM no istediği için GSM no verdiğin yerde IP'nin gizli olmasının bir anlamı yok.

GSM no isteyen yerler güvensiz yerlerdir. Sohbet odamıza gelirsen daha yardımcı olmaya çalışırım:

https://riot.im/app/#/room/#ulke-ve-dunya-gundemi:matrix.org

GSM no tabi ki istenmez :)
    Hocam sohbet odasına girdim bulamadım verdiğiniz linke baktım. DM den yada başka bir şekilde yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    Hocam İnşallah vermiyordur. Facebook ve Twitter İP vermiyor diye hukuk forumlarında birçok kez yazılmış çizilmiş.

• Yeliz ismini tavsiye ederim..

• Her türlü bulurlar anam siz rahat olun

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7DF5D07B0

Her türlü bulurlar anam siz rahat olun
    bilginiz yoksa fikriniz olmasın.bu soru ile son zamanlar da çok sık karşılaşıyorum.merak eden arkadaşlara yazayım.eğer profiliniz de size ait herhangi bir bilgi paylasmadıysanız ( cmd gıda da çalışıyor ) gibi bulunamazsınız.twitter asla ip vermez.hele küfürü falan dikkate dahi almazlar.çocuk istismarı ve terör eylemi şüphesinde ise bu istisna uygulanıyor ve ip paylaşıyor.batı sizin anlayamıyağınız kadar gizliliğe önem verir.FBI, 4 yıldır iphone telefonun verisini istiyor vermiyor adamlar.Trump dahi devreye girdi yok vermiyorlar.kısaca eğer adi şerefsiz bir cocuk istismarcısı değilseniz twitter da anonim olarak her şey serbest : )
  • Guest-5EF629EBB G kullanıcısına yanıt
    Ben niye bilmiyorum?

Askeriyenin neresinde söyleniyor hocam bu laf? Muhabere taraflarında mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lake_house

bilginiz yoksa fikriniz olmasın.bu soru ile son zamanlar da çok sık karşılaşıyorum.merak eden arkadaşlara yazayım.eğer profiliniz de size ait herhangi bir bilgi paylasmadıysanız ( cmd gıda da çalışıyor ) gibi bulunamazsınız.twitter asla ip vermez.hele küfürü falan dikkate dahi almazlar.çocuk istismarı ve terör eylemi şüphesinde ise bu istisna uygulanıyor ve ip paylaşıyor.batı sizin anlayamıyağınız kadar gizliliğe önem verir.FBI, 4 yıldır iphone telefonun verisini istiyor vermiyor adamlar.Trump dahi devreye girdi yok vermiyorlar.kısaca eğer adi şerefsiz bir cocuk istismarcısı değilseniz twitter da anonim olarak her şey serbest : )

Alıntıları Göster
    Aynen bilgin yoksa fikrinde olmasın

Onedio
    Twitter, Savcılığın İzini Sürdüğü 3 Hesap İçin IP'leri İletti
    https://onedio.com/haber/twitter-savciligin-izini-surdugu-3-hesap-icin-ip-leri-iletti-604716

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnesKeser55 -- 28 Mart 2020; 1:52:14 >
  • Anonim hesap için 2 şey
    1. Tor Browser
    2. Proton mail'den hesap açma
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.