Şimdi Ara

Twitter Profil Resmi Boyutu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
28.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Twitter'da Bazı Kişilerin Profil Fotoğrafları Büyük Gözükürken Çoğu Kişininkide Küçük Gözüküyor Nedeninin Çözünürlük Olabileceğini Düşündüm HD Bir Fotoğraf Ekledim Fakat Yine Aynı Ardından Onaylanmış Profillerin Büyük Resimli Olabileceğini Düşündüm Fakat Bir Çok Onaylanmamış Profildede Büyük Resimler Mevcut Nedir Bu Büyük Fotoğraflar Neden Böyle Bilen Varsa Yardımcı Olabilirmi ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Twitter Profil Fotoğrafı Boyutu

Twitter profil fotoğrafı, markanı yansıtmak ve takipçilerin tarafından tanınmanı sağlamak için önemli bir yoldur. Profil fotoğrafının doğru boyutlarda ve biçimde olmasını sağlamak, profesyonel bir görünüm oluşturmak ve Twitter algoritmalarında daha iyi görünürlük elde etmek açısından esastır.

Twitter Profil Fotoğrafı Boyutu Ayarlama

Twitter profil fotoğrafı için önerilen boyutlar şöyledir:

• En Boy Oranı: 1:1 (kare)
    • Piksel Boyutu: 400 x 400 piksel

Profil fotoğrafını yüklediğinde Twitter, görüntünü otomatik olarak kırpacak ve 400 x 400 piksellik kare bir biçime sığdıracaktır. Ancak, en iyi sonuçlar için önceden önerilen boyutlarda bir görüntü yüklemen önerilir.

Twitter PP Boyutu Ayarlama

Twitter profil fotoğrafının boyutunu aşağıdaki adımları izleyerek ayarlayabilirsin:

1. Twitter hesabında oturum aç.
    2. Profil fotoğrafının üzerine tıkla.
    3. "Profil Resmi Yükle"yi seç.
    4. Bilgisayarından bir görüntü seç veya bir URL gir.
    5. Resmi kırp ve "Uygula" düğmesine tıkla.

Twitter Profil Fotoğrafı Tam Boyut

Tam boyutlu Twitter profil fotoğrafına ulaşmak için, profil fotoğrafının üzerine sağ tıklayıp "Görüntüyü Yeni Sekmede Aç"ı seçebilirsin. Bu, görüntünün orijinal boyutunu gösterecektir.

Özet

Twitter profil fotoğrafının doğru boyutlarda ve biçimde olması, Twitter'daki profesyonel imajını geliştirmek ve arama sonuçlarında daha iyi görünürlük elde etmek için önemlidir. Profil fotoğrafının en boy oranı 1:1 (kare) olmalı ve 400 x 400 piksel boyutlarında olmalıdır. Profil fotoğrafının boyutunu, profilinde düzenleyerek ayarlayabilir ve tam boyutlu görüntüye profil fotoğrafının üzerine sağ tıklayıp "Görüntüyü Yeni Sekmede Aç"ı seçerek ulaşabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: SharkV

Twitter'da Bazı Kişilerin Profil Fotoğrafları Büyük Gözükürken Çoğu Kişininkide Küçük Gözüküyor Nedeninin Çözünürlük Olabileceğini Düşündüm HD Bir Fotoğraf Ekledim Fakat Yine Aynı Ardından Onaylanmış Profillerin Büyük Resimli Olabileceğini Düşündüm Fakat Bir Çok Onaylanmamış Profildede Büyük Resimler Mevcut Nedir Bu Büyük Fotoğraflar Neden Böyle Bilen Varsa Yardımcı Olabilirmi ?

Photoscape ile boyutlarını ayarla fakat küçük olanlar genelde daha net olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyutunu Nasıl Ayarlayacağımı Bilmiyorum Yardımcı Olurmusun ?
  • Ne çözünürlükle alakası var, ne jpg. ya da png. olmasıyla. Fotoların dpi larıyla da oynadım. Fayda etmiyor. Bazılarının profil resimleri 500x500 oluyor, bazılarının 256x256 oluyor. Bir türlü ben de 500x500 yapamadım. Bilen varsa yardım lütfen.
  • Arkadaşlar yardım edebilecek var mı? Profil resminin boyutunu nasıl 500x500 yaparız?
  • Merhaba Apocalypto33 Profil Resmi Boyutu İle Alakası Olmadığını Keşfetmiş Sağolsun Banada Yardımcı Oldu Twitter'ın Mobil Uygulamasıyla Atarsanız Eğer Fotoğrafı Büyük Bir Şekilde Çıkıyor İyi Geceler =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SharkV

Merhaba Apocalypto33 Profil Resmi Boyutu İle Alakası Olmadığını Keşfetmiş Sağolsun Banada Yardımcı Oldu Twitter'ın Mobil Uygulamasıyla Atarsanız Eğer Fotoğrafı Büyük Bir Şekilde Çıkıyor İyi Geceler =)

Hocam çok sağol sayende düzelttim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH Profil Gizleme
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.