Şimdi Ara

Twitter Kullanmayı Bilmiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında üzerine de hiç düşmedim.Bu twitter sanki ünlüler için hazırlanmış bir platform gibi.Takipçin olur,resim paylaşırsın durumunu bildirirsin.Peki size ne oluyor anlamıyorum.Sıradan bir insan için ne anlam ifade ediyor twitter ? Senin yediğin yemeği veya bulunduğun ortamı ne yapsınlar ? En gıcık kaptığım özelliği de mesajda karakter sınırı.Tüm bunları facebook fazlasıyla yapabiliyorken neden twitter ve kullanan arkadaşların ne için kullandıklarını yazarlarsa sevinirim.

• Apaçi yok ayrıca arkadaşlarım var kullanan ergen çok fazla ama apaçi yok buda iyi birşey faceden daha iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben genellikle sosyal mesajlar vermeyi tercih ediyorum, duyarlı olabilmemiz bir şeyleri fark edebilmemiz için.
    Ekleme: Facebook'la kıyaslarsak twitter bin kat daha iyi. Zaten facebook profilim yok, twitter profilim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Satoshi. -- 15 Şubat 2014; 15:21:35 >
  • Twitter kullananların çoğu ios kullanıcısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir anlamı yok.Bırak öyle kal.Bende aynıyım.Facebook'u kullandığım zamanlar ise twitterdan daha iyi olduğunu söyleyebilirim.En azından insanlar arası bağlantı daha gerçekçi.O yüzden boşver
  • Benim twitter var ama hiç tweet atmıyorum öyle anasayfada dolaşıyorum, zaman öldürmek için .
  • bende durum daha farklı twitter yada facebook bugune kadar kullanmadım ihtiyaç duymadım merak etmedim gerek de görmüyorum saçma geliyor nedense
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olur mu öyle şey hiç? Twitter tabi ki de gerekli. Varoş semtimizdeki bi kızın panpişleriyle Starbucks'a gidip bi fincan kahveye 10 lira $omaldıktan sonra içtikleri kahvenin fotoğrafını merak etmiyor musun aga?
  • Twitter facebook'a fark atmıştır, Facebook'un modası çoktan geçti.
    Twitter'da gündem'i tümüyle takip edebilirsiniz, sevdiğiniz ünlülerin anlık tweetlerini okuyabilir paylaştığı fotoğraflara bakabilirsiniz, siyaset spor alanında bilinen insanlarıda takip edebilirsiniz.

Onların attığı tweetlere yanıt verebilmeniz onların okuması %90 ihtimaldir, Facebookta bu ihtimal %10'dur.
    Kendi profilinizde attığınız tweetler ise egonuzu tatmin edebilir, paylaştığınız yemekler yaptığınız check in ler gösteriş olabilir ancak hayatınızdakileri direk başkasının gözüne sokma şansınız bu sosyal ağda çok iyi bir özelliktir.

Twitterı adam gibi kullananlar, popülerlik için kullananlar birde gündem için kullananlar mevcuttur.

Popülerlik için kullananlar bokunu çıkartanlardır ergenlerdir, gün boyu takip tagleri açarlar takip edeni takip ederim derler, saçma tweetler atar.
    Örnek olarak ; Pes oynayan kız olmuştur. Futbolu seven kız, kız gibi kızdır gibi tweetler. Semih varolla takip tagleri falan filan bunlar defolsun gitsin twitterdan.

Adam gibi kullananlar ne yaptıklarını bugün nasıl geçtiğini check in lerini paylaşırlar görüntü kirliliği yapmazlar kimseye saldırmaz kendi hallerinde tweetler atar.
    Gündem için kullananlar ise eylemler, zamlar, kan arayanlar, siyaset, sağcı solcu olarak yer alırlar sürekli onlardan söz ederler.

• quote:

Orijinalden alıntı: kenxx

bende durum daha farklı twitter yada facebook bugune kadar kullanmadım ihtiyaç duymadım merak etmedim gerek de görmüyorum saçma geliyor nedense

+∞
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kal Chi

Twitter facebook'a fark atmıştır, Facebook'un modası çoktan geçti.
    Twitter'da gündem'i tümüyle takip edebilirsiniz, sevdiğiniz ünlülerin anlık tweetlerini okuyabilir paylaştığı fotoğraflara bakabilirsiniz, siyaset spor alanında bilinen insanlarıda takip edebilirsiniz.

Onların attığı tweetlere yanıt verebilmeniz onların okuması %90 ihtimaldir, Facebookta bu ihtimal %10'dur.
    Kendi profilinizde attığınız tweetler ise egonuzu tatmin edebilir, paylaştığınız yemekler yaptığınız check in ler gösteriş olabilir ancak hayatınızdakileri direk başkasının gözüne sokma şansınız bu sosyal ağda çok iyi bir özelliktir.

Twitterı adam gibi kullananlar, popülerlik için kullananlar birde gündem için kullananlar mevcuttur.

Popülerlik için kullananlar bokunu çıkartanlardır ergenlerdir, gün boyu takip tagleri açarlar takip edeni takip ederim derler, saçma tweetler atar.
    Örnek olarak ; Pes oynayan kız olmuştur. Futbolu seven kız, kız gibi kızdır gibi tweetler. Semih varolla takip tagleri falan filan bunlar defolsun gitsin twitterdan.

Adam gibi kullananlar ne yaptıklarını bugün nasıl geçtiğini check in lerini paylaşırlar görüntü kirliliği yapmazlar kimseye saldırmaz kendi hallerinde tweetler atar.
    Gündem için kullananlar ise eylemler, zamlar, kan arayanlar, siyaset, sağcı solcu olarak yer alırlar sürekli onlardan söz ederler.

Güzel cevap, bana göre tek artısı sevdiğin, idol olarak gördüğün kişilerle daha yakın iletişim kurmak.

• Amaç şu kardeş herkes için demiyorum fakat büyük bir çoğunluk böyle.Bak ben bunu aldım,bunu yaptım,çok sosyalim,param var,arkadaşım var,saçma olduğunu bilsede bak bende sizdenim bende eğleniyorum,modaya,popüler kültüre bende ayak uyduruyorum,burada bende varım düşüncesi hakim bunun yanında kendin olmama,olmadığın gibi görünme ve kız ayarlamaya çalışmakta bunların yanında ki diğer etkenler.Kısaca çok boş muhabbet herkes sıkıcı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas A. Anderson

quote:

Orijinalden alıntı: Kal Chi

Twitter facebook'a fark atmıştır, Facebook'un modası çoktan geçti.

Güzel cevap, bana göre tek artısı sevdiğin, idol olarak gördüğün kişilerle daha yakın iletişim kurmak.

Ben twitter'a Hilal Cebeci yüzünden katılmıştım, bu hatun 2011 senesinde erotik pozlar koyuyordu mention atanlarada cevap veriyordu haberlere çıkmıştı o yüzden bende kayıt olup buna yazmaya başlayınca twitter'ın başka taraflarınıda keşfettim sonra Hilal Cebeci'yi unfollowladım.

Dediğin şeye en iyi örnektir.

• +1500
    ben de zamanında hilal cebeci için üye olmuştum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.