Şimdi Ara

@TWİTTER kullanımı.??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu twitter olayını anlamadım ya biri açıklarmı acaba..sistem nasıl işliyor, nası kullanılıyor.Yavaş yavaş bizde girelim iyi bişeyse..

• zup.
  • Durumunu sürekli güncelleyerek takipçilerinin tweetlerini (gönderilerini) görmesini sağlıyorsun. İnsanları takip edip, takipçi kazanabiliyorsun. (Follow sistemi.) Takip ettiğin insanların isimlerini @xyz şeklinde kullanarak gönderiler yazabiliyorsun. Herhangi birinin gönderilerini işaretleyip yayılmasını sağlayabiliyorsun. (Retweet) Senin takip ettiğin birisi seni takip etmiyor ise onunla herhangi bir bağlantı kuramamanda şuan facebookta önüne geleni ekleyen, mesaj atan insanların twitter'a gelmesini bir nevi engelliyor diyebilirim.
  • Hocam burada takip ettiğin kişilerin duygularını,hislerini duvarında görüyorsun.Aynısı öteki içinde geçerli.@kullaniciadi şeklinde yapıp sent yaparsan konuşabilirsin.

Benim Twitter'Imdan bakabilirsin,sık kullanıcıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Léo

Hocam burada takip ettiğin kişilerin duygularını,hislerini duvarında görüyorsun.Aynısı öteki içinde geçerli.@kullaniciadi şeklinde yapıp sent yaparsan konuşabilirsin.

ya hala tam çözebilmiş değilim..mesela senin twitter ında sine büyüka nın yazıları var..onun sana gönderdiği yazılarmı yoksa senin ona gönderdiğin yazılarmı..ve bu yazıları herkes görüyomu yoksa sadece omu görüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer_loopus

quote:

Hocam burada takip ettiğin kişilerin duygularını,hislerini duvarında görüyorsun.Aynısı öteki içinde geçerli.@kullaniciadi şeklinde yapıp sent yaparsan konuşabilirsin.

ya hala tam çözebilmiş değilim..mesela senin twitter ında sine büyüka nın yazıları var..onun sana gönderdiği yazılarmı yoksa senin ona gönderdiğin yazılarmı..ve bu yazıları herkes görüyomu yoksa sadece omu görüyor.

Hocam bak şimdi,ben duvarıma direkt yazılar yazarsam beni takip edenler görüyor.Bu 1. Aynısı onlar içinde geçerli.Eğer ben karşı tarafı,mesela Sine Büyüka'yı takip ediyorum.Onun kendi duvarına yazdığı yazıları,bizim gibi takipçileri görüyor.Orada reply var,eğer ona basarsam Sine Büyüka'ya twit atıyorum.Mention bölümünden bakıyor,o da reply diyor.Sana cevap veriyor.

Bak şimdi reply yapmadan yazmak,mesela içinden sinebüyüka ile ilgili birşey geçti,o zaman duvarına @sinebuyuka .... yazıyorsun.Bunu Sine Büyüka kendine ait mention yeri var,oradan görüyor.Mention bölümü Sağ taraftaki Home yazısının altında.@kullaniciadin şeklinde. Orada senin hakkında ne yazıldıysa hepsini görebilirsin.

Ama birileri hakkında yazmıyorsan,normal yazarsın.Seni takip eden görür.Eğer profilini kilitlersen,yazdıklarını sadece seni takip edenler görebilir.Ben kendi profilimde Sine Büyüka'nın yazdığına cevap verdim,reply yöntemiyle.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: omer_loopus

quote:

Hocam bak şimdi,ben duvarıma direkt yazılar yazarsam beni takip edenler görüyor.Bu 1. Aynısı onlar içinde geçerli.Eğer ben karşı tarafı,mesela Sine Büyüka'yı takip ediyorum.Onun kendi duvarına yazdığı yazıları,bizim gibi takipçileri görüyor.Orada reply var,eğer ona basarsam Sine Büyüka'ya twit atıyorum.Mention bölümünden bakıyor,o da reply diyor.Sana cevap veriyor.

Bak şimdi reply yapmadan yazmak,mesela içinden sinebüyüka ile ilgili birşey geçti,o zaman duvarına @sinebuyuka .... yazıyorsun.Bunu Sine Büyüka kendine ait mention yeri var,oradan görüyor.Mention bölümü Sağ taraftaki Home yazısının altında.@kullaniciadin şeklinde. Orada senin hakkında ne yazıldıysa hepsini görebilirsin.

Ama birileri hakkında yazmıyorsan,normal yazarsın.Seni takip eden görür.Eğer profilini kilitlersen,yazdıklarını sadece seni takip edenler görebilir.Ben kendi profilimde Sine Büyüka'nın yazdığına cevap verdim,reply yöntemiyle.

saol dostum.hemen hemen bütün soru işaretleri kalktı...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.