Şimdi Ara

Twitter Kullanıcı Adı Değiştirme Sorunu ( DÜZELTİLDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar eski kullanıcı adımın yerine yenisini yazıyorum normalde şifre gelmesi lazım ama şifre gelmiyor yardım !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonnbourne -- 2 Temmuz 2012; 13:49:51 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Twitter Kullanıcı Adı Değiştirme Sorunu (Çözüldü)

Twitter kullanıcı adını değiştirmeyle ilgili sorunlar yaşıyorsanız, yalnız değilsiniz. Son zamanlarda, birçok kullanıcı "kullanıcı adın güncellenemedi" veya "Twitter kullanıcı adını güncellenemedi" gibi hatalar bildirdi.

Bu sorun, geçici bir aksaklık veya cihazınızla ilgili bir sorun olabilir. Sorunu çözmek için şu adımları izleyebilirsin:

• Twitter'ı Güncelle: Uygulama mağazanı kontrol et ve Twitter uygulamasının en son sürüme güncellendiğinden emin ol.
    • Tarayıcını Temizle: Kullanıyorsan önbelleği ve çerezleri temizle ve ardından Twitter'a tekrar giriş yapmayı dene.
    • Farklı Bir Cihaz Kullan: Kullanıcı adını farklı bir cihazdan değiştirmeyi dene, örneğin bilgisayarından veya başka bir telefondan.
    • Daha Sonra Tekrar Dene: Sorun devam ederse, daha sonra tekrar dene. Twitter, sorunu çözmek için çalışıyor olabilir.
    • Twitter Destek ile İletişime Geç: Diğer tüm yöntemler başarısız olursa, Twitter Destek ile iletişime geçerek yardım isteyebilirsin.

Twitter kullanıcı adını değiştirme sorununu yaşayan tek kişi sen değilsen, muhtemelen platformdaki geçici bir aksaklıktır. Yukarıdaki adımları izleyerek veya daha sonra tekrar deneyerek sorunu çözebilmelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • az daha duzgun ve detayli anlatirsan yardimci olabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YourSouLisMine

az daha duzgun ve detayli anlatirsan yardimci olabilirim

ayarlar >hesap bölümünden kullanıcı adımı degiştirmek istiyorum. diyelim ki eski kullanıcı adım xyz1907 olsun.bu kullanıcı adımı asd1453 yapmak istiyorum.

yaptıgım şey ise,degiştirmek istedigim kullanıcı adım olan xyz1907'nin yerine yenisi olan asd1453'ü yazıyorum değişiklikleri kaydet diyorum ama ''Yanlış şifre! Hesap ayarlarını değiştirmek için lütfen şu anki şifreni gir.'' diyor halbuki şifremi yazacagım herhangi bir kutucuk gelmiyor
  • arkadaslar bilen yok mu yaf
  • arkadaşlar genel bir sorun vardı sanırım düzeltilmiş.
  • aynen genel sorun vardı düzelmiş :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.