Şimdi Ara

Twitter Kapatıldı / Ana Konu (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.258
Cevap
41
Favori
75.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Alın size icraat

• quote:

Orijinalden alıntı: ımmortals35

quote:

Orijinalden alıntı: Marked One

ne o kızdın mı ergencik

@ımmortals35

Ergenliği çoktan atlattım. Siz tam bir koyun sürüsü olmuşunuz, köle gibi yaşıyorsunuz uyuyorsunuz resmen uyutuyorlar sizi ama gel de bunu anlat işte, yazık.

adam sizi asosyallikten kurtarıyor işte :P şaka bir yana ben aklıyım hiç bir zaman inkar etmedim etmem gerekirse koyun sürüsü bile olurum başbakan için adnan menderese ne yaptılarsa aynısını da başbakana yapıyorlar onun için rte'ye her defasında oy atıyorum onun sonu adnan menderes gibi olmayacak inşallah

• Arkadaşlar şuan çok kötüyüm , elime silah verseler gidip başbakanı vurasım var.
  • Akkoyunlar konuyaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç bu kadar eğlenmemiştim :D
  • bir şey yazmayacağım, yazarsam ban oluyorum. her şey ortada.
  • BEN LAFA DEĞİL SANSÜRE BAKARIM

YES WE BAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

tüh ya küfür hakaret iftira çamur atma özgürlüğümüz de elimizden alındı bu nasıl demokrasi kardeşim böyle? tayyip istifa...

Biraderim gerçekten troll isen, iki tarafı biribirine düşürmek amacli bu tarz haraketler yapiyorsan söyle bilelim ona göre davranalim. Yoksa son zamanlarda yazdıklarınla cidden komik duruma dusuyorsun.

Düzenleme: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrQuN -- 22 Mart 2014; 0:49:18 >
  • Diktatör iş başında
  • Yalnız bir sayfayı okurken başka bir sayfanın açıldığı ender konulardan biri bu konu.
  • Twitter kapatılmamışki sorunsuz giriyor resmen provokatörlük yapılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

akp ye oy vericem büyük ihtimalle. twitter'da kullanmıyorum (şirket adına bir hesap var ama facebook a bağlı ve pek aktif değil) öylesine bir tane kişisel hesabım var yani beni etkilemeyen bir engelleme,

ama bu tür yasaklar olmamalı!

konu kalabalık göremedim acaba kapanma nedeni nedir yani hükümet mi kapamış yoksa zamanında bir mahkeme başvurusu ve sonrasında olan saçma bir karar mi?

Neden peki oy atacaksın?meraktan soruyorum.kendi bile bıraktı montaj demeyi.bu kadar yolsuzluğun ustune bi de diktatörlük.30 Mart'ta yine çıkıp %40-45 oy alacak.aklim almiyor gercekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aydindril

geçmiş olsun demek düşer bize, kaybetti artık seçimleri. Bence iyi oldu kapatması. Kendi oylarını kendi kaybetti.

Kendi fişini kendi çekti yani

halkın derdi de twitter dı...

nasıl eğiteceğiz sizin gibileri bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

konu iyi oldu , birçok koyunu blokladım

aynen hocam tıraşlama zamanı gelmişti kılları uzamışlar bayağı
  • buna koyu akpli olan arkadaşlarım bile bozuldu ve bazı nedenlerden bu seçimde bu yönetime oy verecektim ama şimdi acabamı diyorum yüzkarası bir olay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Mart 2014; 0:47:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

quote:

Orijinalden alıntı: echelon34

Bu yazılan tepki dolu yazılara bakınca inanın bana bu ülkeden umudumu kesmemem gerektiğini bir kez daha anlıyorum. İnanıyorum ki yaptıklarına karşı cevabı sandıkta alacaktır bu örümcek beyinliler......

Ben hiç inanmıyorum. Zaten ona oy verenlerin 50% si twitter nedir bilmiyor bile...

Şöyle düşün şimdi o twitterı bilmeyen cahil halk ama biz okuyan okumuş insanlarız, çocuklarımı da okuyacak görecek cahil halk azalacak onlar sandıkta birşeyler yapar öyle yüzde50 alamaz artık hiçbi parti bundan 10-20 yıl sonra farklı olucak bazı şeyler

• Bende giriyor la
  • bu ülkeye böyle insanlar yakışmıyor.ortaçağ kafası var adamlarda.savunan insancıkları ise hiç anlamıyorum.
  • Forumda en ufak AKP karsiti soylenen baslik kaldiriliyor, mesaj siliniyor, yazanlar ceza aliyor da buna neden bu kadar sasirdiniz ki?

Turkiye'mis... Hepiniz saka gibi ulkede yasiyorsunuz. Sirf takim gibi parti tutanlar yuzunden bu hale geldiniz. Bunun suclusu Tayyip degil AKP'ye oy veren yaknimiz, arkadaslarimiz. Bu kadar acik ve net.

Bir de ulkenin gencligi olacaklar. Insanlar olayin boyutunu konusacagi yerde Twitter'a nasil arka yoldan girerimi konusuyor. Bu hale getirildiniz hepiniz.
  • Amaç belli aslında halkı sokağa dökecek , sonra yine mağduru oynayacak seçim öncesi , LÜTFEN OYUNA GELMEYELİM ...
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.