Bildirim
Twitter İstemsiz Olarak Kullanıcı Takip Etme Sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Şifreni değiştirmen sorunu çözecektir. -
İlgin için teşekkürler dostum, deneyeceğim. -
ya uygulamadan dır yada şifre -
Bu problem bende de var. Profilim gizli açtığımdan beri 4 senedir. Tamamen kişisel bilgi edinmek için kullandığım profilim kendi kendine birilerini takip ediyor. Hatta bugün profil fotoğrafım konum bilgilerim bile değişmiş gördüm. Ağrıdan bir kız profili gibiydi. Düzeltip şifremi değiştirdim hala birilerini kendi kendine takip ediyor. 3.parti twitter istemcisi bile kullanmadım bu zamana kadar yani o derece temiz profil. Kafayı yicem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oscar Heykeli -- 23 Aralık 2015; 20:55:09 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba twitter hesabıma telefon eklememişim nxsms den dogrulama kodu geldi acaba neden.Twitterda arkadaşlarını bulda telefona göre buldu acaba ordanmi geldi yardımcı olun lütfen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben dede aynı şey oldu şifre değiştirdim uygulamaları kaldırdım ne zaman baksam +1 kişi takip ediyor o kişide beni takip etmiş oluyor bugta mi kaldı acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X