Şimdi Ara

Twitter'ın Engellenmesi [YARARLI SANSÜRÜ DESTEKLiYORUM](Nikinizi PM Atın) (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.186
Cevap
16
Favori
144.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bugüne kadar hiç oy kullanmadım, kullanmayacağım da.

şunu da unutma, güneydoğu'nun chp'li tek milletvekili adıyaman'dan çıktı (salih fırat). partideki ırkçılığa tepki olarak ampüle geçti.

siyasetten anlamam etmem. kimin çaldığını kimi salladığını zaten göremeyecek kadar kör de değilim. twitter hakkında zerre kadar siyasi düşünmüyorum. muhakeme yeteneği olan bi insan yorumumun siyasi olmadığını anlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amedjhN

o şerefsiz abdullah öcalanı bile yazarken senin niyetini burada görüyorum böyle adamın bile ismini büyük yazıyor sonra kalkmış bana vatan millet dersi vermeye kalkıyor siz böyle insanlarsınız işte...

zamanındda yapamadınız şimdi bu şahsiyeti aşağılık insanı bu hükümete karşı kullanıyorsunuz.. Öldürmedniz sonra da bize laf ediyorsunuz..
    burada artık kan dökülmüyor diye bunu hemen başka yollarla kanallara hemencik yapalım istiyorlar

senin gibi sığır sürüleri de bunun yanından gidiyor..

MERAK ETME YEDİRMEYECCEĞİZ!!

Yazım ve imla kurallarına uyuyorum arkadaşım. Büyük yazmam ondandır.

Bana kalsa ben öldürürdüm. Sıra sizde neden öldürmüyorsunuz?

Ben hakiki Türk'üm, hakiki Türk vatandaşıyım. Vatan millet dersini sana burada en iyi anlatacaklardan biri benim. Kimin ne bildiğini bilmeden yorum yapma.

O ettiğin hakareti sana aynen iletiyor ve seni şikayet ediyorum.

Seni yemişler zaten. Yedirmesen ne olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirKipi -- 22 Mart 2014; 17:44:18 >

• %70 lerde desteklemiyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Destekliyorum.Çünkü twitter ın dötü kalktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaagungor

bugüne kadar hiç oy kullanmadım, kullanmayacağım da.

şunu da unutma, güneydoğu'nun chp'li tek milletvekili adıyaman'dan çıktı (salih fırat). partideki ırkçılığa tepki olarak ampüle geçti.

siyasetten anlamam etmem. kimin çaldığını kimi salladığını zaten göremeyecek kadar kör de değilim. twitter hakkında zerre kadar siyasi düşünmüyorum. muhakeme yeteneği olan bi insan yorumumun siyasi olmadığını anlar.

Irkçılığa tepki ile Diktatörlüğün yanına geçti.İzmir Milletvekili Ayman Güler'e tepkisini Robovski Emrini veren 35 kürt köylüsünün katliamına sebep olanın partisine geçerek verdi.Bu ırkşılığa tepki değil MAMA için transfere bahanedir.Sanki CHP devrimciydi de o vekilin lafı ile
    ırkçı oldu.

Madem hırsızlık-yolsuzluk değil derdin neden kapanmasına tarafsın onu bir yazsan da bilgilensek.Çünkü şu an twitter kapanmasın diyenlerin CHP ile alakaları yok,RTE ye de küfür falan değil dertleri,hırsızlığa -yolsuzluğa küfür ediyorlar,AKP üzerine alınıyor..Yapmasalardı bu kadar
    iğrenç etkinlikleri...

• Koyduğu simgeye bak sanırsın ampülü bunlar icad etti.
  • beni de al up up.
  • tayyip: her isteyen istediği hastaneye gidip ücretsiz muayine olabiliyormu evet eczanneden ilaç alabiliyormusunuz evet!

ula böyle yalanı söyleyip yüzüne bakabaka cebinde 5 kuruş olmayan insanlar yine bunlara oy atıyor! hastanelerin neresi ücretsiz gss primi altında her ay haraç alınmıyormu! 40 liradan 220 liraya kadar!+ hastaneye gidip muayine olduğunuzda eczaneden ilacınızı alırken sizden ilaç + muayine parası kitlemiyorlar mı ? hani neresi ücretsiz 80 liradan aşa çıkmıyorsunuz hasteneden!

yok kemal kılıçdaroğlu sskyı batırmış! yahu ssk zaten zarar etmek için var.. sosyal devlet ilkesi gereği devletin tüm vatandaşlarının sağlık sisteminden yararlanmısı gerekiyor! ssk ticarethane değilki kar etsin! toplanan vergilerle bu kurum sübvense ediliyor, ve transfer harcaması yapılıyor! her kurum kar etse bile bu kurum zarar etmesi gereken bir kurum olması lazım.

tayyip asıl gelir getiren telekomu ve diğer kurumları niye sattığını söylesin! 2000'li yıllarda adsl yokken her hane 10 lira telefon faturası verirken, şuan her hane halkı 50 tl gibi rakam ödüyor! kurumun değerine bakın! nasıl şimdiki sahibine kar ettirdiğine bakın.. telekom devletin olsaydı adsl hizmetlerini kendisi getirseydi, şimdi. çalışanların maaşları artmış olurdu!

satılan kurumlardan bazıları:
    tüpraş
    -türk telekom
    -petkim
    -tedaş
    -tekel
    -etimaden
    -igsaş
    -adapazarı şeker fabrikası
    -thy kamu hisseleri
    -erdemir

öte yandan özelleştirmelerle, vasıfsız veya vasıflı bir sürü insan işten çıkarıldı, eskiden 90 yıllarda hiç olmassa herkesin bir işi vardı evine ekmek götürebiliyordu devlet güvencesi vardı! şimdi üniversite mezunları iş bulamıyor herkes işsiz ! bumudur istikrar bu mudur kalkınma

bu habrikalar satılıp milletin babasını işten çıkardılar.. burada da üye vardır babası buralarda çalışan! yazık değilmi.. öte yandan AVM açmasını biliyor ama, bunları oy veren kitlede, bak ak parti, her şey yapıoy diyor! ulan senin cebinde o avm'ye gidip harcayacak paran yok, yüzüne bakamayacağın gidemeyeyin binaya ah ne güzel diyorsun ! çüş diyorum
    turhal şeker fabrikası
    -yozgat şeker fabrikası
    -çorum şeker fabrikası
    -çarşamba şeker fabrikası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 22 Mart 2014; 18:18:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Leipold

Bloklarız işte fena mı oldu
  • Heyt be aslanlar yürüyün Türkiye'nin gücünü gösterin Abd'ye , Rusya'ya , İngiltere'ye.Cebindeki telefona kadar dışarıdan alırsın, onlardan aldığınla onlara güç gösterisi yaptığını sanırsın .Neyse siz devam edin gücünüzü göstermeye ben yemek yicem
  • Anket açıp birde tek seçenek koymak işte demokrasi bu :)
  • kafalar 1 milyon olmus burda.. durmak yok yola devam,umarim tukurdugunuzu yalamazsiniz birgun..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • supernumara S kullanıcısına yanıt
    belki bilmiyorsundur seni bilgilendireyim. roboski olayı adıyaman'da hiç tartışılmadı. çünkü o yolu pkklılar kullanıyor ve çoğu pkk partizanı. pembe yalanlara kanmaya gerek yok bence, pkkyı besliyor da olabilirler. o yüzden fazla ilgilenmiyorum. ben yıllardır memleketimden uzaktayım çalışıyorum, okuyorum üç beş çıkarıyorum paramı. kaçakçılıkla para kazanılmaz, hak çalınır.

twitter'ı oldum olası sevmiyorum. "aykırı git, ün yap" mantığı üstüne dönüyor herşey. çok gördük twitter'dan başbakana sallayıp yanında olunca yalakalık yapanları, soyunup hit alanları... daha neler neler.

twitter türkiye'de ofis açmıyor. türk firmalardan milyon dolarıları hamutlayıp götürüyorlar, şahsen benim gücüme gidiyor. adamın türkiye'de bir tane dahi ofisi, resmi yetkilisi yok. bilgi verin beni de aydınlatın, dünyada kaç ülkeyi böyle kaale almıyorlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaagungor -- 22 Mart 2014; 18:06:22 >

• sadece twitterda mı klayve delikanlıları kol geziyor?burda, facede, haber sitelerinde her yerdeler.hem bu adamların derdi ülkenin bekası falan değil amaçları kendi menfaatlerinin zarar görmemesi, yedikleri haltların millete yayılmaması
  • Bakıyorum insanları cahillikle, koyunlukla suçlayan organizmalar yine gelmiş.

Madem bu konuya destek olan insanlar cahil, neden hala buraya yazıyorsunuz. Sırf blokladığını söylemek için, ortalığı bulandırmak için, hiç biri olmazsa Başbakan'a sövmek için konuya giriyorsunuz.
  • daha önce de dedim.bi tarafta twittera yasağı protesto ediyor öbür taraftan şunu şunu bloklarım diyor.la olum okuduğuna bile tahammülün yok senin,neyin yasağına itiraz ediyorsun?.nasıl bir ikilemde kaldığının,içinde bulunduğu ruh halinin nasıl bir ironi olduğunun farkında değil adamlar.
  • O değilde bu sabah 415 kişilerdi ve ankette hayır desteklemiyorum vardı.Herhalde desteklemeyenler çok çıktıkı adam kapatmak zorunda kaldı
  • Kardeş. Kuzey Kore sistemi. %100 oy ile lider oldu. Onun gibi mi yaptın oylamayı Çok iyisiniz...
  • Madem beğenmiyorsun girme kardeşim. Sanane isteyen istediği gibi boş vakit geçirmekte özgürdür. Kimsenin kimsenin özgürlüklerini kısıtlama gibi bir hakkı yok. Hayır anlamadığım neresi battı ki size? Madem gereksiz girme.. Neyse ne isterlerse yapsınlar basar VPN'yi keyfimize bakarız.
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.