Şimdi Ara

Twitter'ın Engellenmesi [YARARLI SANSÜRÜ DESTEKLiYORUM](Nikinizi PM Atın) (240. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.184
Cevap
16
Favori
145.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: user name

quote:

Orijinalden alıntı: -erna-

hatayda 300tl verilip mitinge o kadar kişi toplanmış deniyor
    işte bizim vergilerimiz nereye gidiyor görün arkadaşlar

chp mitinglerine gidene 275 tl veriyorlarmış.

her cuma 1 ayet sallayana 400bin dolar veriyorlarmış
    AMD Ryzen 7 5800x3d - Arctic Liquid Freezer II 420 aio - Asus x570 ROG Crosshair VIII Hero - Gskill 2 x 16gb 3200CL14 Ram(3800CL16) - Asus Rtx4090 TUF OC - Samsung 990 PRO 2tb m2 SSD, Samsung 980 PRO 1tb m2 SSD, 3 x Samsung 870 QVO 8tb SSD - Samsung G8 OLED Monitor - Phanteks Enthoo Pro 2 Case - Corsair AX1000 Platinum Psu - Creative Sound Blaster AE-9 Sound Card - Noctua NF-A12x25 PWM Chromax, Arctic P14 PWM PST fans, Corsair Icue Commander Core XT - Logitech G815 Tactile Keyboard - Logitech G PRO X SUPERLIGHT Mouse - ARTISAN FX HAYATEOTSU X-SOFT X-LARGE Mousepad - Sennheiser HD 800s hi fi Headphone
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

Cevap atmayayım dedim de tutamıyorum gene = )

Sen onu bunu bırak bu şerefsizi Türkiyeye getiren ENGİN ALAN PAŞA İÇERİDE SEN NEYİN BAHSİNDESİN!!!

BU ŞEREFSİZLERİN HİÇBİRİDE DEMİYORKİ EY TAYYİP!!! ABDULLAH ÖCALAN ŞEREFSİZİNİ GETİREN ADAM NİYE İÇERİDE ?

BİDE MİLLİYETÇİLİK YAPARLAR. HASTIRIN ORDAN!!! SİZ Mİ MİLLİYETÇİSİNİZ KIÇIMIN KENARLARI SİZİ!!!

SİZE BİR ŞEY DAHA SÖYLEYEYİM GÜLEN CEMAATİNİ GÜNAHIM KADAR SEVMEM AMA ADAMLARDA FARKINA VARDI BUNLAR ÜLKEYİ BÖLYEYE ÇALIŞIYOR DİYE. DOĞUDA OLAN BİTENDEN RAHATSIZ OLDULAR. BEN BÜTÜN KANALLARI İZLİYORUM NE OLUYOR NE

BİTİYOR.

DERSANE MEVZUSUNA GETİRİYORLAR İŞİ AMA ACI BİR GERÇEK VAR DERSANELER GERÇEKTEN KAPANIRSA YERİNE DOĞUDA PKKLILARIN AÇTIĞI DERSANELER GELİRSE BEN OZAMAN HESABINI BURADAKİ ŞEREFSİZLERE TEKER TEKER SORARIM...

DERSANELERİN KAPANMASINI İSTEYENDE ABDULLAH ÖCALAN ŞEREFSİZİDİR. VERİLMİŞ SÖZLERİ YERİNE GETİRME ÇABASI.

Tekrar bravo hocam ağzına sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

beni kastediyorsan ben girmedim gayrimeşru çocuk muhabbetine.beni ilgilendiren birşey değil de adam sorguladım yok öyle biri demiş merak ettim ver link sorgulayayım dedim hala bekliyorum o linki...

Özür dileyerek söylüyorum geri tek tek dönmeye üşendiğim için soruyorum bu sansür hakkındaki düşüncenizi söyleyebilir misiniz.

defalarca yazdım gene yazayım,tümden kapatılmaya bende desteklemiyorum ama amerika ingiltere almanya gibi ülkeler içeriği sil yoksa kapatırım dediğinde twitter facebook vs içeriği anında siliyorsa benim devletim de bu tür istekl başvurduğunda twitter içeriği silecek.bırak silmek konuşmaya kaale almaya bile tenezzül etmiyorsa kusura bakmayın da bende onu kaale almam o saatten sonra.çat kapatırım.yok öyle hem bi kamyon para kazanacaksın o kadar üzerimden hemde beni mahkememi kaale almayacaksın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr

quote:

yav yayınlayan da turan dursun elemanları.amma kaale alırız elin adamının videosunu şimdi.bu amca neye kızdıydı da imamken bi anda bu kadar dönmüştü hatırlayamadım ben ya.şimdi meakı giderilmiştir o ayrı mesele ya.

Kimseye kızmadı. Sadece dinlerin oluşum tarihine derinlemesine daldı ve gerçeği gördü (bence).

gerçeği gördü diyorsun.nasıl bir gerçekmiş o da zınnn diye lamba yandı zihninde bir anda?ya bir tek kendinizi akıllı zannetmiyormusunuz bayılıyorum buna arkadaş..2 kitap 3 dergi oku aha hayatın sırrını çözdüm lan,valla billa çözdüm lan...

Ben en azından sizin gibi tek kitapla sınırlı kalmıyorum. Okudukça ufkumu geliştiriyor, yeni yeni fikir sahibi oluyorum. Ve artık safsatanın yalanın dibine vurduğunuza göre, kendimi bu konuda daha da ilerlemiş hissediyorum.

"Din; sıradan insanlar için gerçek, aydınlar için yalan, iktidarlar içinse kullanışlıdır." Seneca

Felsefesiyle hareket ediyorum.

• Newells ak boys is basinda. Hirsizlar sizi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    olum siz iki kelimeyi yanyana getirip dağru dürüst konuşmayı tartışmayı bile bilmiyorsunuz gelip gider yapıyorsunuz burada.gerçek hayatta gelire gidere bakılmaz böyle ülkeyi sizden başka bölmeye çalışan kimse yok.kendi kendinize kızıp kendi kendinize saçmalıyorsunuz.gidin gezin ulan biraz oraları insanlaqr ne yapıyor ne istiyor maksatları ne rahatlık mı batıyor.poturduğunuz yerden üfürün böyle sadece.

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

quote:

Orijinalden alıntı: Devian

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Devian

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anadolulu1

fark orta da
     Twitter'ın Engellenmesi [YARARLI SANSÜRÜ DESTEKLiYORUM](Nikinizi PM Atın)

o gençlerin eline bu ülkeyi ver. şahlanırlar
    bak bakalım birkaç ay sonra ülkede para kalmış mı
    ne para ne akıl ne namus ne haysiyet ne insanlık ne hayvanlık... hayvanlık bile kalmaz, hayvanlık bile iyi olur bunların akıllarıyla yönetilecek bir kurumdan.

dimi dünyanın en güzel ülkelerini , en yaşanabilen en ferah suç oranı en düşük insanların en mutlu oldugu ülkeleri (isviçre-isveç-avustralya-fransa vs) bunları hep elinde kuran olan içki içmeyen sakallı insanlar yönetiyor. Değilmi yahu oysaki dünyanın en kötü en yaşanılmaz , suç oranı en yüksek , en mutsuz , kadınların kırbaçlandıgı (iran ırak suriye kamboçya uganda vs) bu ülkeleride athesit içki içen genç insanlar yönetiyor. Acaip haklısın valla ne dicemi bilemedim.

sağdakiler iyi ülke yönetir demedim.
    soldakiler ocağına incir ağacı diker dedim.

katılmıyorsan katılmıyorum de.
    Arabistan, iran meselesi çok farklı konular. Oraları öüslümanlar mı yönetiyor ? Suriyeyi müslümanlar mı yönetiyor ?
    HAYIR.
    Arabistan ingilizlerin yönetiminde. İran zaten din kurallarıyla değil, çoğunluğunu dinden yüzlerce yıl sonra kendi uydurdukları kurallarla yönetiliyor.
    dünyada doğru dürüst şeriat uygulanan ülke yok. doğru dürüst uygulansa din en iyi yönetimi de belirler.

isviçre-isveç insanların en mutlu olduğu ülkeler de değil bildiğim kadarıyla, en zengin olduğu ülkeler.
    ek olarak : zenginliği mutluluk sanıyorsan din seni mutlu etmez zaten.

O ülkeleri gerçek müslümanlar yönetiyor..... Peki o zaman bana gerçek müslümanların yönettiği refah düzeyi yüksek , suç oranı düşük , insanların çok mutlu bir hayat sürdükleri müslüman ülkeleri yaz.Bir şeyi savunuyorsan o zaman elindeki kanıtlarla yazacaksın.Bekliyorum bu ülkeleri... 2. olarak evet insanların en mutlu oldugu en yaşanabilir ülkelerin basında isviçre , avusturalya geliyor.En zengin değil.Yaşam kalitesi anketleri vardır biraz araştır

Yaşam Kalitesi Anketi

Mercer 2011 Yaşam Kalitesi Anketi

Şehir Ülke 2010

1 Viyana Avusturya
    2 Zürih İsviçre

gibi sıralanır. dünyanın en yaşanılabilir 100 ülkesine bak en sondaki bütün ülkeler müslüman ülkeleridir.İlk baştakilerde içkici ve ateist ülkeleridir ! Ayrıca içki içen birine incir ağacı diker ocağa ne demek ? İçki içmeyen dikmiyormu ? Bırakın yahu boş işleri..

gerçek müslümanları da sen belirliyorsun zaten değil mi

sorunun cevabı önceki mesajımda var. yazmadan önce okusaydın keşke. sallayıp duruyorsun demek ki sadece. okumadan cevap yaz. şov yapmaya yönelik hareketler bunlar. akıl mantık işi değil.

yaşam kalitesi yine para ile zenginlik ile ilgilidir.
    ben de birçok haberde isveçte intihar oranlarının yüksekliğini, zengin ülkelerde ve hatta Türkiyedeki zengin, görece gelişmiş bölgelerde antidepresan kullanımının fazlalığını okuyorum.

ve tekrar ediyorum. zenginlik de yaşam kalitesi de mutluluk demek değildir.
    HER ŞEY PARA DEĞİL lafı senin gibiler için söylenmiş.
    ben de diyorum ki PARA HER ŞEY DEĞİLDİR AMA PARA ÇOK ŞEYDİR. Yine de PARA MUTLULUK DEĞİLDİR.

cevap yok değilmi ? Birdaha soruyorum türkçe anlamıyorsan ingilizce sorayım ? Arapçamı sorayım ? Bana iyi yaşayan mutlu insanların oldugu insan haklarının üst düzeyde oldugu , suçun az oldugu , insanların iyi yönetildiği , kadın haklarının fevkalede oldugu MÜSLÜMAN ÜLKELERİ GÖSTER arkadaşım.Gösteremiyorsan susacaksın bu konulara hiç girmeyeceksin.
    Z97-PRO(Wi-Fi ac)-Intel i7 4790k-(4x4) 16gb RIPJAWS DDR3 1600-MSI Geforce GTX1080-Seasonic 850W-XSPC RAYSTORM 750 AX240 SIVI SOĞUTMA-COOLER MASTER HAF X942-Creative Sound Blaster ZX-CERATİVE THX 550 - Logitech Z-5500-RAZER MAMBA TOURNAMENT EDİTİON-RAZER BLACKWİDOW CHROMA KEYBOARD-RAZER FİREFLY-LOGİTECH DRİVİNG FORCE GT-Dell S2716DG 27" 1ms 144Hz QHD G-Sync-Samsung UE-65RU7400 4K QLED-PIONEER VSX 921 AVR-JAMO S426HCS5B-Pure Acoustics RB 1200-ZİDOO Z10 4K Media Player-DIGITURK-SAMSUNG GALAXY NOTE 8-R56 N18 Mini Cooper S

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tnevel92

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tnevel92

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xtr3ams

terörist başı kimki onun lafıyla gaza geliyosunuz diyorsun da , bu ülke pkklıların ifadeleriyle askerlerin tutuklanmasına şahit oldu çok kısa bir süre önce, siz onların sözüyle ordumuzun generallerini hapise atarken kim ki bunlar demiyorsunuz biz mi diyeceğiz?

güzelim bak basit bir soru sordum.şu yazılanların direkt olarak erdoğan ve akp ile alakası ne?teröristbaşının söylediğine mi inanıyorsun başbakanın söylediğine mi?iyi düşün şimdi öyle cevap ver...

Başbakan bu İmralıdaki eşkiya ile çözüm süreci yapmadımı

imralıdaki eşkıya ile değil oradaki tüm insanlarla çözüm süreci yapıyorsun.

Ne istedikleri belli değilmi bunların nediye çözüm aramaya çalışıyor tayyib,bunlar yıllarını verdiler dağlara siyasi olarak istediklerini almadan barış imzalamazlar,genel seçimde baraj seviyesi düşecek akp istedi diye değil onlar istedi diye yapılacak,sen devletsen bu kadar küçülmessin,dünya hangi yerinde eşkiyaya özel ada tahsis ediliyor

arkadaşım yukarıda yazdım.ne istedikleri belli.kendi dilllerini konuşup ibadetlerini yaşamak kültürlerini nesillere taşımak herkes gibi.sen türk adetlerini örflerini ebediyete kadar taşımak istemiyormusun?bunun için bizdeki türk kafatasçıları olduğu gibi kürt kafatasçıları da var.zaten bunları vericen birbirlerini yiyecekler bittiklerinde zaten sorun morun kalmayacak ortada.en basit çözüm bu.
    diğerleri senin benim gibi adamlar türkiye cumhuriyetinden rahatsız olmuyorlar devletten rahatsız değiller(son dönemden bahsediyorum eskiden tabiki şikayetçiler)hep beraber kardeşçe barış içinde yaşamak istiyorlar.siz biz nasıl pkk dan rahatsızsak aşırı türk milliyetçilerinden şikayetçi onlarda.
    3-5 çapulcu bunlar diye düşünüyorsanız acaip yanılıyorsunuz 3-5 kişi olsaydı bdp yüzde 70 ler ile belediye almazdı kürtlerin yoğun olduğu şehirlerde.kendimizi kandırmayalım artık.bu insanalrın çoğunun birleştiği nokta aynı kimi bizdeki bazı kesim gibi asalırz keseriz kanlı da olsa olur diyor benim de konuştuğum türden insanların çoğunluğu barışla konuşarak anlaşarak bitsin bu iş istiyor.

Kusura bakma arkadaş biz Türk milleti olarak bu vatan uğrunda ölen askerlerimizin canlarını alanlarla işbirliği yapmayız.bu vatan atatürk ve silah arkadaşları tarafından kurulmuştur.gerekirse kanımızı yine akıtırız,doğuda yapılan kutlamalarda görüyoruz birtek türk bayrağı açan yok,sizin gini 3kuruşluk insanların kör düşünceleri yüzünden bu toprakrda başka bir devlet kurulmaya çalışılıyor,bu ülkede başka bir devlet kurulamaz.senin karaktersiz başbakanın Bob projesinin eşbaşkanı,şehidimize kelle Apo'ya sayın diyecek kadar saygısız biridir,

• quote:

quote:

quote:

beni kastediyorsan ben girmedim gayrimeşru çocuk muhabbetine.beni ilgilendiren birşey değil de adam sorguladım yok öyle biri demiş merak ettim ver link sorgulayayım dedim hala bekliyorum o linki...

Özür dileyerek söylüyorum geri tek tek dönmeye üşendiğim için soruyorum bu sansür hakkındaki düşüncenizi söyleyebilir misiniz.

defalarca yazdım gene yazayım,tümden kapatılmaya bende desteklemiyorum ama amerika ingiltere almanya gibi ülkeler içeriği sil yoksa kapatırım dediğinde twitter facebook vs içeriği anında siliyorsa benim devletim de bu tür istekl başvurduğunda twitter içeriği silecek.bırak silmek konuşmaya kaale almaya bile tenezzül etmiyorsa kusura bakmayın da bende onu kaale almam o saatten sonra.çat kapatırım.yok öyle hem bi kamyon para kazanacaksın o kadar üzerimden hemde beni mahkememi kaale almayacaksın.

Ne güzel yazmışsınız ama işin komik tarafı sayfa uzantılarını kapatabiliyorken neden tümden kapatırsın sen bunun için bir kurum kurduysan madem o kurumdakiler yatacak ticari siteler kendisi yapacak bu işi neden kurdun o kurumu değil mi ama?

Ayrıca Almanyanın her "kaka almanya" yazan hesabı kapattığını düşünmüyorsunuzdur umarım.

• anadolulu1 kullanıcısına yanıt
    hala sacmalamaya devam. HERKES İDDİASİYLA YARGİLANİR. MASUM MUSLUMANİ OYNAYİP KURANA HAKARET EDENLER AKPLİ. SEN BUNA GİKİNİ CİKARMİYORSAN KİMSENİN DE HAKARETİNE GİK CİKARAMAZSİN. Anlaman icin daha ne yapalim soyle. Ben cemaatten degilim zaten o beni ilgilendirmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kur@mci -- 26 Mart 2014; 18:01:24 >
    işte klasik hede hödö.bu kafa bizi hiçbiryere getirmedi getirmeyecek.atatürk ve silah arkadaşlarının cepheye sürdüğü insanlar kimdi uzaydan mı getirdiler bunları?diyarbakırlısı izmirlisi vanlısı mardinlisi trabzonlusu hepsi beraber omuz omuza savaştı.savaşırken kimse birbirine sen türksün sen kürtsün demedi,vatan dedi.şimdi sen çıkıp bunları yoksay inkar et ondan sonra niye isyan ediyorlar.dediğim gibi bu pkklılarla bu zihniyeti koyacaksın bi meydana lan ne dediniz varsa halledin diceksin kapıyı kilitleyip atacaksın denize anahtarı.

quote:

quote:

bende onu kaale almam o saatten sonra.çat kapatırım.

kapattıgını zannedersin Herkes girmeye devam eder hatta girmeyen insanların bile dikkatini çekip daha çok kişi girer.. Birde tüm dünyaya alay konusu olursun.. kafasına kuşlar pislemiş tayyip resimleri ile dolar avrupa gazeteleri... (gerçektir bu) Yıl 2014 , ülke yönetmeyi bırakıp kadınlardan bilgisayara kadar herşeyi kapamaya , karartmaya çalışırsın.. Bunların hesabı çok güzel sorulur hiç merak etmesin kimse..
    Z97-PRO(Wi-Fi ac)-Intel i7 4790k-(4x4) 16gb RIPJAWS DDR3 1600-MSI Geforce GTX1080-Seasonic 850W-XSPC RAYSTORM 750 AX240 SIVI SOĞUTMA-COOLER MASTER HAF X942-Creative Sound Blaster ZX-CERATİVE THX 550 - Logitech Z-5500-RAZER MAMBA TOURNAMENT EDİTİON-RAZER BLACKWİDOW CHROMA KEYBOARD-RAZER FİREFLY-LOGİTECH DRİVİNG FORCE GT-Dell S2716DG 27" 1ms 144Hz QHD G-Sync-Samsung UE-65RU7400 4K QLED-PIONEER VSX 921 AVR-JAMO S426HCS5B-Pure Acoustics RB 1200-ZİDOO Z10 4K Media Player-DIGITURK-SAMSUNG GALAXY NOTE 8-R56 N18 Mini Cooper S

• Sıcak para ile yönetiliyoruz.
    Kazandığımızdan çok harcıyoruz.
    Fed'in bütçesi 600 milyar dolardan 4 trilyon dolara çıktı para bollaştı.
    Hala bazı kafalar bu ülkeyi gelişti zannediyor zeka yerlerde işsiz herkes atıyor tutuyor maşallah
    Kalifiyesiz işsizler başımıza profesör kesildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmettr06 -- 26 Mart 2014; 18:04:43 >

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kur@mci

ben ne cemaatten? sen once kendi savundugun pislige bak. kendinle celisme, bi tutarli ol, biraz omurgali ol.

KOÇUM HANİ KURAN A HAKARET DEDİN
    EKLEDİM BEN OMURGALIYIM SEN BİR ÖZÜRÜ BİLE BECEREMİYORSUN

SORSAYDIN PEYGAMBERE DİYE ONUDA YAZARDIM BEN DİK DURMAYI SEVERİM
    Önder Sav'ın İslam'a hakareti onaylandı
    CHP’nin ağır topu Önder Sav’ın İslam’a, Hazreti Peygamber’e ve hac ibadetine hakaretlerinden dolayı aldığı mahkumiyet, Yargıtay tarafından onanarak kesinleşti. Kararda Sav'ın hakareti için şu yorumu yapıldı:
    http://www.haber7.com/siyaset/haber/577121-onder-savin-islama-hakareti-onaylandi

Senin inandığın dine inanmıyorum ve senin varlığını iddaa ettiğin peygambere de saygılı demeyi reddediyorum şimdi ben senin inancına hakaret mi ettim.Ayrıca bence bir taşın etrafında insanlar boş boş dönüyor.

Hayır bunları gülerek hakaret amaçlı yazmıyorum bana göre bunlar böyle sende benim inandığım çorap canavarı hakkında bunları yazabilirsin senin görüşün olduğu içinde bir şey diyemem.

ZATEN İNANSAYDIN KENDİMDEN ŞÜPHE EDERDİM BU İŞTE BİR YANLIŞLIK VAR DİYE YA O BOZUK YA BEN DERDİM YARABBİ

• 1mpossible kullanıcısına yanıt
    ya adamin kendi partisi bakara makara diye hakaret etmis. ona sesini cikardigi yok ama cemaat soyle chp boyle deyip duruyor. tek yaptigi da tencere dibin kara seninki benimkinden kara demek gibi bir sey.

Orijinalden alıntı: ibrhmky

quote:

Orijinalden alıntı: Masiva95

quote:

quote:

quote:

quote:

Insanları hor görmek, kutuplaştırmak en sevmediğim şey aslında ama bu yanılgıya eline bi kitap alıp kendini âlim sanmalardan kaynaklanıyor. Halkı ötekileştiren, ayıran ve inanmadığınız yolsuzluklara (ki benim bile inanmak istemediğim) imza atmış ülke kurucusuna Ayyaş diyen ama sözde ayılarımız kafayla onu yönetemeyen bi hükümet var. Biz görmedik hocam eskiden var olan yoksullukları.Çoğu bilmez ama ben okudum.10 kuruş ucuza ekmek almak için sabahın 5 inde girilen kuyrukları okudum.O amcanın yaşadığı çocuğunu kaybetmesini ben bizzat dedemden dinledim.2 çocuğunu kaybetti.2 amcam olucaktı belki de. Şimdi etraf bolluk icinde gözüküyor. Hocam belki eskiyi görmedik ama başımıza neler gelebileceğini görebiliyoruz. Şuan bolluklar hani şu Globolleşen dünya olayı var liberal ekonomiye geniş sayesinde var oldu.İnsanların karneyle alabildiği ekmek paran doğrultusunda arttı.Ama bunlar AKP sayesinde değil.Değişen dünya şartları sağladı.Bu sanki biz 2002 den önce g.tümüzde yaprak elimizde mızraklar geziyoruz muhabbetine çıkar.Göz göstere göstere Atatürk Orman Çiftliğine Başbakanlık konutu yaptırdı.erbakanın Menderes'in yapamadığı yapıyor.bu ülkede laiklik ordu tarafından korunurdu.orduyu elimine ettiler.Biliyorlardı.Tamam biz hiç darbe görmedik.Emin olun sizin kaygınızı az çok paylaşabiliyorum.üzerinde Amerikan bayraklı tişörtle yankee go home diyen arkadaşları gördüğümde nasıl kırılmıştım.Ama bu başbakanın ve diğerlerinin uyguladıkları ülke çıkarına ters ve reklamdan ibaret politikalar üzerine yaptıkları defalarca kanıtlanan(ama siz buna ihtimal vermezseniz gözünüzle görseniz dahi inanmayacaksınız haliylen) bir aile var.Kişilere hakaret etmekten çekinmeyen köylüye ananı da al git diyebilen bi kişiliğe sahip.Pamuk ipliğine bağlı ekonomimize bakın.Devlet büyümüyor,halkın alım gücü artmıyor sadece yatırımcıların ciroları artıyor o da ülke gelişiyor imajını veriyor.bu hayatı boyunca uçağa binemeyecek olan insanların havalimanlarının açılışını ölümüne alkışlamasına benziyor.asgari ücret açlık sınırının altında.sizin durumunuz şuanki sistemde iyi belki de ama bu ülkede işsiz milyonlar Sigortasız iş güvencesi olmayan daha çok milyonlar var.Hakkını işten atılma korkusuyla arayamayan sindirilmiş insanlar.bu CHP yada Amerika'nın kurduğu diğer milliyetçi partilerle olacak bir şey değil. Bu sistemin yanlışlığı. Polise taş atmayı bırakın milletvekilinin oğlu iki tartaklandığında bu halk polislere destek için eylem yapmıştı ama polis şimdi hükümet uşaklığjndan başka ne yapıyor? Bu şunu gösterir polisin kendi iradesi yoktur.Devlet memurları sendikasızsa hükümeti desteklerler.lastik yakmalar molotoflar... Polis Doğu'da yapmazsınız aynısını gider izmirde istanbulda 20 kg zırhın icinden çocuğu yaşındaki gençleri joplar. Biz polise taş atan değil o taş atılmasını icine sinmese de hükümetin bu tür eylemleri hakkettiğini düşündüğümüz için ses etmeyenleriz.bu sistem değişmeden ne asgari ücret yükselir(alım gücünden bahsediyorum) ne yaşam standartları.Açıkçası bu saatten sonra istediğinize oy verin.Ben o kadar siyasi tarih savaşlar devrimler okudum şunu biliyorum.Zincirlerine aşık olmuş insanlara özgürlük veremezsiniz.Hepiniz kredi kartlarınızla bağlısınız.bankalar olmayan para ile sizi kendilerine borçlu çıkarırlar.şöyle söyleyeyim eğer bütün insanlar bankadaki paralarını çekmeye kalkarsa bankaların bunu karşılayabilecek mevduatı yoktur. Siz kend kendiniz bitirirken o sizi harcar. Komünizmin adını duyuncada allahsızlar diyip bağırmaya başlıyorsunuz maalesef.biz bankaları YIKMAK istiyoruz diyoruz.ama karşımıza dini parayı ve kara propagandayı çıkarıp hem halkı hemde bütün dünyayı karşımıza seriyorlar.ne diyelim biz size.din ile sizi kandırıyorlar bize destek verin mi? Ben ne Stalin'i ne de başka bir kimseyi savunuyorum.emin olun zerre umrunda değil.haber kanallarını açtıkta lanet okuyorum yazdıkça da kusasım geliyor zaten. İstediğinize oy verin bi Atatürk falan çıkar diye boşa beklemeyin cinsel olarak bastırılmış k.sins tarafından eğitilmiş klavye berelilerden bi cacık olmaz.pazardan pazara banyo yapan adama ne siyasi bilinci vatandaş bilincini veremiyorum. Yeter valla para kazanır kazanmaz gidicem şu memleketten.çok büyükse Allahınız, gücü yetiyorsa kurtarsın bu ..k çuvalından sizi...kızıcaksınız ama objektif olun bi bakın dünyaya belki biraz benim gibi görebilirsiniz.egodan değil diğer komünistlerin hepsi de bn gibi değil.ama bizim yaptığınız öz eleştirinin 10 da birini hiç bir cenah yapmaz ya ona yanarım. Konu twitterdı demi? Twitteri kapat yenisini buluruz; durdurabilir misiniz sanıyonuz hakikaten mantıklı şeylerle güldürün ya...

İyi hoş tamam dünya globalleşti ve kendiliğinden oldu diyelim. Peki Türkiye'nin kuruluşundan itibaren ki 10 15 yılda yaşanan gelişmeleri ilerlemeyi nasıl açıklayacaksın?

Dünya yoksulluktan kırılıyordu o devirde. Biz ise yükseliyorduk.

Her devirde dünyadan etkilenmedik.

Gelelim 60 darbesinden sonraki Türkiye'ye.

O yıllar Amerikanın zirveye yaklaştığı yıllardı. Dünyada her alanda bir yarış söz konusydu Sovyet Rusya ile. Temelleri o yıllarda atılmış yani bu çekişmenin.

Dünya hiç olmadığı kadar ilerlemiş globalleşmiş.

Peki Türkiye'de nolmuş? Darbeler, yoksulluk, halk bir lokma ekmeğe muhtaç kalmış.

Bu süreç Özal dönemine kadar devam etmiş.

Sonra yine bir kalkınma sürecine girmiş ülke. Dünyada nolmuş peki? Malum soğuk savaş dönemi.

Özaldan sonra yine karanlık dönemler..

2001 krizi bu karanlık dönemlerin patlak verdiği noktadır zaten.

Bitmiş durumda bir ülke var, batık bankalar, mağdurlar..

Düyada bir kriz söz konusu değil ama bu dönemde. Bizim kendi içimizdeki olaylardan kaynaklanıyor.

Evet gelelim 2002 ye. Malum seçimlerden sonra enkazı devralan bir hükümet var.

2008 yılına kadar aynı ilk 15 yılda olduğu gibi inanılmaz bir kalkınma söz konusu.

Peki dünya ne alemde? Krizle boğuşuyor ve batmaz denilen köklü güvenilir bankalar iflas ediyor.

Bizde ise bir iki dalgalanma mevcut yalnızca. Teğet geçti lafıda bu dönemde söylendi.

Şu anda dünyada krizin etkileri sürmekte ama ülkede büyüme az çok devam ediyor.

Tüm bunlar ortadayken kalkmış bunların yaptığı bir şey yok dünya büyüdü ondan diyorsun.

Komik yani ne diyim.

Teğet geçti derken ciddi misin hocam? Yoksulluk sınırının altında asgari ücretle neyin gelişmişliğinden bahsediyorsunuz? En çok yükselen ekonomide asgari ücrete bir simit zammı yapan Hükümet'ten ne beklenir? 800 lirada iyi para diyip yolsuzluklara boğulan bir maliye Bakanı varken? Boş tabağa şükreden zihniyet ve karnı tok olanlar için asgari ücretin anlamı da asgari düzeyde...

Diğer ülkelerin etkilenme düzeyi bizimkinden çok çok fazlaydı. Teğet geçti demek bunu anlatıyor.

Asgari ücreti arttırmakla olmuyor. Üretim lazım bu ülkeye. Sadece kendi cebini düşünen halkı nasıl soyarız diye düşünen büyük holding sahipleriyle olmuyor bu.

Zaten asgari ücret artışına da karşı bunlar.

Ve 2002 deki asgari ücretle kaç ekmek alıyordun şimdi kaç ekmek alıyorsun buna bakarsan farkı görürsün.

Ilk yazımda asgar ücretin yanında alım gücü demenin sahibi buydu zaten.Aynı muhabbet halkın alım gücü diğer ülkelerde 20 idi 15 e düştü bizde 4 tü 2 ye düştü.buna seviniyorsan bir şey demicem artık.milli gelir şu kadar deniyor vatandaş benim öyle bi paradan haberim yok gözüyle bakıyor.ne demeli?

Düşmedi arttı diyorum ben. 1 se en az 3 e çıktı alım gücü.

Gelir artınca eline geçen para artacak diye bir şey yok. Bu devletin eline vergilerden geçen para sonuçta.

Bizim ihracatımız ve üretimimiz azdı geçmişe göre, bu artınca gelirde buna paralel olarak arttı.

Senin eline geçen para artmaz belki ama ülkenin istikrarı sayesinde alım gücün artar. Enflasyon düşük seyreder. Yerli malı üretimi artar ve aynı ürünü daha ucuza alırsın.

Ekonomik krizde nasıl olur da ekonomimizin büyüdüğünden bahsedebilirsiniz? Çoğu şirket çalışanların sigorta primlerini dahi geç yatırdı.Maaşlarını 3 ay 4 ay azar azar ödeyenler oldu.Çevremde birçok kişinin ailesinden ve tanıdıkları da aynı şekilde muzdaripti.Babam dahi bu gecikmelerden oldukça nasibini aldı. Acaba hangi artan alım gücünden bahsediyorsunuz?Yerli malı üretimin artması?Samanı İTHAL ediyoruz.Kurbanlık hayvanları İTHAL ediyoruz.Uçak koltuğu yaptığımız için çığır mı açmış olduk Allah aşkına? Olaylara bir de asgari ücretle çalışan insanların gözünden bakmaya çalışsanız?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne güzel yazmışsınız ama işin komik tarafı sayfa uzantılarını kapatabiliyorken neden tümden kapatırsın sen bunun için bir kurum kurduysan madem o kurumdakiler yatacak ticari siteler kendisi yapacak bu işi neden kurdun o kurumu değil mi ama?

Ayrıca Almanyanın her "kaka almanya" yazan hesabı kapattığını düşünmüyorsunuzdur umarım.

almanyada böyle kaset maset dinleme diye dedikodu çıksa o adamlar anında istifayı basarlar ne kapatması ne engellemesi... Birkere insan yapmamış olsa bile gururu şerefi için istifayı basar.Bunlarda oda yok.Japonyada bir ilk okulda süt zehirleme vakası oldu 3-4 öğrenci hastanelik oldu , eğitim bakanı anında istifayı bastı , tv lerde ekranda eğilerek ailelerden özür diledi ağlamıştı galiba bide tam hatırlamıyorum.Bizimkiler ise heyyy yavrum heyyy neyse

• Lan hangi Fransa İngiltere kapatmış bana göstersenize , o hepinizin verdiğ Vikipedi linkinde aktif olarak Çin , Kuzey Kore , Suudi Arabistan ve Türkiye kapatıldı yazıyor .

Ne Fransa - İngiltere'ymiş arkadaş ya . Sansürü destekleyen beyinler yanmış vallahi bu kadar kerizlik olmaz , olamaz .

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kur@mci

ben ne cemaatten? sen once kendi savundugun pislige bak. kendinle celisme, bi tutarli ol, biraz omurgali ol.

KOÇUM HANİ KURAN A HAKARET DEDİN
    EKLEDİM BEN OMURGALIYIM SEN BİR ÖZÜRÜ BİLE BECEREMİYORSUN

SORSAYDIN PEYGAMBERE DİYE ONUDA YAZARDIM BEN DİK DURMAYI SEVERİM
    Önder Sav'ın İslam'a hakareti onaylandı
    CHP’nin ağır topu Önder Sav’ın İslam’a, Hazreti Peygamber’e ve hac ibadetine hakaretlerinden dolayı aldığı mahkumiyet, Yargıtay tarafından onanarak kesinleşti. Kararda Sav'ın hakareti için şu yorumu yapıldı:
    http://www.haber7.com/siyaset/haber/577121-onder-savin-islama-hakareti-onaylandi

Senin inandığın dine inanmıyorum ve senin varlığını iddaa ettiğin peygambere de saygılı demeyi reddediyorum şimdi ben senin inancına hakaret mi ettim.Ayrıca bence bir taşın etrafında insanlar boş boş dönüyor.

Hayır bunları gülerek hakaret amaçlı yazmıyorum bana göre bunlar böyle sende benim inandığım çorap canavarı hakkında bunları yazabilirsin senin görüşün olduğu içinde bir şey diyemem.

ZATEN İNANSAYDIN KENDİMDEN ŞÜPHE EDERDİM BU İŞTE BİR YANLIŞLIK VAR DİYE YA O BOZUK YA BEN DERDİM YARABBİ

Teşekkür ederim ama aynı yaratıcı yarattı beni de yoksa onda mı bir yanlışlık var ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşım ben mi anlatamıyorum yoksa siz işinize gelmediği için anlamıyor numarasımı yapıyorsunuz?mahkeme kararı var mağdur insanlar var twitter bana ne ya ne silcem bile demiyor,seni tınlamıyor bile."twitter türk kullanıcılarının gizlilik haklarını savunmaya devam edecektir."ne hakkı ulan bu insanlar sahte hesaplar yüzünden karısının çoluğunun çocuğunun yüzüne bakamayacak hale gelmiş bu adamın kadının bir hakkı gizliliği yok mu?dalga geçer gibi birde bunu yazıyor.
    içerik uzantı kaldırma gibi bir şansın yokki senin veriler adamların serverlarında.ama amerika almanya ingiltere sil yoksa kapatırım dedim çat anında yok o içerikler..biz niye yapamıyoruz arkadaşım bunu?ben çatlıycam size laf anlatmaya çalışana kadar ya.boşuna türkmüsün kardeş demiyoa adamlar yabancı sitelerdeysen..

• 
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.