Şimdi Ara

Twitter'ın Engellenmesi [YARARLI SANSÜRÜ DESTEKLiYORUM](Nikinizi PM Atın) (238. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.184
Cevap
16
Favori
145.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tnevel92

Er yada geç ne halt olduğu kanıtlanacak
     Twitter'ın Engellenmesi [YARARLI SANSÜRÜ DESTEKLiYORUM](Nikinizi PM Atın) Twitter'ın Engellenmesi [YARARLI SANSÜRÜ DESTEKLiYORUM](Nikinizi PM Atın)

nokta :)

• quote:

Orijinalden alıntı: anadolulu1
    BU GÜN EZAN DÜŞMANI KURAN YAKAN DİNE KİTABA PEYGAMBERE KÜFREDEN ALLAH A KÜFÜRLER EDEN POLİSE TAŞ ATAN OTOBÜSLERİ DÜKKANLARI SERAP KIZLARI İNSANLARI YAKAN YIKAN VATAN HAİNLERİ BÖLÜCÜLERLE TAKSİMDE ORTAK PANKART AÇANLARLA BIRAK BÖLMEYİ YIKMAYI DÜŞÜNENLER E AYNI KABIN AYNI KEFEDE GÖRMEK TÜM SAĞ DUYULU İNSANLARI KIZDIR DI

Bu nasıl bir kafa yapısı nasıl bir düşünce tarzı? Neye dayanarak bu şekilde insanları itham edebiliyorsun? Ayıp arkadaş... Nasıl bir dolduruşa geldiyseniz, anlamak mümkün değil... En yakın arkadaşlarım ağır akp'li veya ağır ülkücü, sosyalist veya bdpli... Kısaca her kesimden iyi anlaştığım dostlarım var. Sevdiğim de insanlar günlük hayatta... Ancak hiçbirinin ağzından bu şekilde laflar duymadım... Böyle bir genellemeyi nasıl yapabiliyorsun, neye dayanarak?

• CarlBenz kullanıcısına yanıt
    abi yanlış anlamayın da harbiden bu kadar safmısınız siz?terörist başının kendi kendine veya karşısındaki biriyle olan görüşmesi doğru bile olsa bize ne bundan?elindeki delil ne erdoğan ile bu konuların konuşulduğu?veya nalattığı şeylerin doğruluğu?arkadaş ne verseler zıplıyorsunuz üzerine ya biraz geri çekin kendinizi sorgulayın artık ya...
    Kanıt nerede biliyormusun ? Bugün git güney doğu'ya, doğu anadolu'ya senin dilini konuşan adam kalmayacak yakında.
    Orayı başka bir devlet yaptılar.
    Sen hala at gözlükleri ile bak olaylara, kendimizi sorguluyoruz ki artık YETER diyoruz.
    Ama siz, hala bu adamın peşinden gidiyorsunuz, bence siz kendiniz bir sorgulayın.
    Daha ne olsun, adam diyor ben TAYYİB'e emri veriyorum UYGULUYOR.
    Sen hala diyorsun kanıt, 30 bin şehit içinde bir akraban kardeşin olsa, bugün bu konuşmaları yapabilecekmiydin ?
    O zamanda tayyibe böyle tapacakmıydın ?
    Bunları sor kendine bence, BANA DOKUNMAYAN YILAN BİN YAŞASIN hesabı ile yaşanmaz.
    Gelir birgün o yılan sanada dokunur.
    Neyse si oy vermeye devam edin bu yazdıklarımada montaj dersiniz.
    Bu arada o bayrağı profilinden çıkarda, oy verdigin adam ülkeyi böldügünü bu kadar açık'ken yalanlayıp destekliyorsun.
    Yazık.

ŞAMPİYONLUK ŞARKISI BÖYLE YARIM KALMAYACAK,O KUPA BİR GÜN ELLERİNİZ DE KALKACAK!

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

Orijinalden alıntı: xtr3ams

terörist başı kimki onun lafıyla gaza geliyosunuz diyorsun da , bu ülke pkklıların ifadeleriyle askerlerin tutuklanmasına şahit oldu çok kısa bir süre önce, siz onların sözüyle ordumuzun generallerini hapise atarken kim ki bunlar demiyorsunuz biz mi diyeceğiz?

güzelim bak basit bir soru sordum.şu yazılanların direkt olarak erdoğan ve akp ile alakası ne?teröristbaşının söylediğine mi inanıyorsun başbakanın söylediğine mi?iyi düşün şimdi öyle cevap ver...

Başbakan bu İmralıdaki eşkiya ile çözüm süreci yapmadımı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lee-on!

quote:

BU GÜN EZAN DÜŞMANI KURAN YAKAN DİNE KİTABA PEYGAMBERE KÜFREDEN ALLAH A KÜFÜRLER EDEN POLİSE TAŞ ATAN OTOBÜSLERİ DÜKKANLARI SERAP KIZLARI İNSANLARI YAKAN YIKAN VATAN HAİNLERİ BÖLÜCÜLERLE TAKSİMDE ORTAK PANKART AÇANLARLA BIRAK BÖLMEYİ YIKMAYI DÜŞÜNENLER E AYNI KABIN AYNI KEFEDE GÖRMEK TÜM SAĞ DUYULU İNSANLARI KIZDIR DI

Bu nasıl bir kafa yapısı nasıl bir düşünce tarzı? Neye dayanarak bu şekilde insanları itham edebiliyorsun? Ayıp arkadaş... Nasıl bir dolduruşa geldiyseniz, anlamak mümkün değil... En yakın arkadaşlarım ağır akp'li veya ağır ülkücü, sosyalist veya bdpli... Kısaca her kesimden iyi anlaştığım dostlarım var. Sevdiğim de insanlar günlük hayatta... Ancak hiçbirinin ağzından bu şekilde laflar duymadım... Böyle bir genellemeyi nasıl yapabiliyorsun, neye dayanarak?

K KILIÇTAROĞLUNUN MEŞHUR PARMAĞINA BAKARAK VE DE ESKİ ÜLKÜ CÜ MANSURUN HALİNE BAKARAK YALAN MI YAZDIKLARIM EN UFAK YALANIM DA DİLİMİ KESERİM

• quote:

Orijinalden alıntı: user name

Twitter'ın Engellenmesi [YARARLI SANSÜRÜ DESTEKLiYORUM](Nikinizi PM Atın)

Muhammed ölene dek kendi sözlerinin bir yerlere yazılmasını istememiştir. Ebubekir, Muhammed'in ölümünden sonra sahabelerle birlikte Muhammed'in kanunlarını şekillendirerek kitap haline getirmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur89tr -- 26 Mart 2014; 17:14:49 >

Tvlerde +18 işaretleri uygulanmaya başlandı ve bunun anlamı o yaş kesimine uygun olmayan içerik var demek programda şimdi bizde nasıl hem +18 diyor hem içeriği sansürlüyor filmleri kesiyor şimdi bu ne kafası
    Sen işareti koy gerisine karışma gerisi ailenin evdekilerin işi ha sen evdekilere güvenmiyorsun işaretin yanında alkol sigara küfür şiddet sahnelerini kesiyorsun böyle manyaklık acaba hangi ülkede var bir bakın

Diğer ülkeler +18 +15 koyar herşeyi yayınlar bizde daha ne yaptığını bilmeyen bir tutum var buda ülkedeki eğitimsizlikten geliyor

Gelelim bu twitter yasağına şimdi içindeki içerik yüzünden böyle bir kapama olamaz o içeriği yayan kişi istenilse bulunur ama uğraşılmak istenmediğinden ve işlerine böyle geldiğinden ne yapalım kapatalım diyorlar yapmayın arkadaşlar böyle bir başlık olmamış yararlı sansür yoktur zararlı şeyleri denetlersin yada dediğim gibi yaş sınırı koyarsın insanlara bırakırsın ülkede seçme diye bir hak kalmadı belirlenenlere göre yaşıyoruz izliyoruz duyuyor okuyoruz bunu durdurmamız lazım
    Obscure Disorder | This World Eating Me Inside Life has betrayed me once again, I accept that some things will never change... Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control?.... | Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ

• quote:

Orijinalden alıntı: aykutx

quote:

quote:

Ya sen ne diyon değişik kendi kendini 1 cümle sonra bozuyor Mansur Yavaş Mhp den Chp ye geçti diye ihanet etmiş oluyorsa, sen devsoldan hüloğcu olunca ne oluyorsun?

MHP DE DAVA KUTSALDIR DEV SOL DA FİKİRLER VE DÜŞÜNCELER
    BAK SANA NE ANLATAYIM TABİİİ O ZEKAYA SAHİPSEN
    BEN DEVRİMCİ İKEN KAHROLSUN FAŞİZM KAHROLSUN EMPERYALİZM KAHROLSUN KAPİTALİZM HALKLARA ÖZGÜRLÜK TEK YOL DEVRİM KAHROLSUN CUNTA İMF DEFOL KATİL AMERİKA DEFOL DER YAZI YAZARDIK BUNLAR BİZİM FİKİR VE DÜŞÜNCELERİMİZ İDİ VS VS
    ŞİMDİ GELELİM SADETE
    DEVRAN DÖNDÜ 1986 DAN SONRA BAKTIM BU YAZI YAZDIĞIM UĞRUNA KURŞUN SIKTIĞIM MAMAKTA YATTIĞIM FİKİRLERİN SAHİBİ MEĞER AKPARTİ VE TAYYİP ERDOĞAN İMİŞ NASIL MI
    ORDU GÖREVE DEDİNİZ MAHİRİ DENİZİ YUSUFU İNANI KAYPAKKAYAYI KATLEDENLER LE BİR OLUP İHANET ETTİNİZ BU CUNTADAN HESABI AKPARTİ SORDU ANLADINMI BENİM KAHROLSUN CUNTA DİYE PANKART ASARKEN YAKLANIP MAMAKTA YEDİĞİM SOPANIN HESABINI KİMLER SORDU
    KAHROLSUN KAPİTALİZM EMPERYALİZM DEDİK GİTTİNİZ KOÇ LARDAN DOĞANLARDAN ECZACI BAŞINDAN SABANCILARDAN BOYNERDEN BİZİM 80 DE KÜFRETTİĞİMİZ KAPİTALİSTLER LE KOL KOLA OLDUNUZ
    ALMANYALARA GİTTİNİZ EMPERYALİST ÜLKELERE ŞİKAYET ETTİNİZ
    İMF DEFOL YAZDIK DOĞMAMIŞ ÇOCUĞUN İMF YE BORCU VARDI AKPARTİ SİLDİ SÜPÜRDÜ
    HALK LARA ÖZGÜRLÜK DEDİK 80 LERDE HASTANELER BİRLEŞMEZ DEDİLER ÜNV KAMUYA BU BAŞI KAPALI GERÇEK HALKI KABULLENEMEDİ SENİN BU ADI HALK ÇI OLAN ELİT İNSANLAR VARYA BİZLERİ KENDİ HASTANELERİNE BİLE ALMADILAR HANİ NERE KALDI HALK LARA ÖZGÜRLÜK
    O HALKA BİDON KAFALI ÖKÜZ ANADOLULU GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAM DAĞDAKİ ÇOBAN HÜLOĞĞ CAHİLL SALAK VS VS NEREDE KALDI GERİDE KALANLAR KİM CABA 1980 DE KUKLASI OLDUĞUMUZ AAA BABALARIN ANKARADA YAŞAYAN KAPİTALİST LERİN ÇANKAYA DA OLUPTA CHP PARTİSİNİN YILLARCA ORADA OLMASI BİR ŞEYLER ANLATIYOR
    TEK YOL DEVRİ DERKEN YOLU ASLANLI YOLDAN İBARET SANDINIZ NE YOL BARAJ HIZLI TREN METRO BARAJ HAVA ALANLARI HASTANELER SAYMAKLA BİTİREMEM ANLA BENİM ELEMAN VARDI DİYARBAKIRLI ANASINI GÖRMEYE UÇAKLA GİDİYOR OTOBÜSTEN UCUZ
    KAHROLSUN AMERİKA DERKEN IRAKA YOLVERMEMENİN DAHA KIÇINDAN ACISI ÇIKMADI ABD NİN DE BİR ŞAMAR DA BEBESİ İSRAİLE VURDU EN BÜYÜK DEVRİMCİ ERDOĞAN ANLADIN MI ŞİMDİ FİKİRLER İLE DÖNME HÜLOĞĞĞLAR ARASIN DAKİ FARKI BEN DÜN NE İSEM O OLDUM VE OLURUM BU GÜN ALLAH KURAN A DİNE PEYGAMBERE KÜFÜR EDENLER LE BAYRAK YAKANLARLA POLİSE TAŞ ATIP KURŞUN SIKANLAR LA TAKSİMDE PKK İLE BAYRAK AÇANLAR AL AYNI HAVUZA GİREN MHP YE ACIYORUM RAHMETLİ TÜRKEŞ GÖRMESİN KEMİKLERİ SIZLAR

Sen tam bir klinik vakasın

Not: bunu bir dr. olarak söylüyorum.

al bu da reçeten bu kıyağımı da unutma.

Rp

1) Seroquel 100mg. tablet DIB(bir)

S: 2x1 tok

NE OLDU HOCA ŞİŞTİN Mİ BİR TANE YALANIMI BUL DİLİMİ KESERİM SENİN GİBİ KENDİNİ ALİM SANAN LARA DERS VERİRİM SEN BANA İLAÇ VERECEĞİNE ZATEN EPEY İÇİYORUM BİRAZ BALIK YE BEYNİN GELİŞİR

• quote:

Orijinalden alıntı: Devian

quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

quote:

fark orta da

o gençlerin eline bu ülkeyi ver. şahlanırlar
    bak bakalım birkaç ay sonra ülkede para kalmış mı
    ne para ne akıl ne namus ne haysiyet ne insanlık ne hayvanlık... hayvanlık bile kalmaz, hayvanlık bile iyi olur bunların akıllarıyla yönetilecek bir kurumdan.

dimi dünyanın en güzel ülkelerini , en yaşanabilen en ferah suç oranı en düşük insanların en mutlu oldugu ülkeleri (isviçre-isveç-avustralya-fransa vs) bunları hep elinde kuran olan içki içmeyen sakallı insanlar yönetiyor. Değilmi yahu oysaki dünyanın en kötü en yaşanılmaz , suç oranı en yüksek , en mutsuz , kadınların kırbaçlandıgı (iran ırak suriye kamboçya uganda vs) bu ülkeleride athesit içki içen genç insanlar yönetiyor. Acaip haklısın valla ne dicemi bilemedim.

sağdakiler iyi ülke yönetir demedim.
    soldakiler ocağına incir ağacı diker dedim.

katılmıyorsan katılmıyorum de.
    Arabistan, iran meselesi çok farklı konular. Oraları öüslümanlar mı yönetiyor ? Suriyeyi müslümanlar mı yönetiyor ?
    HAYIR.
    Arabistan ingilizlerin yönetiminde. İran zaten din kurallarıyla değil, çoğunluğunu dinden yüzlerce yıl sonra kendi uydurdukları kurallarla yönetiliyor.
    dünyada doğru dürüst şeriat uygulanan ülke yok. doğru dürüst uygulansa din en iyi yönetimi de belirler.

isviçre-isveç insanların en mutlu olduğu ülkeler de değil bildiğim kadarıyla, en zengin olduğu ülkeler.
    ek olarak : zenginliği mutluluk sanıyorsan din seni mutlu etmez zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToggT12x -- 26 Mart 2014; 17:24:31 >

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]

• quote:

Orijinalden alıntı: CarlBenz

He sende bunu böyle kabul et, valla ben sizin gibi ak partilileri anlamıyorum.
    Herşeyi yalan sayıyorsunuz, kanıt nerede diyorsunuz.
    Kanıt nerede biliyormusun ? Bugün git güney doğu'ya, doğu anadolu'ya senin dilini konuşan adam kalmayacak yakında.
    Orayı başka bir devlet yaptılar.
    Sen hala at gözlükleri ile bak olaylara, kendimizi sorguluyoruz ki artık YETER diyoruz.
    Ama siz, hala bu adamın peşinden gidiyorsunuz, bence siz kendiniz bir sorgulayın.
    Daha ne olsun, adam diyor ben TAYYİB'e emri veriyorum UYGULUYOR.
    Sen hala diyorsun kanıt, 30 bin şehit içinde bir akraban kardeşin olsa, bugün bu konuşmaları yapabilecekmiydin ?
    O zamanda tayyibe böyle tapacakmıydın ?
    Bunları sor kendine bence, BANA DOKUNMAYAN YILAN BİN YAŞASIN hesabı ile yaşanmaz.
    Gelir birgün o yılan sanada dokunur.
    Neyse si oy vermeye devam edin bu yazdıklarımada montaj dersiniz.
    Bu arada o bayrağı profilinden çıkarda, oy verdigin adam ülkeyi böldügünü bu kadar açık'ken yalanlayıp destekliyorsun.
    Yazık.

güzelim iş icabı 3-5 ayda bir gibdiyorum ben güneydoğuya ağrıya vana mardine diyarbakıra.
    burada anlatılanlara bakarak ilk gittiğimde havada uçuşan kurşunlar devamlı patlayan bombalar falan bekliyordum baktım mardin kızıltepe diyarbakır van istanbuldaki herhangi bir ilçe gibi.türkçe konuşanı var kürtçesi arapçası. gidiyorsun selamın aleyküm diyorsun alyküm selam diyor gel buyur ediyor konuşuyorsun çayını kahveni sohbetini yapıyorsun.istanbulda hani en fazla sutanbeyli esenlerdemiyim lan ben diyorsun kendi kendine.yani size üfürenler gibi ayrı bir memleket değil oraları.son 10 sende acaip bir değişim var 2 sene oldu yaklaşık top tüfek sesi de duymuyorsun insanlar işinde gücünde alışverişinde.kimsenin de türkiyeden ayrılma diye bir merakı yok.normal halktan bahsediyorum.adamların neredeyse hepsi bdpye vermiş belediye seçimlerinde ama akpye minnettar çoğu.sadece ve sadece istedikleri tek şey adam yerine konmak aşağılanmamak dilleri dinleri özgürce yaşamak.biz türkiye cumhuriyeti vatandaşıyız ama kürtüz kimimiz arap ne yapalım abi inkar mı edelim birileri öyle istiyor diye diyorlar.baştan korka korka konuştum ulan şimdi girdik adamların arasına girmeyelim bu mevzulara başımıza iş alırız falan dedim ama gayet uygarca tartıştı konuştu anlattı bana adamlar.giderken önyargı ile gittik ya oralara ne bilelim.sizin o tvden sözcüden ulusal kanaldan seyrettiğiniz gibi değil olan biten yani..
    bu bayrağı ben gururla taşıyorum mardin de benim şehrim diyarbakır da van da.sen onları bu şekilde başkalaştırdığın ötelekileştirdin sürece senden uzaklaşır.bu kadar basit.siz bittiğiniz zaman bu kin bitecek onlar değil...kafa yapısı olarak tabi.

• Adamlar sırf Tayyip ne derse uymamız lazım mentalitesi ile özgürlük kısıtlanmasına OK diyor. Şaka gibi bir topluluk gerçekten.

Orijinalden alıntı: tnevel92

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

terörist başı kimki onun lafıyla gaza geliyosunuz diyorsun da , bu ülke pkklıların ifadeleriyle askerlerin tutuklanmasına şahit oldu çok kısa bir süre önce, siz onların sözüyle ordumuzun generallerini hapise atarken kim ki bunlar demiyorsunuz biz mi diyeceğiz?

güzelim bak basit bir soru sordum.şu yazılanların direkt olarak erdoğan ve akp ile alakası ne?teröristbaşının söylediğine mi inanıyorsun başbakanın söylediğine mi?iyi düşün şimdi öyle cevap ver...

Başbakan bu İmralıdaki eşkiya ile çözüm süreci yapmadımı

imralıdaki eşkıya ile değil oradaki tüm insanlarla çözüm süreci yapıyorsun.

• onur89tr kullanıcısına yanıt
    Hz.Muhammed kanunları diye bir şey yoktur.
    sadece söylediği sözler hadis diye adlandırılır. yaklaşık 400 yıl sonra ne kadarı sağlıklı, sahih bilinmez yazılmaya başlanmış.
    neden sağlığında yazılmasını istememiş çünkü zaten kaynak kuran'dır. peygamber de ona göre yaşamıştır yani peygamber kendi kanunları vs. diye bir yazılı belge bıraksa bu Allah korusun sanki kuran yetmiyor da rehber, yardımcı kitap diye gösterilirdi. Peygambere hürmet gerekir ama şu anda ortada dolaşan 200 binden fazla hadisin belki de yarısının yarısı bile doğru değildir o nedenle her zaman kaynak kuran olacaktır.
    Kahramansız bırakma Allah’ım!
    Bilelim hasma karşı koymasını,
    Bizi cansız bırakma Allah’ım!
  • quote:

Twitter'ı fesybuku youtube'yi geç.
    ŞUNU BİR DİNLE, EY BU ÜLKENİN VATANDAŞLARI.
    ÜLKE ELDEN GİTTİ, ADAM BİR TERÖRİST'İN DEDİKLERİNİ HARFİYEN UYGULADI.
    BUNADAMI SES KAYDI DİYECEKSİNİZ ?
    ÜLKE SATILMIŞ, AĞLAYANI YOK.
    TERÖRİST BAŞININ KÖPEGİ OLMUŞSUN, 30 BİN ŞEHİD'İN ACISI ANNELERİN YÜREKLERİNDE.
    BUDAMI MONTAJ ? HE BUDAMI ?
    BUGÜN SİZE DOKUNMAYAN AKP, YARIN DOKUNDUGUNDA AĞLARSANIZ VE YA ŞU ÜLKE ELDEN GİDERSE.
    BİLİN Kİ SEBEBP AKP'DİR.

apoyu asmayıp Türkiyeye bela olsun diye getiren kim ?

ayrıca bu ses kayıtları adamlar istedikleri yerleri seçiyorlar
    istedikleri yerleri kesiyorlar

sonrada %100 manipülasyon ile yayınlıyorlar

bu adam orada ben kralım diye konuşsa ne yazar konuşmasa ne yazar
    tahta bardak kendine altından bardağım dese ne olur demese ne olur

biz gözükene bakarız böyle uydurma manipülatif şeylere değil

herşey ortada

tüm sömürge devletleri, terör örgütleri başbakana düşman acaba neden

adam kendi yandaşlarına tabiki ben kralım diye konuşacak lol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SECourses -- 26 Mart 2014; 17:25:00 >

• 3 arkadaş var forumda takip ediyorum o kadar eminim ki Akp den para aldıklarına uzun süredir siyaset konularını takip ederim en hakiki Ak partiliyim diyen insanlar bile konuşmaktan utanırken o 3 arkadaş hala takımlarına tezahürat yapıyorlar hayırlısı.

Gitmişler gayri meşru çocuk muhabbeti yapıyorlar.İyi güzelde tatlılarım bana ne cemaat liderinden beni o mu yönetiyor velev ki yaptı sanane birader cebimden paramı almadı ya çocuğumu öldürmedi ya (!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1mpossible -- 26 Mart 2014; 17:26:59 >
  • beni kastediyorsan ben girmedim gayrimeşru çocuk muhabbetine.beni ilgilendiren birşey değil de adam sorguladım yok öyle biri demiş merak ettim ver link sorgulayayım dedim hala bekliyorum o linki...

Orijinalden alıntı: MonsterMMORPG

quote:

Twitter'ı fesybuku youtube'yi geç.
    ŞUNU BİR DİNLE, EY BU ÜLKENİN VATANDAŞLARI.
    ÜLKE ELDEN GİTTİ, ADAM BİR TERÖRİST'İN DEDİKLERİNİ HARFİYEN UYGULADI.
    BUNADAMI SES KAYDI DİYECEKSİNİZ ?
    ÜLKE SATILMIŞ, AĞLAYANI YOK.
    TERÖRİST BAŞININ KÖPEGİ OLMUŞSUN, 30 BİN ŞEHİD'İN ACISI ANNELERİN YÜREKLERİNDE.
    BUDAMI MONTAJ ? HE BUDAMI ?
    BUGÜN SİZE DOKUNMAYAN AKP, YARIN DOKUNDUGUNDA AĞLARSANIZ VE YA ŞU ÜLKE ELDEN GİDERSE.
    BİLİN Kİ SEBEBP AKP'DİR.

apoyu asmayıp Türkiyeye bela olsun diye getiren kim ?

ayrıca bu ses kayıtları adamlar istedikleri yerleri seçiyorlar
    istedikleri yerleri kesiyorlar

sonrada %100 manipülasyon ile yayınlıyorlar

bu adam orada ben kralım diye konuşsa ne yazar konuşmasa ne yazar
    tahta bardak kendine altından bardağım dese ne olur demese ne olur

biz gözükene bakarız böyle uydurma manipülatif şeylere değil

herşey ortada

tüm sömürge devletleri, terör örgütleri başbakana düşman acaba neden

adam kendi yandaşlarına tabiki ben kralım diye konuşacak lol

Allah umarım seni bulunduğun körlükten uzaklaştırır. Gerçekten ihtiyacın var.

Bu arada Başbakanı dünya da seven lider yok. Diktatörler sevilmez.

Ama sen herşeye montaj diyen birisin belli. Neyse dediğim gibi Allah akıl fikir versin. Çok ihtiyacın olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: user name

Hz.Muhammed kanunları diye bir şey yoktur.
    sadece söylediği sözler hadis diye adlandırılır. yaklaşık 400 yıl sonra ne kadarı sağlıklı, sahih bilinmez yazılmaya başlanmış.
    neden sağlığında yazılmasını istememiş çünkü zaten kaynak kuran'dır. peygamber de ona göre yaşamıştır yani peygamber kendi kanunları vs. diye bir yazılı belge bıraksa bu Allah korusun sanki kuran yetmiyor da rehber, yardımcı kitap diye gösterilirdi. Peygambere hürmet gerekir ama şu anda ortada dolaşan 200 binden fazla hadisin belki de yarısının yarısı bile doğru değildir o nedenle her zaman kaynak kuran olacaktır.

Muhammed'in vahiy geldi diye adlandırdığı bütün o cümleler aynı zamanda Muhammed'in sözleridir. Kuran'ın doğru olduğuna ve bugüne kadar değişmeden korunduğuna kanıt gösterebilir misin? Şu videoyu izlemeni tavsiye ederim. Belki sana biraz yardımı dokunur.

• hatayda 300tl verilip mitinge o kadar kişi toplanmış deniyor
    işte bizim vergilerimiz nereye gidiyor görün arkadaşlar
    AMD Ryzen 7 5800x3d - Arctic Liquid Freezer II 420 aio - Asus x570 ROG Crosshair VIII Hero - Gskill 2 x 16gb 3200CL14 Ram(3800CL16) - Asus Rtx4090 TUF OC - Samsung 990 PRO 2tb m2 SSD, Samsung 980 PRO 1tb m2 SSD, 3 x Samsung 870 QVO 8tb SSD - Samsung G8 OLED Monitor - Phanteks Enthoo Pro 2 Case - Corsair AX1000 Platinum Psu - Creative Sound Blaster AE-9 Sound Card - Noctua NF-A12x25 PWM Chromax, Arctic P14 PWM PST fans, Corsair Icue Commander Core XT - Logitech G815 Tactile Keyboard - Logitech G PRO X SUPERLIGHT Mouse - ARTISAN FX HAYATEOTSU X-SOFT X-LARGE Mousepad - Sennheiser HD 800s hi fi Headphone
  • 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.