Şimdi Ara

Twitter Follow, Mention Sorunu ...???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar Kafamı karıştıran olay sanırım facebook'a olan aşinalıktan kaynaklanıyor. Benzer özellikleri aramamdan ötürü yanılgaya düşüyorum. Şimdi anladıgım kadarıyla birine özel msj yollayabilmem için karşılıklı olarak takip olayı olması lazım, onun beni followlaması benim onu followlamam gerekiyor. 1 inin öteikini takip etmesi onun ona msj atmasına yeterli değil sanıyorum. Peki eğer bu doğruysa şuna geçeyim, mention olayında ben @xyzsadsa isimli şahsı binevi etiketlemek ve onun şahsıyla ilgili ithamda bulunmak istiyorum, bunu yazınca onun duvarına direkt profiline gitmiyor sanırım ? Mentions sekmesinde mi görüyor kendisini etiketliyenleri ?

Bir diğer husus ise @abcde şahsını ne ben followladım nede o beni buna rağmen @ yapınca niçin bende ismi çıkıyor seçebiliyorum anlamıyorum ? daha önce profilini ziyaret edip followlamıstım fakat sonra unfollow yaptım hala niçin @ yapınca çıkıyor ?

Cevaplarınıza şimdiden çok tşk. ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guest222134453 -- 9 Nisan 2011; 15:02:35 >

• Konu güncel
  • Arkadaşlar Mutlaka bilen biri vardır 2 dk yardımcı olamayacak kadar vakti olmayan bir insan oldugunu forumda sanmıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guest222134453 -- 9 Nisan 2011; 15:07:11 >
  • ++++
  • +++++++
  • Arkadaşlar Çok mu zor 2 saniyenizi ayırıp forumdaşınızı aydınlatmak 1.000 küsür kullanıcı var şu bölümde Ayıp ama.
  • 2 sanıye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telegram sorunu ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: [TR] P.E.K.E.R

2 sanıye

ALLAH'ım sana geliyorum ya rabbim...İnsanlık mı senin bu yaptıgın şimdi ? Sokakta arkadaşların bekliyordur seni forumda tutmayalım hadi sen git kutu kutu penseye devam...
  • Mention sekmesinde gözüküyor bildiğim kadarıyla...
  • Mention sekmesinde gözüküyor bildiğim kadarıyla...
  • Anladım direkt olarak profiline yazdıklarımın facebook misali gitmesi olanaksız sanıyorum. ya İlla kendi yazdıgının yanındaki ok işaretine tıklayıp yorumlarda görücek yada metion sekmesinde.

Tşk. Ederim arkadaşlar saolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustHunteR

quote:

2 sanıye

ALLAH'ım sana geliyorum ya rabbim...İnsanlık mı senin bu yaptıgın şimdi ? Sokakta arkadaşların bekliyordur seni forumda tutmayalım hadi sen git kutu kutu penseye devam...

az buyumus olsan ozelden kufretmezsın moruk
  • quote:

quote:

quote:

2 sanıye

Küfür diyince milletin aklına bir bir türlü şey geliyor Dangalak Arkadaşım benim Ne dediğimi söylede O lafın sana ne denli yakıştığını hatta cuk diye nasıl oturduğunu millet de görsün

Sana az bile o laf az...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guest222134453 -- 9 Nisan 2011; 16:18:45 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2 sanıye

Küfür diyince milletin aklına bir bir türlü şey geliyor Dangalak Arkadaşım benim Ne dediğimi söylede O lafın sana ne denli yakıştığını hatta cuk diye nasıl oturduğunu millet de görsün

Sana az bile o laf az...

ısım gucum var benım 2 sn ıstedın verdık b.s.g
    daha bakmıyorum konuna

2 Saniyenizi ayırın dedim 2 saniye yazın demedim. KIT lık başa bela kardeşim Zaten B.S.G konuma bakmana gerek yok gereksiz insan

DH ya bile girmene lüzum yok Ukala tavırların burayı kirletiyor... Soru soruyorum saçma sapan ukala cevaplar veriyor densizlik değilde ne bu yaptıgın ? Hadi erkeksen cevap vermede göreyim seni :) konuyu takip etmiyormus...İçinde kalır abisi yazmada göreyim seni...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guest222134453 -- 9 Nisan 2011; 16:23:36 >

• Tartışmanız bittiyse cevap vereyim gençler.

Twitter'da kimsenin duvarı yoktur. Sadece yazdıklarının bulunduğu profil ekranı vardır. @xxx şeklindeki etiketlemede şahsın direk profiline gitmez bu. O an şahıs seni takip ediyorsa Timeline bölümünde anlık olarak bu attığın tweet'i o dahil herkes görebilir. Ama o ayrıca Mentions bölümünden kendi adı geçtiği içinde görebilir.

Takibinden çıkardığın kişiyi @ yazdıktan sonra tekrar görme olayın çerezlerden kaynaklanıyor sanıyorum. Çerezleri temizleyip ctrl+f5 yaparsan sorun kalacağını sanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCompactDisk

Tartışmanız bittiyse cevap vereyim gençler.

Twitter'da kimsenin duvarı yoktur. Sadece yazdıklarının bulunduğu profil ekranı vardır. @xxx şeklindeki etiketlemede şahsın direk profiline gitmez bu. O an şahıs seni takip ediyorsa Timeline bölümünde anlık olarak bu attığın tweet'i o dahil herkes görebilir. Ama o ayrıca Mentions bölümünden kendi adı geçtiği içinde görebilir.

Takibinden çıkardığın kişiyi @ yazdıktan sonra tekrar görme olayın çerezlerden kaynaklanıyor sanıyorum. Çerezleri temizleyip ctrl+f5 yaparsan sorun kalacağını sanmam.

Hocam alakan için tşk. ederim. Şunu anladım ben yani beni takip ediyorsa eğer metions sekmesinde gözüktüğü gibi timeline bölümünde de gözükür benim tweetim. Peki hocam karşılıklı takip yoksa ( şimdi kombinasyonlarına başlatma arkadaşım diceksin ama :) Misal ben takip ediyorum fakat o beni etmiyor benim attığım tweet :@ şeklinde onun timeline kısmında gözükmez sanırım değil mi ? yada tam tersi o beni takip ediyor ben etmiyorum benim timeline ekranımda gözükmez sanırım ?

Reply Cevap verme konusuda sanırım cvp verdiğim kullanıcının yazmış olduğu tweetin hemen yanındaki ufak ok işaretine tıklamasıyla benim cevabıma ulasması mümkün oluyor ?

Bu arada çerezleri fln silmeme rağmen unfollow yaptığım kişiyi @ yapınca görebiliyorum hocam. Nihat doğanı denemek için follow yapmıstım bide düşün halimi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guest222134453 -- 9 Nisan 2011; 19:29:13 >

• Aynen dediğin gibi sadece takip ettiğin kişilerin yazdıkları timeline bölümünde gözükür. Onun dışında senin adın geçenleri sadece mentions'da görebilirsin.

Reply ikonuna bastığında hangi tweet'in reply butonuna bastıysan o tweet'e hitaben bir mention/cevap atmış olursun.

@ şeklindeki arama olayına takılma fazla. Bendede isimlerini değiştirmelerine rağmen eski isimleriyle ulaştığım kişiler var. Problem olmaz o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCompactDisk

Aynen dediğin gibi sadece takip ettiğin kişilerin yazdıkları timeline bölümünde gözükür. Onun dışında senin adın geçenleri sadece mentions'da görebilirsin.

Reply ikonuna bastığında hangi tweet'in reply butonuna bastıysan o tweet'e hitaben bir mention/cevap atmış olursun.

@ şeklindeki arama olayına takılma fazla. Bendede isimlerini değiştirmelerine rağmen eski isimleriyle ulaştığım kişiler var. Problem olmaz o kadar.

tmm Hocam tşk. ederim. Saolasın.
  • Rica ederim, ne demek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.