Bildirim
Twitter DM sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Karşılıklı takip durumu yoksa dm atamazsın ondan olabilir mi aklıma o geldi -
quote:
Orijinalden alıntı: 'Boyz N Da Hood
Birine mesaj atmak için kişiye mesaj gönder butonuna tıklıyorum sohbet penceresi açılıyor anında geri dönüyor mesajlar kutusuna. Nedeni ne olabilir?
dilini ingilizce yapsana bide oyle dene, sonrada sonucu burda paylas. -
quote:
Orijinalden alıntı: Timon
Karşılıklı takip durumu yoksa dm atamazsın ondan olabilir mi aklıma o geldi
Alakası yok karşılıklı takipleştiğim kişiler. Mesaj atmak için tıklıyorum geri mesaj kutusuna atıyor otomatik. -
quote:
Orijinalden alıntı: mc_karizma
quote:
Birine mesaj atmak için kişiye mesaj gönder butonuna tıklıyorum sohbet penceresi açılıyor anında geri dönüyor mesajlar kutusuna. Nedeni ne olabilir?
dilini ingilizce yapsana bide oyle dene, sonrada sonucu burda paylas.
bir değişiklik yok. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mc_karizma
quote:
dilini ingilizce yapsana bide oyle dene, sonrada sonucu burda paylas.
bir değişiklik yok.
benzer bir problem yasiyordum, dili ingilizce yapınca duzeldi sanırım bug vardı. -
........
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-349768E0E -- 21 Ağustos 2015; 14:52:18 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X