Bildirim
## Twitter'dan Ülkemiz İçin Dil Destegi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İşalalh facebook a benzemez -
quote:
Orijinalden alıntı: Palio Team
İşalalh facebook a benzemez
İnci baskını gibi... -
Facebook'u Türkçe kullanmıyorum (Nedeni : Türkçe biliyorum , ingilizce kullanmayı da imlamı daha da geliştirmke için)
Twitter : İlk daha şimdi duyuyorum TÜRKÇE olduğunu.Dilimi seviyorum fakat sosyal sitelerde TÜRKÇE GİRDİMİ b...u çıkıyor ne yazık ki -
quote:
Twitter sağlam şekilde dil destegi veriyor -
Çeviriyi adam akıllı yapsalar sorun yok ama çok saçma bi çeviri yapmış kim yapmışsa. Twitter'da bazı kalıplaşmış sözcükler terimler vardı onlarıda çevirince tabi suyu çıkmış işin.
Şimdiden apaçiler doluşmaya başladı Twitter'a. Bi burda rahattık artık onuda bozdular... -
quote:
Orijinalden alıntı: johonwayni
quote:
Twitter sağlam şekilde dil destegi veriyor
Hayır, yakında apaçiler basıcak onu demek istemiş. -
aynen apaçiler basacak ortam bozulacak -
Çekirge sürüsü basıcak caaaanım twitter'i -
quote:
Orijinalden alıntı: Kapat Aç Düzelir
Çekirge sürüsü basıcak caaaanım twitter'i
quote:
Orijinalden alıntı: bigdede
aynen apaçiler basacak ortam bozulacak
Ben de Twitter kullanıyorum ama siz ve diğer arkadaşlar gibi Türkçe dil desteğinin gelmesi beni rahatsız etmedi. Twitter kullananların büyük bir çoğunluğu resmen Türkçe dil desteğinin gelmesinden rahatsız olmuş durumda. Neymiş, apaçiler basacakmış. Ortam bozulacakmış. Hayır bizim bilmediğimiz bir şey mi var bu Twitter'da? Ne ortamından bahsediliyor? Sonuçta yazılanları beğendiğin birisi olursa takip ediyorsun, beğendiğin yazıları alıntı yapıyorsun vs vs. Apaçiler diye tabir ettiğimiz kesim Twitter kullanmaya başladığı zaman herkes onları takip etmek zorunda mı? Anlamadığım bir diğer nokta ise öyle bir vurgu yapılıyor ki sanki Twitter kullanan herkesin İngilizce seviyesi ana dil seviyesinde, herkes advanced. Kullanılan birkaç tane buton var zaten. İki gram İngilizce biliyorum diye diğer insanlardan kendini soyutlayanlara bir türlü anlam veremiyorum. İçinizdeki başkalarını küçümseme aşkı bambaşka...
-
quote:
Orijinalden alıntı: EhrimeN
quote:
quote:
Ben de Twitter kullanıyorum ama siz ve diğer arkadaşlar gibi Türkçe dil desteğinin gelmesi beni rahatsız etmedi. Twitter kullananların büyük bir çoğunluğu resmen Türkçe dil desteğinin gelmesinden rahatsız olmuş durumda. Neymiş, apaçiler basacakmış. Ortam bozulacakmış. Hayır bizim bilmediğimiz bir şey mi var bu Twitter'da? Ne ortamından bahsediliyor? Sonuçta yazılanları beğendiğin birisi olursa takip ediyorsun, beğendiğin yazıları alıntı yapıyorsun vs vs. Apaçiler diye tabir ettiğimiz kesim Twitter kullanmaya başladığı zaman herkes onları takip etmek zorunda mı? Anlamadığım bir diğer nokta ise öyle bir vurgu yapılıyor ki sanki Twitter kullanan herkesin İngilizce seviyesi ana dil seviyesinde, herkes advanced. Kullanılan birkaç tane buton var zaten. İki gram İngilizce biliyorum diye diğer insanlardan kendini soyutlayanlara bir türlü anlam veremiyorum. İçinizdeki başkalarını küçümseme aşkı bambaşka...
Marjinallikleri bozuluyo!
-
quote:
Orijinalden alıntı: EhrimeN
quote:
quote:
takipteyim
-
İki tane ayrı hesap açmama rağmen takip eden adam bulamadığım için kullanmıyorum. Ama apaçi basma olayları falan saçma geliyor. Sonuçta siz tweet atarsınız başkası yorum falan yapar. Apaçiler de bassa anca kendi aralarında eğlenirler. Her ülke için dil desteği olmalı. Hele ki böyle sosyal paylaşım siteleri için kesin olarak gerekli olan bir olay.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X