Şimdi Ara

Twitter'da Nasıl Fenomen Olunur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
9.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Twitterda 1 haftada Fenomen nasıl olunur detaylı bir şekilde anlatıcam. Bu zamana kadar yazılmış en kaliteli topic olucağından kuşkunuz olmasın. 1 haftada fenomen olacağınızı iddaa ediyorum.

Not:
    Lütfen ön sayada rezerve yapan arkadaşlar, veya konu hakkında şu anda yapılan Alıntıları, cevapları ve diğer her şeyi bir zamandan sonra konuya katkıda bulunabilecek paylaşımlarla değiştirirlerse sevinirim.

Twitter ID:
    @TayfunidyA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Titojampa -- 18 Aralık 2012; 15:07:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu "mesaj alanı" ilerleyen zamanlarda konu içeriğine katkıda bulunabilmek için ayrılmıştır.

Sitemizde böyle bir durum yoktur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Titojampa

Bilgilendirme:
    Twitterda 1 haftada Fenomen nasıl olunur detaylı bir şekilde anlatıcam. Bu zamana kadar yazılmış en kaliteli topic olucağından kuşkunuz olmasın. 1 haftada fenomen olacağınızı iddaa ediyorum.

Not:
    Lütfen ön sayada rezerve yapan arkadaşlar, veya konu hakkında şu anda yapılan Alıntıları, cevapları ve diğer her şeyi bir zamandan sonra konuya katkıda bulunabilecek paylaşımlarla değiştirirlerse sevinirim.

Twitter ID:
    @TayfunidyA

Sen ilk bi anlatta.

• E hadi bakalim onlerden alalim yerimizi.

• anlat kardesim yerimizi alalim bizde

• Merak ettim bakalım ne anlatıcaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: Agarti

Merak ettim bakalım ne anlatıcaksın
    fenomenim ama merak ettim nasıl fenomen oluyormuşsunuz. kabarık, organik takipçi listem var, rt ve favoriler havada uçuşuyor. bu twitter'da gördüğünüz çoğu "fenomen" ile arkadaşım, takipleşiyoruz vsvs.. fenomen kelimesi de çok kasıntı. keşke başka bir isim bulsalar :) kendime fenomen demek hoşuma gitmiyor. hiç olmamama rağmen kendini beğenmiş biri gibi gözüküyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OZYMANDIAS

fenomenim ama merak ettim nasıl fenomen oluyormuşsunuz. kabarık, organik takipçi listem var, rt ve favoriler havada uçuşuyor. bu twitter'da gördüğünüz çoğu "fenomen" ile arkadaşım, takipleşiyoruz vsvs.. fenomen kelimesi de çok kasıntı. keşke başka bir isim bulsalar :) kendime fenomen demek hoşuma gitmiyor. hiç olmamama rağmen kendini beğenmiş biri gibi gözüküyorum.

Alıntıları Göster
    konuyu anlatırsan seviniriz kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbo Turtle

Hocam siz de anlatabilirsiniz. Siz nasil oldunuz fenomen ?

• quote:

Orijinalden alıntı: OMéR

quote:

Öncelikle konuyu açan arkadaşın takipçi listesinin organik olduğunu düşünmüyorum. 55K takipçiye sahip bir insan nasıl olur da sürekli RT/FAV almaz? Ayrıca ilgi çekici şeyler yazmayan bir insan nasıl 55K takipçiye sahip olur? :)

"Twitter'da sevilen bir yazar (fenomen) nasıl olunur?" kısmına gelince.

1. ve Ana Madde: Komik bir insan olmalısınız. Dikkat edin; yazdıklarınız komik olabilir, ama başka bir kişiden veyahut bir siteden görüp de yazdığınız tweetler ilgi çekmez. Siz komik olmalısınız. Her konuda fikirleri siz üretmelisiniz ve yeni orjinal fikirler olmalı.

2.: Spam yapmamalısınız. Tweetlerinizi atarken birkaç saat ara vermelisiniz. Örneğin 1 saat içinde 3 tweet attıysanız, biraz dinlenin. Akşam tekrar atmaya başlayın. Spam yaparsanız kim olursanız olun unfollow yersiniz.
    3.: Gereğinden fazla küfür etmemelisiniz. Hatta gerekmiyorsa hiç küfür etmemelisiniz.
    4.: Hiç takipçiniz yoksa, en azından sadece kendi arkadaşlarınız sizi takip ediyorsa; başka bir fenomene tweet atmayı deneyin. Belki fikirleriniz uyuşur da sizi RT eder ve sonrası da sırayla gelir. Zaman zaman RT'ler alırsınız ve listeniz gün geçtikçe kabarır.

Benim nasıl sevilen bir yazar olduğuma gelince: Allah vergisi, komik bir insanım. İş, arkadaş, aşk.. her ortamda komiğim. Her durumdan bir espri çıkartırım. E hal böyle olunca da önce arkadaşlar RT etmeye başladı, sonra onların arkadaşları, sonra onların arkadaşları..derken fenomen olduk çıktık:) Şimdi de ben, ben olmaya; insanlar da gülmeye devam ediyor:)

Not: Komik olacağım diye kendinizden vazgeçmeyin. Komikseniz komiksinizdir, değilseniz değilsinizdir. Ben hep komik yazmıyorum mesela. Kimi zaman romantik, politik de yazabiliyorum.
    Değişik türden birkaç tweetimi yazayım buraya, siz de anlayacaksınız nasıl işlediğini:

"Uyuma, konusalım" ne guzel bi cumle, degil mi?
    "Kıçını klozete koyunca donuyorsan kış gelmiş demektir"
    "biZ HaYaTa iSYaN eTmeYe ĆoĆuKKeN FoX KidS Ve NicKeLoDeoNın SaaT 7 De KaPaNDıqıNı öĞReNdiĞiMiz GüN ßaŞLaDıK gÜZeLiM" tabii ki de bilerek bu şekle soktum, ilgi çekici olması için
    "Eskiden aşureye insanlar oğlunu kesip atarmış. Bi gün biri tam oğlunu kesecekken gökten ne kadar şey varsa inmiş ve bugünkü aşure oluşmuş."

• quote:

quote:

quote:

Öncelikle konuyu açan arkadaşın takipçi listesinin organik olduğunu düşünmüyorum. 55K takipçiye sahip bir insan nasıl olur da sürekli RT/FAV almaz? Ayrıca ilgi çekici şeyler yazmayan bir insan nasıl 55K takipçiye sahip olur? :)

"Twitter'da sevilen bir yazar (fenomen) nasıl olunur?" kısmına gelince.

1. ve Ana Madde: Komik bir insan olmalısınız. Dikkat edin; yazdıklarınız komik olabilir, ama başka bir kişiden veyahut bir siteden görüp de yazdığınız tweetler ilgi çekmez. Siz komik olmalısınız. Her konuda fikirleri siz üretmelisiniz ve yeni orjinal fikirler olmalı.

2.: Spam yapmamalısınız. Tweetlerinizi atarken birkaç saat ara vermelisiniz. Örneğin 1 saat içinde 3 tweet attıysanız, biraz dinlenin. Akşam tekrar atmaya başlayın. Spam yaparsanız kim olursanız olun unfollow yersiniz.
    3.: Gereğinden fazla küfür etmemelisiniz. Hatta gerekmiyorsa hiç küfür etmemelisiniz.
    4.: Hiç takipçiniz yoksa, en azından sadece kendi arkadaşlarınız sizi takip ediyorsa; başka bir fenomene tweet atmayı deneyin. Belki fikirleriniz uyuşur da sizi RT eder ve sonrası da sırayla gelir. Zaman zaman RT'ler alırsınız ve listeniz gün geçtikçe kabarır.

Benim nasıl sevilen bir yazar olduğuma gelince: Allah vergisi, komik bir insanım. İş, arkadaş, aşk.. her ortamda komiğim. Her durumdan bir espri çıkartırım. E hal böyle olunca da önce arkadaşlar RT etmeye başladı, sonra onların arkadaşları, sonra onların arkadaşları..derken fenomen olduk çıktık:) Şimdi de ben, ben olmaya; insanlar da gülmeye devam ediyor:)

Not: Komik olacağım diye kendinizden vazgeçmeyin. Komikseniz komiksinizdir, değilseniz değilsinizdir. Ben hep komik yazmıyorum mesela. Kimi zaman romantik, politik de yazabiliyorum.
    Değişik türden birkaç tweetimi yazayım buraya, siz de anlayacaksınız nasıl işlediğini:

"Uyuma, konusalım" ne guzel bi cumle, degil mi?
    "Kıçını klozete koyunca donuyorsan kış gelmiş demektir"
    "biZ HaYaTa iSYaN eTmeYe ĆoĆuKKeN FoX KidS Ve NicKeLoDeoNın SaaT 7 De KaPaNDıqıNı öĞReNdiĞiMiz GüN ßaŞLaDıK gÜZeLiM" tabii ki de bilerek bu şekle soktum, ilgi çekici olması için
    "Eskiden aşureye insanlar oğlunu kesip atarmış. Bi gün biri tam oğlunu kesecekken gökten ne kadar şey varsa inmiş ve bugünkü aşure oluşmuş."

O zaman biz sizi takip edelim siz de bizi RT edin

• quote:

Reddetsem ayıp olur mu?
  • quote:

quote:

Reddetsem ayıp olur mu?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar konuyla alakalı değil ama şuraya bir göz atıp yardımcı olun lütfen
    http://forum.donanimhaber.com/m_69333013/mpage_1/f_/key_fotokopi//tm.htm#69333013

• Fenomen falan olmak güzelde ilk sorudan elenmek fena koyar adama.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gracios

Fenomen falan olmak güzelde ilk sorudan elenmek fena koyar adama.
    55.000 takipçisi olduğu için fenomen hesap mı zannediyorsun hesabını?

hesabının alayı bot senin. hiç yoksa 54.000 tanesi bottur bu hesabın.

bari rt sitelerinden tweetlerini rt ette inanan çıkar belki fenomen olduğuna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neoorog

Kardeşimizi deşifre ettik, suyunu çıkarttık. Artık yazmaz herhalde

Bugün Twitter'dan bir hediye kazandım. Fenomenlik sağ olsun. Acaba bu arkadaş da kazanıyor mudur? Sanmıyorum

• quote:

quote:

Bugün Twitter'dan bir hediye kazandım. Fenomenlik sağ olsun. Acaba bu arkadaş da kazanıyor mudur? Sanmıyorum

Hediye derken

• quote:

Orijinalden alıntı: Kelebek Avcısı

quote:

quote:

Hediye derken

Bir marka ile viral isler yaptim, giysi gonderdiler :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kelebek Avcısı

quote:

quote:

Hediye derken

Bir marka ile viral isler yaptim, giysi gonderdiler :)

Alıntıları Göster
    takip

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaydurugububak

takip

Alıntıları Göster
    Kendiniz olun neden başka bir insanın yazdıklarına göre bir hesabınız olsun ? Sizleri dostlarınız ve değer verdikleriniz takip etmediği sürece gerek var mıdır kullanmaya ...twitter'ı ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.