Şimdi Ara

Twitter Ağlak Tayfa Tebrikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • -Sınav öne çekildi diye ağladınız bir sürü tepki gösterdiniz.Adamlar gönlünüzü alalım diye yaptıkları ayt'ye bak.Tm'cilerin sıralamalarını hesaplıyorum.35+lar havada uçuşuyor.Bravo yani büyük başardınız.

• 8 tane 345 9 tane de apotemi ayt mat denemesi çözdüm.Her biri yerine bir tyt koysaydım şu an 99 değil 109 tyt diyordum muhtemelen.Tam bir vakit kaybıydı,bunları çözmeden girseydim yine aynı net gelecekti bundan eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konstantinosubukenadam -- 30 Haziran 2020; 11:33:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O tayfa milyonluk tayfa onları etkilemez her türlü 1 milyon nasılsa

• Cidden ayt matematiğin basit olmasının sebebi bu Allah'tan fen eleyiciydi yoksa daha felaket olurdu mf sıralamaları

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ellerinde starbucks bardaklarıyla 1m yerine elde ettiği müthiş 500k sıralamalarının zaferini kutluyorlar.

• Şu an acayip doluyum hocam ama kafam da yorgun şimdiden rez alın akşam çok pis giydireceğim umarım konu silinmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Superational273 -- 30 Haziran 2020; 11:38:24 >
  • Beyaz muhafazakarlar.. Çok zor bunlarla yaşamak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Graphic Violence G kullanıcısına yanıt
    Ya bi yürü git bu kadar tepki gelmeseydi sınav o kadar kolaylaştırılmazdı.Benim akciğerinme pıhtı attı,zatüre geçirdim ama ona rağmen ertelenmesini istemedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.