Şimdi Ara

Twitter a Erişim Engeli Geldi ! [VPN Önerileri] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
3
Favori
8.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • emri kimin verdiğini hepimiz iyi biliyoruz

• turkcell superonline girilmiyor.

• Kısıtlama ya da engelleme sebebi nedir acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle bir şeyi anca düşman yapabilir değil mi

• Hani turksat yeterdi diye elon mucks geri cevrilmisti

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben Vodafone kullanıyorum ve ben de sorun yaşıyorum. Milyonlarca insan deprem bölgelerinden Twitter sayesinde haber alırken, göçük altındakiler sadece Twitter'dan ses verebilirken Twitter'ı engellemek tam akp işi. Kendilerine yakışanı noksansız yapıyorlar. Tebrik ederim.

• por favor kullanıcısına yanıt
    He yok, buradakiler yalandan girilmiyor diyor zaten, hepsinin derdi algı yaratmak(!) Sizin iktidarın aleyhine olan her şeyi inkar etmek dışında başka bir işiniz yok mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tiktok ve twitterda bi yavaşlık var. Türktelekom kullanıyorum.

• BigFella kullanıcısına yanıt

ee zaten ...

• İktidarın yalakası Turkcell'den başka ne beklenir??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cola Contains Caffeine -- 8 Şubat 2023; 17:9:42 >
  • Bu kadar da kotuluk yapilmaz bir millete. Yazik gunah millet caniyla cebellesiyor bunlar neyin derdinde. Midem bulaniyor kusasim geliyor artik.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Enkazın altından twit atıp yardım isteyenler vardı…

• TV lerde yıkımı göstermek yerine, mucize kurtuluş tiyatroslarını yayınlayıp kimsenin orada ne olduğunu bilmesini istemediler, ama sosyal medya tüm acı bilançoyu gözler önüne serdi. Eee tabi asrın liderinin önderlik ettiği Güçlü Türkiye algı için bu büyük bir darbe olacağı için yasakladılar.

Tvlerde bilgi akışının konrtol edebildikleri mecralardan yürümesini (ahber, cn, ntv vsvs) istedikleri gibi, internettede yandaşlardan bilgi yayılmasını istiyorlar. Misal bu forumda bilginin dil çıkartan avatarlı, dolar 4 lira olmazsa nüfüstan kayıt sildirecek porfavor ( ki bu konuda hala diyor ki ben giriyorum yalan atıyorsunuz ) , bunların başı treth tarafından yapılmasını istiyorlar.

• oblyss kullanıcısına yanıt

Türksat falan değil hocam bildiğin siteye giriş yapılamıyor bildiğin.

• iyi bu konuyu silmemişler, ben olan kötü şeyleri paylaştım 2 konumuda sildiler

• Sözün bittiği yer, tam olarak bu!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.