Şimdi Ara

Twitchten neden ban yedim??????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • You have been blocked from using Twitch. Please visit the Support Center for more information on why you may have been banned.

diyor ve yayın izleyemiyorum işin garip kısmı ne yayın açtım

ne yayında yazı yazdım sadece yayını izliyordum acaba sebebi ne olabilir vpn falan diyenler avr

• Hocam en iyisi hesap açmadan izlemek zaten hiç bişey yazmadığınıda belirtmişsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vpn kapali mi ondan veriyor genelde bu hatayi.
  • Ao Sol kullanıcısına yanıt
    Favladigin adamlari nasıl bulacaksin yuzlerce kanal arasında o biraz sıkıntılı yani

• DürümYiyenSolucan kullanıcısına yanıt
    Haklısın barzo ruhum kabarmış hiç o açıdan düşünmedim favori kanalım bile yok ne diyeyim ki daha

• VPN kapa.
  • VPN'i gün aşırı kullanırım ve bana nedense böyle hata hiç vermedi twitch'te iken. İlginçmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    irc de surekli ban yiyorum
    22 yıl önce açıldı
    Bugün yediğim perma ban.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: I Stand Resolute

VPN'i gün aşırı kullanırım ve bana nedense böyle hata hiç vermedi twitch'te iken. İlginçmiş.

sürekli vermiyor. vpnden vpnyede fark varç
  • İP BAN yemişim büyük ihtimalle vpn açık kapalıyken bir şeyler oldu vpn açıkken izleniyo kapalıyken izlenmiyo.

Yani başka ip deyken izleniyo bunu nasıl çözebilirim vpn şuan kapalı ama izlenmiyo ?
  • vpn falan demişsiniz de birşey soracağım boşuna konu açmayayim.

kardeşim kendi pc'sine birşey yapmış. Vpn kullanmadan yasaklı sitelere girebiliyorum buna imgur da dahil.(bazıları açılmıyor tabi).

Nasıl başarmış bu velet bunu? Bizde liseliydik te bu kadar şey değildik yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

vpn falan demişsiniz de birşey soracağım boşuna konu açmayayim.

kardeşim kendi pc'sine birşey yapmış. Vpn kullanmadan yasaklı sitelere girebiliyorum buna imgur da dahil.(bazıları açılmıyor tabi).

Nasıl başarmış bu velet bunu? Bizde liseliydik te bu kadar şey değildik yani.

Dns degismistir

• quote:

Orijinalden alıntı: DürümYiyenSolucan

Favladigin adamlari nasıl bulacaksin yuzlerce kanal arasında o biraz sıkıntılı yani

Daha sklmadim devam ediyorum

• Tıpatıp aynı sorun bende de vardı.Vpn , dns falan denedim işe yaramadı , Bugün chrome u silip operayı yükledim ve sorunsuz twitch e girip yayınları izleyebiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ao Sol

Hocam en iyisi hesap açmadan izlemek zaten hiç bişey yazmadığınıda belirtmişsin

aynen hesap açmaya hiç gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURQUOIS3 -- 8 Mart 2017; 22:16:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.